Tengs innleder?

Foto: hesteguiden.com

Åsbjørn Tengsareid setter seg opp bak en hest på vei mot full form i V5-1 i lunsjen på Haugaland i dag, og da tror vi det ender med seier.

Etter noen hektiske dager på Jarlsberg travbane i Vestfold hvor vi fikk se topptravere i aksjon på løpenede bånd, er det tilbake til hverdagen denne mandagen, og det hele åpnes opp med spill til lunsjløpene på Skellefteå i Sverige og på Haugaland travpark er hjemme hos Norsk Rikstoto.

På kvelden denne mandagen kan det spilles til en V64-omgang til grensebanen Arvika, mens det er Drammen travbane her på berget, som er arrangør av kveldens V65-løp. Vi på Sportspill jobber på, og vi har tips til alle arenaer i dag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Etter en litt stille periode på tipsene hvor det har vært mye stang ut, ble det bra klaff i helgen på Jarlsberg for oss på Sportspill. Det ble seks rette i V75-spillet på lørdag, og i V5-spillet samme prikket vi fem rette på våre to største spilleforslag. V5-utbetalingen stoppet på meget pene 18 560 kroner.

Det ble enda bedre på søndag, når samtlige av Håkon Einar Hansens andelslag på Eksperten gikk inn med seks rette til en utbetaling på rundt 6 500 kroner pr. stk. i V64-spillet. I tillegg satt V5 klokkerent på våre to største spilleforslag til en utbetaling på 4 577 kroner samt samtlige V4-forslag til en utbetaling på 1 662 kroner, og da får vi håpe på at vi nå kan komme inn i en ny stim!

Innleveringsfrister Haugaland
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

På vei mot full form
Ja, i et stayerløp for varmblodshester i V5-1, mener vi 6 Bullmeister skal være på vei mot full form med et løp i kroppen etter lang pause, og vi tror den sterke 9-åringen legger dette feltet på rygg til slutt. Han gikk et flott løp til fjerde på 16.3 over aktuell distanse i den siste starten, og det er veldig billig i mot i dag.

Han holdt strålende form på denn tiden i fjor, og da vant han bl.a. langløpet under JGP-helgen på 16.2 over 3120 meter. Slått var da svært gode hester, og når de øvrige konkurrentene i dette løpet ikke akkurat har vist at de setter veldig pris på dagens distanse, tror vi vår banker for dagen, får lett spill til slutt.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tre hester gjør opp?
Vi har i hvert fall god tro på at vi har plukket vinneren på våre tre utvalgte i et nytt varmblodsløp i den andre avdelingen, og på lillebongen lar vi 1 Boheme B.R. stå ugardert. 4-årshoppa fikk fjerde på 14.9 over en sprint i den nest siste starten, og i debuten i ny regi i dag, er det ikke voldsomt tøft i mot for favoritten.

Da skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse, men når kusk Harald I. Hagen ikke har vunnet løp siden 8. mars i fjor, er det ikke lett å stole fullt ut på favoritten. Da sikrer vi oss med duoen 2 Peter Plys og 9 Queen Of Hill på våre to største spilleforslag, men da tror vi vinneren av dette løpet skal være nevnt.

Førstnevnte holder veldig fin form om dagen, og dersom kusk Petter Braadland skulle klare å erobre føringen med 6-åringen, ja så kan han fort lede rundt om med Gill`s Victory-sønnen. Sistnevnte opptrer variabelt, men hun er ikke så verst på sitt beste. God som toer i den nest siste starten, og hun er lite spilt.