*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Tarzan slår tilbake

Stefan Melander sviktet med favoritten Nato Dream søndag på Jarlsberg. Men slår tilbake mandag. Sjekk våre V65-tips.

16.07.12 20:02

Sportspills meny mandag :
Dobbel V5 Drammen: Dags for Pedrus
Lunsjtrav Harstad: Artig for Artig
Oddstips: Nordsjælland innleder med seier

Etter fem heidundrende dager på Jarlsberg, er det tilbake til hverdagen denne mandagen. Men spillemulighetene er mange. Med V4 fra Lindesberg i Sverige, lunsj-V5 fra Harstad, V65 fra Rättvik og dobbel V5 fra Drammen er det rikelig med travløp å vinne penger på. Også denne mandagen er det altså Harstad travpark som er arrangør av lunsjtravet. Under mandagens V65 i idylliske Rättvik byr vi på to bankere.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

På vei mot eliten
Stefan Melander, populært kalt Tarzan, har hatt eventyrlig flyt på stallen de siste månedene. Men søndag måtte han tåle et lite tilbakeslag når favoritten Nato Dream ikke klarte å forsvare seg helt hjem i Ulf Thoresens minneløp. En vel tøff åpning var nok hovedårsaken til det. I kveld flytter det svenske V65-sirkuset seg til Rättvik og der sender Melander blant annet ut 5 Friction i V65/DD-1. Friction har vært gnistrende god i lang tid nå og vi kan nesten ikke se hesten tape i kveld. Melander-traveren er rask ut og så lenge ikke Kolgjini er med i feltet, så blir Friction sluppet tidlig til tet og fra den posisjonen blir dette en ren treningstur. Vår soleklare hovedbanker i V65-spillet.
Vår rangering V65-5/DD-1: A: 5 B: 6-4 C: 2-7-3 D: 1-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Moe er Kungen
Det har virkelig blitt fine resultater på Stall Zet (Daniel Reden) sine hester den siste tiden. I kveld kommer det fem hester til start fra stallen i V65-spillet der alle har solide trippelplasseringer. Den vi levner klart størst seierstro og bankerspiller er faktisk en kaldblods. 2 Moe Kungen er faktisk en kaldblos som er i eie hos Stall Zet og trenes av Daniel Reden. Normalt er det litt amerikansk preg over Daniel Reden sine hester, men her har han gjort en strålende jobb med Moe Odin-sønnen som ikke gjør annet enn å vinne. Nå ble det riktignok galopp sist, men hesten mistet en sko ved den anledningen så glem det løpet.

Han åpnet 21 første 400m den dagen Moe Kungen før galoppen kom. Nå spinner han normalt til tet og med sko som sitter på for dagen, så blir han neppe enkel å beseire selv om det er gode hester som Krusse og Lex Lodney på 40m tillegg. Reden sin traver går garantert en lav 27 tid om han må,og da sier det seg selv at dette ikke blir en enkel oppgave for de mer garvede hestene på tillegg. Vi tror på tet fra start til mål for 2 Moe Kungen i V65-6.
Vår rangering V65-6/DD-2: A: 2 B: 13-14 C: 10-15-8-9-11-5-1-7-12-6 D: 3-4

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-1 - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
3 Xman Kemp gikk feilfritt sist, men det var på håret for han galopperte i tre omstarter før den gyldige starten gikk. I selve løpet gjorde han en svett siste 1000m til seier og bekreftet dermed sin fine kapasitet. Fordel av autostart, så han skal helt klart regnes med en solid vinnersjanse.

7 Quangaroo Zet har vært meget bra etter en liten pause og kommer ut uten sko hvis banen tillater det. Er mye rappere i steget skoløs. Kan fort bli hengende litt ute på vingen for han han er ikke noe rask ut Pine Chip-sønnen, men han er sterk så han tåler gjøre en del grovarbeid.

Denne duoen skiller seg litt ut, men 1 Sabin Streamline blir jo kuskeforsterket til Ulf Ohlsson og sist så satt Igor Brick-datteren fast med krefter igjen. Interessant fra et fint spor. 9 Dreamliner er i bedre form enn raden og klaffer det litt med ryggene i siste runden så speeder hun fort en bit.
Vår rangering V65-1: A: 3 B: 7 C: 1-9-10-5-12-11-6-8-2 D: 4

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

HTML EMBED

V65-2 - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
4 Across The Borders har undertegnede sett en del på Charlottenlund og dette er en hest med stor kapasitet, men han sliter med aksjonen og spesielt på svingene kommer dette frem. Ble galopp direkte i debuten for Thomas Lönn, men fra et perfekt startspor mot riktig motstand skal Super Arnie-sønnen ses med en fin vinnersjanse.

12 Not Invited har trukket et håpløst spor når det gjelder sprint, men blir kuskeforsterket til Goop og denne krabaten har vinnerform i kroppen for han har galoppert fra seg en del topplasseringer den siste tiden. 6 Catchdrivers Dream er rask fra start så kommer Kaj Widell seg foran så er mye gjort for den usikre krabaten. Fort en vinner fra tet. 10 Poker Zet er behandlet siden siste start og dette er en brukbar traver som kan vinne med klaff i et åpent løp.
Vår rangering V65-2: A: 4 B: 12-6-10 C: 3-9-7-8-1-11-2-5

V65-3 - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
Fireårige 4 Fritiof Piraten gjør gode løp hele tiden, og fra et perfekt spor kan det være at Kajsa Frick får kjørt seg tidlig til tet. Fra tet så er dette en fin vinnersjanse.

5 Oppoppopp gjorde en meget sterk sisterunde i Eskisltuna sist og vant på en sterk tid for banen var fryktelig tung den kvelden. Kjemper alltid i toppen. 8 Star Brodde står vanskelig til, men denne femåringen er herdet så bare Daniel Olsson kommer seg evt ned utvendig for leder eller finner seg en posisjon må han regnes som en seierskandidat. 1 Digital World er meldt kraftig opp og blir normalt overflydd, så det må løse seg veldig hvis det skal bli seier.

7 Ajlexes Daylight har ingen fordel av sprint, men er i kjempeform så han må krysses på tidlig gardering. 12 Nusa Dua er kanskje den beste formhesten i feltet, men fra dette sporet må det veldig mye tur med på turen for at det skal bli seier, men vi slipper henne ikke helt.
Vår rangering V65-3:A: 4 B: 5-8-1-7-12 C: 6-2-9-11 D: 3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-4 - Varmblodshester. Hoppeløp. 2140 meter voltestart.
15 Unison Sund har toppform i kroppen og fra et perfekt sprintspor satser nok Ulf Ohlsson en bit fra start. Stor kapasitet i denne Cantab Hall-datteren som er herdet fra årgangsløp og må regnes med en solid vinnersjanse.

14 Mylady er en annen flott hoppe som har vært herdet i V75 de siste gangene med bra resultat. Gigant Neo-datteren er også rask fra start, så det ligger i kortene at begge favorittene kommer til å kjøre fra start og begge må ses med en solid vinnersjanse når de møter enklere selskap enn normalt.

7 Västerbo Crystal er interessant for også hun er herdet i tøffe treårsløp og fra springspor på strek kan dette bli riktig. Går hun en lav 16 tid, kan det bli tøft for tilleggshestene å hente henne igjen. 3 Rozita J.E.L er tethesten i løpet og hun kommer normalt til å lede lenge, så spørs det om hun har klasse til å stå i mot hestene med mer hardhet i kroppen. 9 Pam Frontline må kjøres på sjanse, det vil si i rygg lengst mulig. Klaffer det med reisen kan hun vinne. Farlig hoppeløp dette, der det kan komme en smell. Vår rangering V65-4:A: 15 B: 14-7-3-9

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.