Tengsareid i tet

Åsbjørn Tengsareid kjører bankeren vår i Bergen i ettermiddag. Foto: hesteguiden.com
Åsbjørn Tengsareid kjører bankeren vår i Bergen i ettermiddag. Foto: hesteguiden.com

Vi har svært vondt for å se hvordan 2 Right on Time S.M. skal tape V65-6 i Bergen i kveld.

Søndagen er som vanlig travel på travfronten. Färjestad setter i gang ballet med V4 og V5 allerede kl 12.45. Bollnäs overtar med Jackpot på 1.3 millioner i V64 kl 15.10, mens Charlottenlund sender avgårde V5A-1 kl 16.05. Bergen har sjarmøretappen og V65-1 slippes avgårde kl 18.00.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Åsbjørn Tengsareid har flere gode vinnersjanser i Bergen i ettermiddag. Både 4 Romarino (V65-1), 12 Kap Viktoria (V65-3), 5 Nero Sas, 11 Delphis Jag og 2 Right on Time S.M (V65-6). skal tilmåles fine vinnersjanser. Aller mest tror vi på sistnevnte. 

Mer fra sportspill.no
Lunden: Carsten tror på Rocky
Bollnäs: Jackpot og supercomeback

Husk at du beholder hele gevinsten selv om du leverer forslaget i boksen under. 


Hesten leverte en flott langspurt til annen bak den gode Nettavisen-bankeren Iron Man (startet 40 meter foran) sist, og har tidligere vist at han er ganske så bra fra start. 

Husk at du beholder hele gevinsten selv om du leverer forslaget i boksen under.


3 Åsakjappen blir stor favoritt i ungdomsløpet (V65-2). Hesten skulle egentlig vært kjørt av Morten A Pedersen, men han er nå erstattet av unge lovende Magnus Teien Gundersen. Åsakjappen viste uvillige tendenser sist, og det er verdt å jage en smell i løpet.

Et herlig stayeroppgjør får vi i V65-5 der ursterke 6 Herecomesthesun skal holde unna for evigunge 11 Delphis Jag. Vi synes disse skiller seg ut, men det finnes jokere i leken om favorittene ikke har sin beste dag.


Tre Forus-gjester - 3 Dickie Dick Dickens, 4 Romarino og 6 Starson S.E. er normalt bedre enn hjemmelaget i V65-1, men i og med at to av dem har hatt pause tar vi også med hjemmehesten 1 M.T. Heliconia