Tengsareid har fått opp farten

Lionheart O. og Åsbjørn Tengsareid.
Lionheart O. og Åsbjørn Tengsareid.

Åsbjørn Tengsareid har funnet seg vel til rette østpå og i kveld kusker han Nettavisens V5A-banker på Klosterskogen.

Sportspills meny torsdag:
V4 Visby: Vi spiller samlebonger
Lunsjtrav Bjerke: Spiller mot folkehesten
V65 Øvrevoll:
Ny storutbetaling på gang?
Oddstips 1: Vi byr på en real finsk frekkis

Vi har en herlig torsdag foran oss med trav og galopp fra tidlig ettermiddag til langt på kveld. Det hele innledes med V4 fra Gotland og Visby, før Bjerke overtar stafettpinnen med lunsjtrav. Til kvelden er det igjen dags for V65 fra Øvrevoll, mens Klosterskogen byr på dobbel V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Og det er nettopp Klosterskogen det skal handle om her i denne artikkelen og det er duket for flotte utbetalinger i kveld, da løpene jevnt over er utfordrende. 

Så veldig spenstig ut sist
Bankere må vi uansett ha og i V5A-spillet har vi god tro på 6 Lionheart O. og Åsbjørn Tengsareid og 6 Lionheart O. i V5-3A. Treåringen kom tilbake etter to måneders pause på nettopp Klosterskogen i sin siste start (5. august) og så lekker ut i det seiersløpet. Beviste da at svingene på Kloster ikke bød på problemer og selv om motstanden var skral den dagen, var det riktig fin stil på hesten nedover oppløpet. Motstanden er ikke spesielt mye tøffere torsdag og dette mener vi er den sikreste vinneren i V5A-spillet.

På gang igjen nå
I V5B-spillet er det vrient og her er nok muligheten for stor utbetaling enda større enn i V5A-spillet. Vidar Hop gjorde seg slett ikke bort i Europamesterskapet for kusker tidligere denne uken og vant også et løp i Boden tirsdag. I V5-3B setter han seg opp bak Geir Kihle-trente 4 Stjerneper, som viste klart oppadgående form igjen på Biri i sin siste start.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Torsdag er det ikke rare greiene Stjerneper møter og med kun fire hester fra strekdistansen, tyder det aller meste på tidlig tetkjenning. Her er det ikke mange hester som kan trykke opp farten underveis og selv om den antatt tøffeste opponenten 1 Egge Elden muligens kan få lederrrygg her og siste indre, tror vi speedige Stjerneper kontrollerer V5-3B fra start til mål. Vi bankerspiller i B-spillet. 

Luringen
I V5-5A/V5-2B kommer 5 Warrawee Lizzy til å bli meget stor favoritt, men denne dama er ustabil og holder ikke lange formtopper. 1 Lovely Salt har endelig trukket et flott startspor og fra spor en kan det bli lederrygg. Speedige Lovely Salt må kunne duge her og skal med på alle våre kupongforslag torsdag i både V5A og V5B.