Gå til sidens hovedinnhold

Tengsareid har bankeren i V5-lunsjen på Jarlsberg

Treårige Alve Kongen tok karrierens første seier da Åsbjørn Tengsareid kusket hesten for første gang. I dag blir de vår V5-banker på Jarlsberg.

Det er en meget innholdsrik vi har foran oss. Bjerke travbane har endelig fått grønt lys til å arrangerer travløp igjen og er i gang med V75 igjen allerede tirsdag kveld. Onsdag er Bjerke en av to arrangørbaner i V86 sammen med Solvalla når det venter gedigen V86-jackpot og hele 8 088 360 SEK ekstra i potten for 8 rette. Kommende lørdag er det V75 på Jarlsberg med storløpet Hans Petter Tholfsens minneløp som det sportslige høydepunktet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før dette skal skje, skal vi gjennom en meget innholdsrik mandag. Den innledes med V5-lunsj på Jarlsberg, før det er vanlig V4-lunsj fra Sverige og Solänget. Mandag kveld er det stor jackpot i V65 på Leangen med 402 121 kr ekstra i sekserpotten og i Sverige byr Mantorp på en flott V64-omgang.

Da retter vi blikket mot mandagens "franske lunsj" på Jarlsberg. Det er internasjonal V5 på menyen og spillestopp i V5 er allerede kl 11.35. Jeg finner min banker i V5-5.

Tengsareid får sjansen igjen
Det handler om treårige 3 Alve Kongen. Ingbest-sønnen til Martine Wessel og Tommy Fløysand stod med tre andreplasser og en tredjeplass på sine fem første løp, alle med Tommy Fløysand som kusk. I den siste starten på Sørlandets travpark fikk Åsbjørn Tengsareid sjansen som kusk og det endte med en meget overbevisende seier. Står nyedelig til i tredjespor bak bilen i dag i V5-5 og møter klart overkommelig motstand. Jeg tror på ny seier og 3 Alve Kongen blir min V5-banker på Jarlsberg i dag og bankerspilles også i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Motivert favoritt i V5-1
Mandagens første V5-løp er stengt på 700 startpoeng, men har likevel samlet et knippe brukbare hester. 2 I.D. Lightning står fint til i andrespor bak bilen og er normalt ganske startrask. Avsluttet fint til tredje sist etter et smygløp underveis. Blir garantert spillefavoritt i V5-1 og er en motivert sådan.

Solid Hamre-debut - en vinner nå
Fireårshoppa 3 L.A.'s Hot Pants debuterte i regi Frode Hamre på Jarlsberg for snaue to uker siden. Satt et stykke bak i feltet da, men avsluttet fint til tredje. Er nok forbedret med det løpet i kroppen og skal sees med fine vinnersjanser i et ganske bra felt i V5-2.

Storås kan overraske igjen
Hans Wilhelm Storås sendte de fleste V65-bongene ut av matchen i V65-1 på Biri fredag, da han vant med 0,9 prosenteren 4 Marchetti. Storås har en viss outsidersjanse med 6 Hot Stone i V5-1 på Jarlsberg i ettermiddag og han kan også vinne med lite spilte 2 Frøken Bjørklund i V5-3. Denne hoppa er i form og hun kan flytte beina fra start. Blit lite spilt i V5-3 og blir mitt frekke objekt i løpet.

Leder fra start til mål?
V5-4/DD-1 er stengt på kun 500 startpoeng og her er det skille på hestene. Pausehesten 3 Pegasus R.R. har en flott oppgave på papiret og har i tillegg trukket et flott tredjespor bak bilen. Er Mikkelborg-traveren på alerten direkte etter pause, bør han ha god sjanse til å lede V5-4/DD-1 hele veien.