*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Tea ikke til å stoppe

Ulsrud Tea og Svein O. Wassberg skal i ilden i V65-1 på Bjerke i kveld.

Kaldblodsdronninga Ulsrud Tea støter kun på sine medsøstre på Bjerke i kveld, og da skal det normalt ikke være snakk om saken.

19.03.14 16:39

Denne onsdagen starter opp med spill til lunsjløpene på Bergsåker i Sverige hos Norsk Rikstoto, og der kan det spilles både V4 og V5, med spillestopp hhv kl. 12.20 og kl. 13.32

Siden kan det spilles til en V5-omgang i Skive i Danmark i ettermiddag med spillestopp kl. 15.37 denne onsdagen, før det hele rundes av med V65-spill til landets hovedbane Bjerke på kvelden.

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


På Bjerke i kveld kommer dronninga blandt kaldblodshoppene 14 Ulsrud Tea til start i V65-1, og da var ikke bankeren vanskelig å finne. Hun har løst tilsvarende oppgaver som kveldens mange ganger før, og hun vinner trolig igjen.

Det er mange stor favoritter på farten på Bjerke i kveld, men vi tror flere av dem kan henge i en tynn tråd. Seiersmaskinen 1 Bokli Vind i V65-2 står litt sjanseartet til på en kjapp sprint (ikke gått det før), og det er ingen klink vinner i våre øyne.

I tillegg blir hester som 7 Photo Va Bene (sjanseartet spor, og han svek med galopp sist) i V65-3 og 5 Tangen Faks i V65-4 (usikker form etter litt pause, og han møter bedre hester enn tidligere) favoritter, men de stoler vi ikke på.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Tea vinner igjen
I et hoppeløp for kaldblodshesteter med hester fordel over tre distanser i V65-1 kommer 14 Ulsrud Tea til start, og det er ingen grunn til å gardere den 7-årshoppa til trener Ove K. Karlsen. Hun vinner disse oppgjøren ni av ti ganger, og da får vi heller bare ryke den dagen hun taper.

Etter tre strake triumfer gikk hun et nytt sterkt løp til tredje på 23.7 full vei i Jakob Meyers Pokalløp i den siste starten, og bekreftet med den innsatsen sin fine form. Der ble kongen Tekno Odin og oppkomlingen Timian Scott for gode, men hun runder normalt enkelt sine medsøstre denne gangen.

Det blir stadig litt vanskeligere å hente lange tillegg på baner som etterhvert blir raskere utover våren og sommeren, men vi tror ikke dagens konkurrenter klarer å stå i mot Ulsrud Tea til slutt. Bom fast som helpigg i den siste starten satt 2 S.T.C.C. Faks (hun så lysende fin ut der, og hun leder trolig i det aller lengste), og vi tror hun er snakk om det fremste motbudet.

Vår rangering V65-1: A: 14 B: 2-11-6-5 C: 1-8-13-3-4-9-10-12

V65-2, 1609 meter autostart
Fire hester skiller seg klart ut i dette sprintløpet for kaldblodshester i V65-2, men vi har mest tro på to hester. Fyker til tet hvis han blir fyrt av fra start gjør 7 Tele Viking, men vi tror kusk Thor Borg slipper til en feilfri 8 Viktor K. tidlig i kveld. Da tror vi Viktor K. blir vanskelig å slå, og han er lite spilt.

Viktor K. gikk et strålende løp til tredje på 26.1 full vei i den siste starten (tøft meldt der), og han var helt på høyde med vinneren Tangen Odin i mål. Sterkt det, og han trives godt på Bjerke. Det blir trolig slik at 1 Bokli Vind blir overflydd ned startsiden, men vi tror det blir vann mellom båtene her.

Da finner trolig trener og kusk Geir Flåten en luke, og det skal bli spennende å se Bokli Vind på en kjapp sprint. Han var helt enorm ved triumfen på 28.1 på en 2600 meter i et V75-løp etter tidlig galopp i den siste starten, men dagens distanse sprint er et usikkerhetsmoment (ligner ikke en sprinter).

En lett seier på 27.8 på en sprint i den siste starten tok 9 Valle Jerven, og han står i en fin rygg i fra start. Dog ikke typen som rader opp i denne klassen, men formen er fin nå. Vi bankerspilte 2 Brødsjø Odin med hell ved triumfen på 29.7 full vei sist, men den seieren kom i billig lag. Det er klart tøffere i mot i kveld, og da krysser vi først på de to største forslagene i kveld.

Vår rangering V65-2: A: 8 B: 1-9-2 C: 12-7-5-6-3-10-11 D: 4

V65-3, 2100 meter autostart
Vinnerkandidatene er mange i dette varmblodsløpet i høyt grunnlag i V65-3, men en naturlig favoritt skal 7 Photo Va Bene være snakk om. Han slo på en galopp i den siste starten, men det er slik han er. Bunnsolid ved triumfen på 15.3 full vei nest sist, men han står litt sjanseartet til, og da må vi gardere.

Det ble feil med "dødens" for 6 Cherry Va Bene i et tøft sprintløp i V75 i den siste starten, men han viste form ved å bli toer på 15.5 full vei bak favoritten i den nest siste starten. Vi synes 4 Gigant Queen så voldsomt forbedret ut i et hoppeløp i V75-løp sist, men der fikk hun aldri sjansen til slutt.

Hoppa krabbet nærmest over foranliggende konkurrenter siste 400 der, men hun kom ingen vei. Hun gikk koløs rundt om samt med yankeevogn der, og slik kommer hun ut også i kveld. Variabel er 2 Strong Forte, men han er god på sitt beste. Sporet er perfekt for ham, og han må krysses tidlig.

Han har vært ute i tøffe lag i vinter, og vi synes de er litt enklere i mot denne gangen. Helpigg i mål etter veldig sen luke i den siste starten var 11 Diva Arvells (sølv på 15.6 over en sprint) i debuten for Erik Killingmo, og det er neppe noe minus med Tom E. Solberg opp i sulkyen ved denne anledningen.

Vår rangering V65-3: A: 7 B: 6-4-2 C: 11-3-5-9-1-12-8 D: 10

V65-4, 2640 meter voltestart
Et stayerløp for kaldblodshester venter oss i V65-4, og vi synes løpet ser litt åpent ut. Klar favoritt blir 5 Tangen Faks, men den stoler vi ikke på. Han vant fire strake triumfer forut for den siste starten, men sist slo han på en galopp. Formen etter en mindre pause er litt usikker, og da garderer vi.

Vi synes også dagens konkurrenter er tøffe nok, og vi tror duoen 12 Mino og 13 H.M. Streif er de fremste motbudene. Førstnevnte viser en sterkt stigende formkurve med et par løp i kroppen etter litt pause (sølv på 29.0 over aktuell distanse sist), mens sistnevnte innehar kapasitet som rekker veldig langt.

Han galopperte seg vekk sist, men han gikk et sterkt løp til fjerde på 28.6 full vei nest sist. Uforandret fin form er det på 8 Stram Vaier (femte på 28.6 fulll vei i et V75-løp sist), mens 15 Rigel Scott (står riktig til med tanke på feilfri avgang, og kapasiteten er skyhøy på ham), også bør krysses tidlig.

Vi er ikke helt fremmed for at det kan smelle i dette løpet, og på storbongen får vi plass til ytterligere tre hester. Gode vinnere i deres siste starter var både 1 Ulydia og 4 Steinrig, men det er litt tøffere i mot for dem begge i kveld. Kapasiteten er fin på 3 Melbyjerven, men han er av den usikre sorten.

Vår rangering V65-4: A: 5 B: 12-13-8-15 C: 4-1-3-11-6-2-9-7

V65-5, 2100 meter autostart
Et flott varmblodsløp har vi å se frem til i V65-5, og vi finner tre relativt hete vinnerkandidater. Startsiden kan vise seg å bli avgjørende her, og hvis vi leser den riktig, sitter 6 Global Oracle tidlig i tet. Vi tror ikke 4 Zetus eller 5 Mr. Fox Trot vil sitte foran, og da blir trolig Global Oracle bukket til tet.

Det ble sølv på 17.3 full vei for 6 Global Oracle i årsdebuten, og der gikk han pigg i mål etter sen luke til slutt. Trolig forbedret med det løpet i kroppen, og da er han kraftig underspilt i kveld, med 12% av innsatsene på seg. Han gikk på 15-tallet full vei ved flere anledninger i fjor, og han vant hele syv løp.

Således snakk om en vinnerhest, og da er han svært spennende i kveld. Klar favoritt blir 1 Bruno Di Quattro, og der er ikke så rart. Han har vært god i fem strake seiersløp i vinter (voldsom etter grov galopp innledningvis ved triumfen på 16.7 over 2609 meter sist), og han kan selvsagt vinne igjen.

Han blir dog overflydd ned startsiden, og da kan sporet bli en felle. Vi tror dog sjansene for at han kommer seg ut er større enn at han sitter fast, og med fri bane underveis, blir han tung å stå i mot til slutt. Helt riktig til i kveld står 2 Maraton Broline (stått i mye dårlige spor), og han er herdet i tøffe lag i Sverige. Han satt fast sist, og formen er klart bedre enn raden.

Vår rangering V65-5: A: 6 B: 1-2 C: 3-4-10-7-5-9-12-11

V65-6, 1609 meter autostart
Et sprintløp for varmblodshopper avslutter denne V65-rebusen, og vi tror tre hester gjør opp om den gjeveste sjekken til slutt. En noe overraskende seier på 15.6 full vei tok 3 Come Charming sist, og en kjapp sprint i kveld skal bare være en fordel. Sporet er fint, og vi tror på en topp vinnersjanse.

Vi synes 6 Preferencial er lite spilt med kun 11% av innsatsene på seg i kveld, og vi tror hun kjemper om seieren. Hun stod igjen i starten i Widding-løpet sist (tapte mye), og da var den dagen spolert. Hun har trolig stigende form med et par løp i kroppen etter litt pause, og vi krysser tidlig.

Favoritt blir 9 Isabella`s Fairytale, og hun har imponert i vinter i regi Eirik Høitomt. Hun står bokført med fem strake triumfer, og V75-triumfen på fine 15.5 full vei sist, ble av den enkle sorten til slutt. Hun står i et fint spor i kveld, og hun må tilmåles solide vinnersjanser på ny. Hun har tjent mye penger på kort tid nå, men vi tror hun bærer grunnlaget sitt veldig godt.

Vår rangering V65-6: A: 3 B: 6-9 C: 7-8-5-2-12-1-11-4-10

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.