Tekno i Sør

Tekno Odin og Øystein Tjomsland er på farten i V65-1 på Sørlandets travpark i kveld.
Tekno Odin og Øystein Tjomsland er på farten i V65-1 på Sørlandets travpark i kveld.

Kaldblodskongen Tekno Odin er det ikke mulig å spille i mot på Sørlandet i kveld, men en favoritt i fra stall Hamre går vi i mot.

Søndag er det endelig dags for galoppløp igjen og først ut er Jâgersro galoppbane i Malmø. Etter seks ukers vinterpause blir det nå galopp både søndager og onsdager fra Sverige og skjærtorsdag (17.april) er det sesongåpning på Øvrevoll.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Vi skal for all del heller ikke glemme at det er jackpotomgang i V64-spillet fra Romme søndag, der det er 1 000 384 SEK ekstra i sekserpotten. Søndag kveld er det Sørlandet som byr på internasjonal V65-omgang.

Det ble en helsvart dag for undertegnede på Bjerke i går, men på fredag spilte jeg inn 100 000 kroner på mine andelslag på Eksperten på Biri. Da er det ingen grunn til å grave seg ned, og på Sørlandet i kveld er det nye sjanser.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Sørlandet
V65 kl. 18.00
V4 kl. 19.00
DD kl. 19.20

Sikrere enn Ulsrud Tea
Folkebankeren Ulsrud Tea fikk litt stive bein siste biten på Bjerke i går, men hun holdt likevel unna til en kontrollert seier. På Sørlandet i kveld kommer kaldblodskongen 6 Tekno Odin til start i V65-1, og han er vel nesten sikrere enn det Ulsrud Tea var i går. Han blir kjempefavoritt, og han innfrir lett.

6-åringen til Øystein Tjomsland imponerte i årsdebuten ved triumfen på 23.1 full vei i Jakob Meyers Pokalløp, og dagens konkurrenter spiser han til frokost. Han vant hele 11 løp i fjor (tjente oppunder 2 millioner kroner), og alt annet enn en ny seier i kveld vil være et megasjokk.

To hester gjør opp
I et sprintløp for varmblodshester i V65-4, tror vi to hester står seg, og 3 Pamplona er snakk om hesten å fange i fra tet til slutt. Hun åpnet i 11-fart sist hun gjestet dagens arena, og da kan vi ikke se at noen kan nekte henne teten i kveld. Hun var positiv til sølv etter pause sist, og er trolig bedre nå.

En svært spennende start gjør nykommeren 9 Fanfan Dream, og hun må selvsagt krysses på alle bonger. 4-årshoppa gikk på 11-tallet over aktuell distanse i de to siste starten i USA i fjor, og det høres bra ut. Hun trener etter sigende fint, og hun kan vinne direkte mot ikke alt for tøff motstand.

Vi prøver å spille vekk Hamre
I et nytt varmblodsløp i V65-5 blir 5 Relight My Fire storfavoritt, og i en feilfri utgave taper ikke 4-åringen dette løpet. Stoler vi på favoritten, må vi spille samlebonger, og da velger vi heller å prøve å spille ham vekk på flate bonger. En kjapp sprint er neppe noen fordel, og han er slett ikke stabil.

Han er dum i galoppen, og skulle den komme, er det game over på en kjapp sprint på dagens arena. Han galopperte i den nest siste starten, og ved triumfen på 17.3 over 3140 meter i den siste starten, var han også svært nære galopp. Da synes vi det går an å spekulere i mot, og vi garderer bredt.