Tengsareid vinner på direkten

Foto: Hesteguiden.com

Åsbjørn Tengsareid er friskmeldt og vi tror han får en fin kveld på sin hjemmebane under V65-løpene tirsdag.

Det ble en fantastisk lørdag for våre V75-tips til Leangen. To av våre andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og når utbetalingen for sju rette landet på 209 212 kroner, ble det svært god avkastning. Det ene andelslaget var et systemspill (seks andeler a kr 800) og hadde altså en innleveringspris på kr 4800. Det andre andelslaget som het Leirvågs folkebong 2, var et andelslag med 20 andeler a kr 200, og kostet altså 4000 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Felles for begge andelslagene var at de hadde bankerspill på andrevalget 7 Eikprins i V75-1. Det sistnevnte andelslaget hadde markert for seks hester i den siste avdelingen og hele tre av de hestene hadde utløst jokerpotten og betalte tilbake over 13 millioner kroner. Plusser vi sammen seksere og femmere på de to andelslagene som gikk inn med sju rette, ble det ca 250 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg gikk en hel bråte med andelslag inn med seks rette lørdag og totalt spilte Nettavisens traveksperter Kurt Leirvåg og Håkon Einar Hansen inn godt over 700 000 kroner på en svært vellykket lørdag.

Annonse Travfaktatelefonen: Booooom! Der satt den igjen. Lukas Rauen (9.valg-2,4%) vant som vår delikatessevinner på Leangen 7.Okt! Lunsjbongen satt, og betalte ut Kr.30 114,

Mandag ble det stang ut i Drammen, men på Mantorp ble det veldig flotte treff under den store jackpotomgangen. Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson prikket seks rette på det aller minste forslaget (innl.pris kr 192) her på Nettavisen. Det forslaget betalte tilbake meget pene 1976 kroner.

OPPDATERT TIRSDAG ETTERMIDDAG: Nettavisens travredaksjon har truffet knallgodt med sine travtips i månedsvis, men V4-tipsene fra Sverige har vi hatt stang ut med den siste uken. Inntil på Hagmyren tirsdag. Tipsansvarlig Kurt Leirvåg fanget 7.valget 3 Triomphe d'Inverne på fem hester og 5. valget 8 Grabben (V4-4) på fire hester på sitt minste V4-forslag (innl.pris kr 160) på Nettavisen. Fire rette ga tilbake meget pene 2 719 kroner. Gratulerer til de som fulgte.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tirsdag er det bare å sette seg til rette igjen. Rikstoto og Nettavisen byr på V4 fra Hagmyren, vi byr på lunsjtrav fra Bjerke og til kvelden er det en meget spennende V65-omgang fra Forus. Og siden det ble forholdsvis favorittpreget på Mantorp mandag, ble det ingen utbetaling for fire rette. Dermed er det jackpot også tirsdag når Axevalla byr på V64. Hele 1 373 676 SEK ligger ekstra i sekserpotten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Forus travbane byr på en tilsynelatende oversiktlig V65-omgang tirsdag kveld, men det er lett å la seg lure. Hester om Pleasant Karma (V65-2), Rolls Royce (V65-4) og General Ideal i V65-5 blir alle tunge favoritter, men vi spekulerer i samtlige av disse tre løpene og byr på to andre bankere.

Innleveringsfrister Forus
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tengsaried tar for seg?
Åsbjørn Tengsareid er altså tilbake i sulkyen i kveld, etter halvannen uke på gjerdet og når vi var i kontakt med ham tirsdag morgen, kunne han fortelle at han kjente seg frisk og fin. Åsbjørn kan ha en vinner allerede i det første løpet på Forus i kveld (utenfor V65-spillet) i treårshoppa Shocking For Nothing, men vi tror uansett han har en vinner i V65-1 i form av elitetraveren 9 Neslands Loke. Neslands Loke havnet langt bak i Tekno Odins seiersløp på Sørlandet forrige helg, og var sjanseløs til å hente noe i en svært rask avslutning. Nest sist imponerte hesten voldsomt ved å hente 30 meter på gode Tin Tveiten de siste 500 metrene. I kveld er det en lignende oppgave for Loke med 40 meter tillegg. Geir Gudmestad mener 4 Doktor Jaros ikke holder helt toppform og fra 40 meter tillegg starter også 10 Vestpol Faxen. Vi tror uanset Neslands Loke slugger ned denne gjengen og bankerspiller i V65-1.

Annonse Travfakta: Blir ikke spilt i forhold til hva favorittene gjør, men dette tror vi kan være dagens virkelige godbit på Forus.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Nytt talent fra Tjomsland
At Øystein Tjomsland får frem klassehester er ikke noe nytt og i 8 Trø Molly (V65-3) kan Tjomsland ha et nytt stortalent. Treårshoppa debuterte med en vanntett seier på Sørlandet for tre uker siden og la inn en sisterunde i 31-fart den dagen. Den toppstammede hoppa så lekker ut og har garantert ikke blitt dårligere med løp i kroppen. Står på 20 meter tillegg i kveld i et tilsynelatende vidåpent løp, men fra springspor på 20-meteren tror vi hoppa sitter tidlig i tet. Og da tror vi løpet er kjørt og Trø Molly blir vår andre V65-banker på Forus i kveld.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Agnes debuterer som 16-åring
Agnes Usterud kjører i kveld sitt første totoløp når hun i et løp forbeholdt jenter/damer i V65-4 skal kuske familiehesten 3 Excellent News. Undertegnede slo på tråden til Agnes i morgentimene tirsdag og ble møtt av en oppvakt og pålest jente. Hun kunne fortelle at hun har kjørt på en del lokalkjøringer og at hun har kjørt Excellent News mye i trening. Nevnte Excellent News var et av Nettavisens drag på Bjerke for to uker siden, men da fikk hesten et tøft løp underveis. Holdt uansett strålende til femte. Spor tre bak bilen i kveld, formen er på topp, kusken kjenner hesten godt og hesten blir lite spilt. Er faktisk nede som et sjuendevalg og er et svært spennende objekt i V65-4.