Tengsareid sørger for en deilig lunsj

Åsbjørn Tengsareid sitter seg opp bak vår banker denne torsdagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Åsbjørn Tengsareid sitter seg opp bak vår banker denne torsdagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi velger å spekulere i mot det som trolig blir dagens tyngste favoritt denne torsdagen, og byr heller på en  annen banker. Sjekk også ut frekkisen i V5-4!

Sportspills meny torsdag:
V65 Klosterskogen: Blir ikke svart ut nå
V64 Bollnäs: Vi byr på en helfrekk banker
V4 Axevalla: Spennende lunsj
Tour De Ski: Martin rykker og vinner
Tour De Ski: Niklas Dyrhaug skal avansere
Oddstips:
Luton burde vært favoritt

Vi liker disse lunsjomgangene, og på tirsdag 6. januar så spilte inn ca 102 000 fra Bergen Travpark! Nibley L.B. (2,3%) supersjokket i finalen, men den var med på ALLE våre bonger minus den aller minste. Det mellomste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på 420 betalte ut flotte 7 291,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Bjerke denne torsdagen så vil mye av størrelsen på utbetalingen bli avgjort direkte. 4 Brage Mollyn blir nemlig kjempe favoritt i V5-1, men hvordan er det egentlig med innstillingen til hesten som ikke vant i hele 2014? VI SPEKULERER! Bankeren vår heter 1 Hilmi Star V. (V5-2). Dette er en traver som gikk en strålende sisterunde nå sist, og billigere løp enn dette kan den ikke få. Mer om dagens meny finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bjerke:

V5: 13.37

DD: 14.12

Løp ellers denne torsdagen: V4 på Axevalla med start kl.12.20. V65 på Klosterskogen med start kl.18.30. V64 på Bollnäs med start kl.19.08.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er våre objekter til Bjerke denne torsdagen:

V5-1 : Her vil jeg ikke sette noe førstevalg, og jeg streker av for samtlige syv hester. 4 Brage Mollyn blir nok MYE spilt etter at den var positiv sist, men finnes det noen stridsmoral der lengre? Vi er slett ikke sikker på det, men skal den vinne et løp så burde det bli et slikt som her er i vente. Her streker vi dog for samtlige SYV hester på alle våre bonger, og håper på en smell.

V5-2 : 1 Hilmi Star V. – Har et gaveløp foran seg denne torsdagen, og den vinner uten galopp. Leverte en TUNG sisterunde nå sist i 15 fart, og siste 500m gikk etter 12,6. Her var det krefter igjen. Kan åpne, men vi får se om Åsbjørn Tengsareid våger å ladde med den. Burde uansett blåse rundt dem i sisterunden om han velger å ta det rolig ut. Vi må bare tro hardt!

V5-3 : 7 Winston D – Denne er VELDIG bra for klassen, og den er mye bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Sist ble den ypperlig kjørt av Kim Pedersen, og den bare bombet inn til en meget lett seier. Står dumt til igjen, men den kan helt klart felle alt med litt flyt. I dette løpet så finnes det flere luringer, og garderinger må til. 12 Tenor DK – Feilet i angrep sist, men kom strålende tilbake i kulissene. 9 Cornetto Man – Varslet form sist med å avslutte FINT. Dette er en hest som Sigbjørn Kolnes har hatt ambisjoner med. 5 Mimi’s Teeny Weeny – Er ikke ueffen på sitt beste, og fjerde sist så var den hakk i hel på meget gode hester. Er kjapp i fra start, og den er verdt en strek.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V5-4 : 9 Fabius – Har et utrolig billig løp foran seg her, og den må bare prøves. Nå sist så kjørte kusken ekstremt offensivt, og med tanke på det, ja, da synes vi den fullførte solid. Her står den perfekt inne i løpet, og med tempo så kan den umulig bli lett å ha med og gjøre tilslutt. OBS! 4 K.L.M. Budwiser – Kom ut i ny regi sist, og den avsluttet strålende nedover oppløpet. Har nå fått seg et løp i kroppen, og med sjeldent fine betingelser foran seg så skal den på bongen.

V5-5 : 6 Per Halbak – Har fått seg et par løp i kroppen etter pause, og den er bedre enn raden. Var godkjent i nederlaget sist, men tapte da for en smygkjørt hest. Nest sist så feiler den som vinner. Her møter den kun på hester med svak innstilling, og er Per Halbak i nærheten av sitt beste så kan den vinne dette fra dødens. Motivert favoritt, og det kan også dreie seg om en banker i et dårlig løp.

Innleveringsfrister Bergsåker: