Tekno Elden vinner feilfritt

Foto: Hesteguiden.com

To bankerkandidater i kveld. Sikrest føler vi Tekno Elden (V65-3) er. Han er den klart beste hesten. Sørlendingen vinner feilfritt.

Ikke gå glipp av dagens tippetips: Vi spiller mot Norge på tippekupongen

Klikk her for V65-tips

7 Tekno Elden får altså bankerverdigheten i V65-3. Feilfritt flyr han i åttetall rundt konkurrentene. Flytkusken Tom Erik Solberg har dessuten et utmerket tak på hesten som jakter årets femte og karrierens ellevte seier. Sporet langt ute på vingen er selvsagt ingen fordel, men vi tror han kjører rolig frem og avgjør på styrke om han blir svart opp.

5 Cromwell (V65-6) kan muligens være en bankerkandidat. Grunnen til at vi ikke lanserer han som hovedbanker er at 4 French Design muligens kommer til å svare opp teten i følge trenerhold. Havner Cromwell i dødens er det trolig iskaldt. Om dette skjer er løpet meget åpent. 6 Gentle Tilly kom akkurat for sent til å vinne sist etter at han tapte lengder i siste sving. Spurten på oppløpet var rett og slett rå. 7 Megaman Neo holdt tappert fra dødens mot Cecena Ås/Gentle Tilly sist. Får han en sparsommelig reise tror vi det kan gå veien. Skulle Cromwell få tet blir det verre om Megaman Neo atter må kjempe fra dødens. Nevnte Cecena Ås er ikke like sprek bakfra. Derfor står vi over å spille han. Fisker mann på dypet skal man ikke utelate en hest som superspeedige 9 Atlantic Ås dersom han kommer til på skuddhold. 3 Sean Trot skal opp en klasse, men fungerer fantastisk om dagen og vi vet at Ole Bjørn Hoppestad ikke er fremmed for at han kan kjempe i toppen.

Kjøp en V65-andel og spill om de store pottene!

Se opp for Veeren Dior!
V65-1 er en åpen batalje dersom ikke 6 Callistoga gjør kort prosess og leder hele veien. Rogalendingen er den klart beste strekhesten og er god ut på voltestart. Vallaken vokser dessuten en klasse om han kommer foran. Innsatsen sist var svak, men det meldes at han nå trener som tidligere når han var på topp etter behandling. 7 Evaporate ble passivt styrt sist. Da han omsider kom seg ut og angrep avsluttet han gnistrende. "Buller'n"-hesten er i knallform og kan vinne løp når som helst. 1 Veeren Dior har vi gode treningsrapporter på. Vi tror han havner i rygg på Callistoga fra førstesporet. Livsfarlig med åpning på oppløpet. 5 Alsace G viste snev av klasse i den siste starten. Vi gjør dog oppmerksom på at niåringen er veldig usikker fra start på volte. 12 Magnifique S.E. var enorm sist. Holder han samme form i kveld kan han vinne dersom det løser seg litt. 15 Space Hoss har fine fartsressurser, men feiler lett. Fra bra spor og med en bane som passer svensken fortreffelig kan vi ikke avskrive Goop-traveren. 10 Center Kæll og 3 Gigant Dream er øvrige vinnerkandidater.

Kjøp ekspertkupong fra Sportsspill her

9 Carpe Emmanova var nok ikke som best sist. Stivnet i siste sving etter et voldsomt speedrykk på siste langside og ble treer bak Becky's Joy og Whatson Line. Hoppa meldes forbedret i trening og vi vet kretsen rundt har store fremtidsutsikter med den unge damen. 10 Titus Pullo er en annen kapasitetstraver. Han feide svak motstand av banen på Forus sist. Det var voldsomt bra stil på USA-importen som skal på alle kuponger. En viss galopprisiko må påregnes. 12 Go Ahead blir lite påaktet i kveld. Har travet tre sterke løp på rad og drar fordel av hardt tempo.

Annonse: Øivind Grøstad byr på et ellevtevalg og en favoritt på Bjerke i kveld

I utganspunktet skal det kunne holde med to hester i V65-4. 9 Valle Vegar er den beste hesten. Vant lett fra tet på Sørlandet sist etter å ha hatt en strålende oppvarming tidligere på dagen. Feilfritt skal han normalt blåse dette feltet. 4 Myhreng Eldi scorer på at hun er jevn og travsikker. Vant etter ganske hard reise sist og vil nok selge seg dyrt også i kveld. Er man ute etter en outsider kan 7 Fruttis Jo være en slik. Han var bra tidlig på året og gikk godt etter pause sist. Regnes tidlig med løp i kroppen og er nok moden for en rekordforbedring. 1 Kolberg Kim er en fidus. Finn Holmen melder om forberede takter i trening.

Knell klink fra tet
6 Knell er i toppslag. Avsluttet knallbra sist etter at han hang sammen med en konkurrent i første sving sist. Han er lynrask fra start. Nå starter han på sprint for første gang på lenge. Vi tror Flåten gir gass direkte. Fra tet tror vi det er en klink vinner, men det er et par raske på innsiden som kan velge å svare. 8 Timian Best sparket oppi foranliggende konkurrent runden igjen sist. Leverte en avslutning som luktet svidd. Liten tvil om at han hadde vunnet det løpet lett uten uhellet. Ytterst bak bilen er trolig en fordel med tanke på feilfri avgang. Killingmo kjører selv nå. Ikke nødvendigvis et minus, men blant flere kusker er det Tom Erik Solberg som har fått overlegent best fart på den røde kapasitetshesten. 3 Rigel Jao har aldri vært bedre. Fast med masse krefter sist og veldig bra i seiersløpet gangen før. Treneren er meget optimist i kveld og 7-åringen skal strekes tidlig. En skrell tar vi også med. 5 Kjøstad Jo To gikk meget bra etter pause sist. Forventes mye forbedret nå og får skrellkusk Gunnar Austevoll i sulkyen nå. En stor og spennende outsider.

Tast her for V65-forslag. Ønsker du Dagens Dobbel-tips trykker du her .

Sportspill.no on Facebook