Tar sin tredje strake

(Hesteguiden.com)

Red Colori blir vår banker under ettermiddagstravet på Øvrevoll fredag. Sjekk våre galopptips.

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

2 Red Colori fra trener Wido Neuroths stall har vunnet de to siste startene og har utviklet seg til å bli en habil sprinter. I de to siste startene har han vært i nærheten av banerekorden og selv om han møter gode hester vinner han dette løpet. Wido Neuroth har alltid sine hester i god orden når de kommer til start.

Sportspills meny fredag:
Travtips Jarlsberg: Tonar eller Stiv Kuling

Oddstips fredag: Benfica i knallform

Lesertips: Lesernes oddstips fredag

Innleveringsfrister Øvrevoll
V5 kl. 15.55 (løp 3-7)
DD kl. 16.55 (løp 6-7)

Program.
Hjemmeside Øvrevoll.

Klikk her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1:
6 Until June har to seire på de siste tre startene. Trives utover høsten og kulde er ingen ulempe. Stallens førsterytter Per-Anders Gråberg har valgt å ri henne framfor 7 Harmony Hall. Sistnevnte var i Stockholm 25. november og gikk et bra løp. Har en mulighet også her. 4 Amazer var mye slått av Concussion i siste start men det kan være godt nok til en hyggelig plassering i dette løpet.

V5-2:
2 Red Colori får dagens bankertips. Han har utviklet seg til å bli en habil sprinter og kan nå langt. De to siste prestasjonene med tider helt nede på banerekorden er nok til å vinne dette løpet.

V5-3:
Et fint sølvdivisjonsløp hvor vinnertipset går til 2 Archived. Han har hatt en god sesong så langt og har møtt gode hester på Täby i de to siste løpene. 8 Omoto Sando er en meget anvendelig hest og vinner både på flatt og over hinder. Går sjeldent et dårlig løp. 9 Tiger for Two skuffet noe sist og kan bedre. Viser han sitt beste blir det en bra plassering i dette laget. 3 Dalmeny viste gode takter sist over 1600 meter og 1 Northern Pal kan i sine beste stunder. Skuffet sist men da gikk det fort fra start.

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V5-4:
5 Extreme North vant på Øvrevoll 12. november og kan gjenta prestasjonen. 7 Woodland Music avsluttet fort sist og det holdt til en knepen seier. Formen er god. 8 Coneyboy har godt gode løp på danske provinsbaner. Det er ofte litt hardere motstand på Øvrevoll men han har vunnet to ganger her tidligere. 10 Artistic Light skuffet i siste start og kan atskillig bedre. Denne gang er distansen perfekt.

V5-5:
Et åpent løp hvor det ikke er lett å plukke en vinner. Vi gir vinnertipset til 5 Andy Capp som har vist et par gode prestasjoner i det siste. 2 Delily var god sist over 1100 meter. Nå er det 1600 meter og det kan være litt i lengste laget. 1 Lagoa Do Pau har fått Per-Anders Gråberg på ryggen og det kan slå ut positivt. 3 Cincinho har i hovedsak holdt seg på sprint. Nå forsøker man seg over 1600 meter og det burde han klare. 6 The Bishop’s Joy har ”myggvekt” på ryggen og gikk brukbart i siste start. 8 Marcelis kan i beste stunder få med utfallet å gjøre i dette selskapet.

HTML EMBED