Tar sin sjette triumf for året!

Tok sin femte seier på seks starter i regi Blekkan på Leangen 17.11.08
Tok sin femte seier på seks starter i regi Blekkan på Leangen 17.11.08 Foto: hesteguiden.com

Alt skulle ligge til rette for at vår banker for dagen gjør nettopp det, mot en gjeng som leter litt etter den helt store formen.

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Det er liten tvil om at Jomar Blekkan har gjort et godt stykke arbeid med 4 Cassius Hall etter at Trønderen overtok treneransvaret fra Stall Søvik, noe 210.000 kroner innkjørt forteller alt om. Hele 10 ganger har den tidligere variable Angus Hall-sønnen vunnet i ny regi, og i finalen i kveld skal sjansene være store for at den svært startkjappe 5-åringen leder rundt om på ny. Vi kan ikke helt se for oss hvem som skal trykke opp farten utvendig, og da bør det i så fall dreie seg om en topp vinnersjanse, for Blekkan-traveren som vant sprettlett fra spiss i den siste starten på fine 15.9 full vei.

De som spekulerer i favorittfall bør vurdere duoen 8 Merci La Fidele og 10 Giant Park tidlig. Førstnevnte er en grunnkapabel type, og Super News-sønnen kan fort vise seg forbedret med løp i kroppen. Sistnevnte dukker opp i ny regi, og det er slett ikke utenkelig at den spurtsterke Muscles Yankee-sønnen får et løft i nye omgivelser.

Vidåpent
Hestene i den andre avdelingen holder ikke akkurat høy kvalitet, og vi har vanskelig for å skille tolv variable varmblodshester i relativt lavt grunnlag. Vi tyr således til bred gardering på samtlige spilleforslag, og håper på en smell.

En vinner feilfri?
Ja, etter innsatsen sist har vi vondt for å se 3 Megabuck tape i en feilfri utgave i V5-3. Mack Lobell-sønnen var ved den anledningen totalt overlegen på flotte 16.1, og dersom den lovende 4-åringen viser frem noe tilsvarende er det trolig ikke snakk om saken. Kusk Arve Sjoner melder dog om at Stormyr-traveren ikke er helt stabil, noe som gjør sitt til at vi tyr til noen garderinger på de tre største forslagene.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Frekke utganger!
Vi støter i V5-1 på en blytung favoritt med sine 88 % i form av 4 Vind (det blir i drøyeste laget for oss), og fra et flott spor på Jærvsøfaks-datterens ideelle distanse dreier det seg naturlig nok om en topp vinnersjanse på ny, for 5-årshoppa som kan se tilbake på to flotte sprinttriumfer. Vi syntes dog 10 Ylvjo er fryktelig spennende med sine skarve 13 %, og den kapable Jo Porta-sønnen blir således vår spenstige utgang på det store systemet. 9-åringen står helt perfekt inne i løpet, og med startspor i andre rekke øker sjansene for et feilfritt løp betraktelig!

Favoritten 12 Faste Hellin i V5-4 står ille til, og det blir naturligvis en tung vei frem for Eng Svarten-sønnen. 7-åringen imponerte i tre strake forut for den siste starten, og mot overkommelig motstand skal selvfølgelig Olsen-traveren regnes tidlig. Vi har dog veldig sansen for 11 Perle Maria, og Spikeld-datteren kan her felle samtlige til slutt med sin fine speed. Ølstøren-traveren har galoppert tre ganger på rad, men vi tror det har vært litt uheldige omstendigheter med i bildet. Normalt skal ikke vår frekke utgang være så usikker, og vi tror på en topp vinnersjanse i relativt billige omgivelser.

Ekspertforslag
Til en spennende V5B-rebus på Leangen har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 80, 400, 800 og 1920 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f. eks. et spleiselag på jobben!

I tillegg har vi satt opp et Dagens Dobbel-forslag på 100 kroner, og det spillet kan du få kjøpt her .

Kjøp en bong og se V5B-løpene fra Leangen på nrk.no nett-tvi kveld!