Tar sin tredje strake

Foto: Hesteguiden.com

Vi tror på Vestano og Espen Ski på Øvrevoll under fredagens ettermiddagsstevne. Sjekk fredagens galopptips.

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg.

Tipsformen er intakt for Sportspills traveksperter. Søndag spilte inn vi inn nesten 16 000 kroner på Jarlsberg og torsdag kveld ble det drøyt 13 000 kroner for de som fulgte våre V5-A og V5-B forslag på Klosterskogen travbane i Skien.

V5-spillet på Øvrevoll denne løpsdagen innledes med årets siste storløp og det her Novisehekk Finale over 3200 meter. Vi må til fjerde avdeling for å finne dagens banker. 7 Vestano har vunnet to strake og har vist stabil og god form i september og oktober. Distansen passer bra og med Espen Ski på ryggen tar han den tredje strake.

Innleveringsfrister Øvrevoll
V5 kl. 15.55 (løp 3-7)
DD kl. 16.55 (løp 6-7)
Programoppsett Øvrevoll
Hjemmeside Øvrevoll
Værmelding Øvrevoll galoppbane

Klikk her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1
Årets siste hovedløp og det siste på gressbanen er Novisehekk Finale. I løpet av sesongen har det dukket opp flere gode hekkeløpere som 1 Emperor, 6 Amazer og 11 Carius. I dette løpet tar vi med 1 Emperor som skuffet i Stockholm i siste start og ifølge trener reiste han dårlig samtidig som han satte vinterpels. Virker bra nå i følge trener. 6 Amazer har vunnet sine to siste starter inkludert et hekkeløp. Han må ha en god sjanse her. 8 Superman har møtt gode Percussionist i sine to siste løp. Dette selskapet er enklere og han må regnes med. 10 Lazy Lord er god på flatt. Har startet en gang over hinder og det gikk greit men må forbedre seg fra den starten. 11 Carius har vunnet fire løp i år, to hinderløp og to flatløp og kan mye men har vist litt sviktende form.

V5-2
Et flott sølvdivisjonsløp hvor vi går for hestene som nylig har vist form. 3 Northern Pal avsluttet fort sist og det holdt til seier. Distansen nå er lenger uten at det er negativt. Er en høsthest og kan utmerket godt vinne. Går ofte bra på høsten. 2 Vamp vant over 4200 meter i Stockholm i slutten av august. Står hver meter av distansen. 1 What Budget avsluttet formidabelt i på Täby i siste start og knep seieren på mållinjen. I sine beste stunder kan hun gjenta bedriften.

V5-3
9 Until June vant 8. oktober og er i form. Trives på denne årstiden og kan plusse på med nok en seier. 4 Artistic Light har vært nære på et besøk i vinnerpaddock flere ganger. Var knepent slått av Until Jun i siste start. 3 Montgomery er på gang og med ytterligere forbedring kan han ta karrierens første seier etter fire annenplasser. 2 Timtaya og 1 Windiana er outsidere i dette selskapet.

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V5-4
7 Vestano er en stor hest som har trengt tid. Nå har han vunnet to ganger på rad og formen er tydeligvis på topp. Resten av feltet har ikke overbevist i det siste bortsett fra kanskje 2 Big Master i sin siste start. Uansett skal det ikke være bra nok til å slå 7 Vestano. Dagens banker.

V5-5
1 Most Wanted er litt opp og ned men kan utmerket godt vinne dette løpet. 10 Ketchikan vant siste gang ut over denne distansen og må med. 5 Cool Match har fire annenplasser på rekke og rad og det skal lite til før han er først i mål. 9 Indian Pacific er en luring i dette feltet. For øvrig et åpent løp.