Tar sin sjuende seier av åtte mulige

Foto: hesteguiden.com

Seiersgrossisten Boklifaks kommer tilbake etter pause og vinner direkte. Sjekk tirsdagens lunsjtips til Drammen.

Det er flere store favoritter under tirsdagens lunjstrav i Drammen og således flere bankerkandidater. Vi valgte tilslutt 2 Boklifaks i V5-5. Femårsvallaken kommer riktignok tilbake etter pause, men forutsetningene er tilnærmet perfekte. Fra et nydelig andrespor bak bilen er det tetgaranti og med velkjørende Nils Olav Holm som makker i et amatørløp er også hesten i de beste hender. Boklifaks har vunnet seks av sitt livs sju starter og trenger ikke å være i full løpsform for å vinne tirsdagens løp. Vi bankerspiller.
Rangering V5-5: 2-9-4-11-3-7-10-6-5-1

Sportspills meny tirsdag:
V4 Romme: Her kan du kjøpe andel
Oddstips: Barcelona viser vei

Klikk her for å se våre V5-tips til Drammen

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Den første avdelingen er vesentlig mer krysskrevende. Vi setter som så mange ganger før, Eirik Høitomt først med 2 Ringo Playmate. Fireåringen har klart bedre form enn det raden indikerer, og det er ikke helt utenkelig at Høitomt kan få tet. Vallaken satt dønn fast som vinner fjerde sist, og sist gikk hesten fint til mål. Fine forutsetninger i ettermiddag. 10 Role Pierji holdt farten flott fra lederryggen sist på Momarken. Kan være en kantball i disse omgivelsene. Beste hesten er trolig 12 Whatson Line. Var helt nede på 14.1 nest sist på Färjestad, mens det ble startgalopp sist og en brukbar opphenting. Tolvtespor er selvsagt vanskelig på en sprint, men hesten går ned minst en klasse nå. 1 Dream King gjorde et par fine seiersløp i sommer, men ser nå ut til å ha mistet formen totalt. Var meget svak etter innvendig løp senest på Momarken, og selv om startspor, distanse og motstand er perfekte i ettermiddag, blir ikke Dream King mer enn en outsider for oss på bakgrunn av de seneste løpene. 9 Amber Augustinu står til for et perfekt smygløp, og kan litt på en god dag. 4 Brelvis var tapper fra tet i et lunsjløp nest sist (toer da), men har egentlig ikke vist noe verken før eller etter det, og kommer ikke til tet i dag. 6 Kendrick JR. kommer ut etter pause og har en viss kapasitet, mens 11 Giant Profiti har gjort noen brukbare løp, selv om Solberg-traveren var svak sist.
Rangering V5-1: 2-10-12-1-9-4-6-11-8-5-3

Vi bankerspilte 1 Torpa Jo sist og da innfridde treårshoppa til Sigbjørn Kolnes greit, men imponerte vel ikke. Blir blytung favoritt i ettermiddag, men møter noen fine konkurrenter i ettermiddag og må trolig være forbedret for å vinne. 9 Turbo Frøkna er i knallform. Satt bom fast som vinner nest sist, og avsluttet forrykende etter sen åpning sist. Seiersfarlig i ettermiddag. 3 Elve Jokeren har nok ingen fordel av sprint, galopperte som seiersfarlig på siste bortre i sitt debutløp for Kjell Teigen og er selvsagt god nok dersom han holder seg på beina. Vi betaler også for 10 Tangen Jenny (strålende avslutning sist), 11 Lia Oda (form på denne og er meget speedig) og 12 Alvine S.K. (oppadgående form, men trist startspor).
Rangering V5-2: 1-9-3-11-10-12-5-8-7-6-2-4

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Drammen

I V5-3 tror vi 11 Marion Maximus er beste hesten. Var knallgod toer femte sist og tapte da kun for klassehesten Zeppelin Boko, men tok ned en så god hest som valuable. På en slik prestasjon er vallaken en utregningsvinner her. Men fireåringen sliter med travet og har galoppert mye i ettertid. Nå har vallaken hatt tre måneders pause og er nok vel forberedt. 6 Eva Lena Palema gjorde et fint inntrykk sist til enkel tetseier, men burde også vunnet nest sist. 5 Chevy Man har også fin kapasitet, og feilfritt er det en god vinnersjanse. 12 All Eyes On Me har gjort fine løp i Bergen, og er en type som tåler å gjøre endel selv. Dukker nå opp i regi Hans Petter Tholfsen og kan være en vinner direkte, selv om utgangsposisjonen er vanskelig. Vi spanderer også et kryss på storoutsideren 9 Lemo Gustav som har kommet litt feil på det i det siste, men det er en viss kapasitet i denne vallaken. 2 Johnny V. ble bortkjørt sist av Herleik Lie i Norgesdebuten, men fra et fint andrespor bak bilen, må det nesten bli riktig i dag.
Rangering V5-3: 11-6-5-12-9-2-8-4-10-7-3-1

Annonse: Øivind Grøstad med over 50 000 innspilt torsdag/lørdag. Tirsdag er det nye kanonobjekter

Det vrimler ikke av seierskandidater i V5-4, men det er riktig fin klasse på flere av hestene. Startsiden vil nok avgjører mye her og det er ikke lett å forutse hvem som sitter i tet ut av den første svingen. 2 Bully var stor favoritt sist på Klosterskogen, men skuffet litt da. Her kan muligens Eirik Høitomt styre til tet og da er det en god vinnersjanse. 3 Xavier vant det nevnte løpet på Klosterskogen (Geir Vegard Gundersen kjørte da). Vra brenngod sist, men det kan bli dødens i ettermiddag og det forringer sjansene. 7 Becky's Joy har vunnet V75-løp tidlligere i år, men mistet etterhvert formen. Har nå fått ladet batteriene noen uker, og er så god fra start at Solberg-traveren kan være tethesten ut av første sving. Men formen er altså svært uviss. Vi nøyer oss med disse tre hestene, og konstaterer ellers at 6 Streamline Woman var bra sist på Kloster til delt triumf, at 9 Super Fighter trives best i tet og at 12 Strasbourg er en liten outsider etter et par måneders pause.
Rangering V5-4: 2-3-7-6-9-12-4-5-10-8-11-1