*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Tar sin tredje strake?

Foto: hesteguiden.com

Det blir stadig tøffere i takt med økende grunnlag, men dagens lange distanse er en klar fordel kontra de øvrige konkurrentene.

10.03.09 16:24

Klikk her for våre V5-forslag.

Vi banket 4 Horgen Yx med hell sist han startet, og i kveld har Gulli-traveren en topp vinnersjanse på ny. Spang Best-sønnen har utviklet seg enormt nå på slutten, og triumfen på fine 29.8 i den siste starten var av den overlegne sorten. 5-åringen bare lenset unna hele veien, og dersom vår banker for dagen traver feilfritt nok engang tror vi ingen klarer å stå i mot ham til slutt på en distanse som passer den sterke krabaten som hånd i hanske.

Samlebonger tingen?
I en forholdsvis oversiktlig V5 tror vi det skal være mulig å løse dagens rebus på relativt få rekker, og går følgelig for samlebonger på vårt største spilleforslag.

I V5-innledningen kommer talentfulle 8 Global King tilbake etter lang pause, og Coktail Jet-sønnen som avsluttet fjorårssesongen med tre strake triumfer må tilmåles solide vinnersjanser direkte. Tjomsland vil nok prøve å stikke kjepper i hjulene på favoritten med 3 Assarwin, og Super Photo Kosmos-sønnen som vant lett sist er hesten å slå fra tet. Klart mest interessant på kryssene i dette løpet er 1 Staro Cornflakes som en foreløpig 17-prosenter i spillet. Yankee Glide-sønnen kan få alt sydd opp dersom de to nevnte kjører for hardt mot hverandre, og vurderes tidlig. 4-åringen hadde ikke riktig satt seg under fjoråret, men Høgemark-traveren kommer nå tilbake etter pause med relativt gode treningsrapporter i ryggen.

Litt småskummelt i den andre avdelingen, men formbomben er utvilsomt 5 Nobs. Bosphorus-sønnen var en brenngod vinner på fine 15.6 i den siste starten etter et tøft løp utvendig, og med tilsvarende innsats er 5-åringen som til tider har vært matchet i til dels tøffe lag hesten å slå.

Klikk på bildet for å forstørre.

I den tredje avdelingen vinner 4 Gigant Nico i en feilfri utgave. 4-åringen har rotet mye i de to første startene i regi Rune Wiig, men Gigant Neo-sønnen imponerte oss da han fikk sølv på sterke 16.0 i en start på Solvalla under fjoråret. Vi tror kusken tar det litt rolig ned startsiden ved denne anledningen, og selv fra posisjonen utvendig leder skal vår utgang på det store systemet enkelt ta ned dagens motstand.

To hester gjør opp?
I finalen har vi klart mest tro på duoen 2 Newton Pike og 8 Iacopo. Førstnevnte står nydelig til i løpet, og formen er uforandret fin på Jobie Tempest-sønnen som er en svært sannsynlig tethest. Sistnevnte hadde en strålende fjorårssesong med mer enn 300.000 kroner innkjørt, og Tjomslands hester pleier å være vel forbredt nå de først sendes til start.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på 96 og 432 kroner.

Det største forslaget er et samlebong-system med en innleveringspris på 1080 kroner, og vi akter her å kamme hjem V5`en enten 20 eller 40 ganger.

Systemet har vi fylt ut på to bonger, og de kan du kjøpe her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.