Ter seg nå?

Foto: Hesteguiden.com

Importen Alejandro Hall har ikke oppført seg eksemplarisk på norsk jord, men i lunsjen på Sørlandet i dag, tror vi seieren kommer.

Det er full fres i lukene hos Norsk Rikstoto denne torsdagen, og det hele åpnes opp med spill til lunsjløpene på Örebro i Sverige og på Sørlandet her hjemme. Det fortsetter så med spill til en V5-omgang på Karlshamn hos søta bror på ettermiddagen, før det på kvelden kan spilles til en V65-omgang på Øvrevoll galopp samt til en dobbel V5-omgang på Bergen travpark i Norge.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Sportspill har tips til alle baner utenom Karlshamn, og etter at undertegnede fikk en ny herlig klaff på Sørlandet i går, er det lov å håpe på ny suksess på spillene i dag. Jeg prikket nemlig seks rette på tolv andelslag på Eksperten i V65-spillet i går, og når jeg gikk for samlebonger over hele linjen, spilte jeg inn over 150 000 kroner på de lagene.

Spill til dagens løp ligger selvsagt ute på Eksperten, men allerede nå kan du kjøpe en andel til undertegnedes og Nettavisens jakt på syv rette til lørdagens svært spennende V75-omgang på Sørlandets travpark. De spillene finner du ved å klikke på linken under, og da sier vi lykke til med dagens spill!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Sørlandet
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Nå blir det seier?
Vi er i hvert fall veldig inne på at favoritten 6 Alejandro Hall klatrer helt til topps i et sprintløp for varmblodshester i V5-4, og etter at vi gikk i mot 4-åringen i to lunsjløp på Bjerke i årets to første starter, synes vi det er riktig å spille ham nå. Han støter på mildt sagt billig motstand i dag (ikke mye "mat" i de øvrige i dette løpet), og han viste solid form sist.

Der avsluttet han strålende til tredje på 16.1 over 2570 meter (vi hadde rundt 14.0 siste tusen på ham der), og i en feilfri utgave taper han ikke dette løpet. Etter utstyrsendringer sist oppførte han seg eksemplarisk (ble alt for hissig med helstengt hodelag i de to første løpene), og da tror vi på et feilfritt løp også i dag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

En må ofre seg
Ja, dersom det bli slik at Lars A. Kolle bak 1 Slåttodin i V5-3 får styre og stelle som han vil der fremme i front, taper neppe 8-åringen. Han var tilbake som en vinner på 27.2 full vei i den siste starten, og han så strålende ut ved den anledningen. Han så nærmest ukjørt ut i mål, og han kan meget vel gjenta i dag.

Dersom han skal kunne gå på et nederlag må trolig Tom Erga "ofre" en av sine stallhester, og da er det mest nærliggende å tror at det blir 3 Kleppe Manden (solid form) som må påta seg den tunge jobben uvendig. Han kan vinne derfra, mens 6 Erga Odin som vant et V75-løp sist, kan skumme fløten til slutt.

Annonse:Grøstad serverer et gullkantet objekt i V5-2 i lunsjen på Sørlandet i dag!