*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Tengsareid på nytt seierstokt

Etter tre løpsdager har Åsbjørn Tengsareid vunnet fire løp i Bergen. Les hva han mener om sine sjanser i kveld og sjekk våre tips.

25.01.07 16:38

Her finner du Nettavisens tips til V5-løpene i Bergen.

Her finner du Nettavisens tips til V5-løpene på Klosterskogen.

På Bergen Travpark torsdag har han med seg tre stallhester og mener at alle fortjener en markering på V5-bongen.

Dagen åpner med 10 Bravo Lin i V5-1.

– Jeg kjørte henne til fjerde nest sist og synes hun gikk ok. Hun har grei form og kan få en god premie med klaff. Kanskje bør hun vurderes av trippelspillerne, vurderer Tengsareid.

Gulldin i V5-2 varsler Tengsareid litt for nok en gang.

– Hesten satt fast lenge sist og da han endelig fikk åpning, feilet han. Uten galopp, hadde han kjempet om den siste trippelplassen. Han kan mye i sine beste stunder. Nå står vi innbydende til i førstespor, og selv om vi antagelig ikke klarer å beholde teten, kan vi få en fin posisjon. Det er mest realistisk å tro på en ny fin premie, men kan med klaff kjempe om en trippelplass.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

I V5-3 sender Åsbjørn ut dagens første stallhest.

- Thai Sunshine har jeg hatt i trening i to måneder og hun ser veldig fin ut. Jeg har ambisjoner om å kjempe i toppen med henne, men er litt skeptisk på om hun klarer fjerdesporet. Hun er ikke helt travsikker, så vi må safe litt. Likevel synes jeg hun skal regnes høyt oppe, i hvert fall på en trippelplass og også med vinnersjanse.

- Wikvinn i V5-4 står denne gangen tjue meter bak Feseth Lynet og det kan bli vanskelig å ta igjen ham på en sprint. Han er best år han får være med der framme med en gang, men hvis spillerne skal dekke opp favoritten, er vi aktuelle bak ham. Formen er fortsatt strålende, forteller trener og kusk Tengsareid.

I V5-avslutningen har Tengsareid sin tredje og siste stallhest til start.

– 11 Lass Fighting er langt bedre raden, og mangelen på uttelling skyldes dårlige spor og kusking. Hvis det skulle klaffe fra andre rekke på tillegg, må han regnes tidlig. Han gjør alltid gode løp og skal vurderes av alle spillerne, og må med på V5-bongen, avrunder Åsbjørn Tengsareid.

Store favoritter i Skien

På Klosterskogen travbane er det tunge favoritter i alle V5-løpene. Nettavisen tror imidlertid flere av dem kan gå på tap, og da kan det bli fine penger å hente for de med fem rette.

Dagens sportslige høydepunkt kommer i V5-4 som samtidig er Dagens Dobbel første avdeling. Flere meget gode hester kjemper om førstepremien på 30.000.

Storfavoritten Neslands Balder har tjent 110.000 på to starter og møter bedre hester i kveld. Det er ikke ofte vi får se så mange lørdagshester i samme løp på en hverdagskjøring.

Klosterskogen gjør det imidlertid meget godt økonomisk og kan derfor tilby mye høyere premier enn sine konkurrerende baner. Da blir også kvaliteten desto bedre.

I V5-finalen blir Beak`s Romeo enda større favoritt. Han møter etpar gode konkurrenter, bl.a. broren til en av Norges bedre hester, Dalshan As.

Det ligger med andre ord an til stor sport på 800-metersbanen i Skien i kveld.

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.