*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Testdag for Tvedt

Rolf Tvedt er klar for å forsøke nytt utstyr på et par av hestene som skal ut på Bergen travpark i kveld.

22.03.07 17:23

Her finner du Nettavisens V5-tips til Bergen travpark.

Rolf Tvedt er klar for å eksperimentere på travparken i kveld. I varmingen testes både hodestang og draskylapper. Vi får se om det slår riktig ut for Junior Park og Sorbblesen. Fungerer endringene har Tvedt tro på topplasseringer.

- Jeg er lysten på å prøve litt forskjellig utstyr i varmingen i dag. Junior Park fungerer ikke helt hundre prosent om dagen, men vi finner ikke noe feil på beintøyet. Jeg setter på en hodestang i varmingen for å se om det kan hjelpe ham. Ellers er jeg lysten på draskylapper på Sobblesen. Jeg anbefaler spillerne å følge med på Rikstoto Direkte etter varmingen om endringene var vellykket, sier alltid hyggelige Rolf Tvedt.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Stallhestene gjør opp?
Bergenseren er i testhumør i kveld, men har likevel god tro på sine stallhester. Allerede i V5-innledningen har Tvedt en god mulighet til å klatre helt til topps.

- Selv kjører jeg 14 Omer. Han er i mine øyne luringen i løpet. Han har levert fine løp hver gang og står i et fint spor. Nå er det i tillegg noen strykninger, noe som er en fordel. Styrken er hans våpen og han trener bra. Tøffest imot blir trolig stallhesten, 6 Smart Bozsorg. Det er en liten galopprisiko fra start, men feilfritt løser han bra og kan få teten. Derfra blir han vond å slå. Han kan også gå bakfra og må helt klart med på gardering. For min tredje stallhest, 5 Vancover Heikant, er det nok en premie som gjelder, vurderer Tvedt.

Luringer
Tolvtespor på sprint er ikke noe ønskesenario, men Tvedt har likevel tro på 12 Sorbblesen i 4. løp/V5-3.

- Han er i meget fin form. Bakspor er ingen stor ulempe for han er ikke blant de kjappeste i vei. Det er ikke snakk om en vinnertype, så jeg håper draskylapp-prosjektet mitt slår positivt ut. Jeg tror vi henter mange oppunder mål, sier bergenseren, som krysser fingrene for at «reklamehesten» Junior Park er tilbake.

- 2 Junior Park (5. løp/V5-4) virker forholdsvis grei i trening, men er litt skjev for meg om dagen. Derav forsøket med hodestang. Håper det slår positivt ut, da vet jeg at han er god nok på sitt beste, men vanskelig å vurdere etter pause. Jeg vil gi han et snilt løp. Newton Index stikker trolig til tet, så da må jeg se hvordan det løser seg. Dødens er uaktuelt, sier treneren.

En spennende 4-åring er 9 Lykke Thoto i 8. løp.
- Han er godt trent og vel forberedt, men er en typisk Lykke Gutten–traver med egne meninger. Det er snakk om en speedig hest som har trent bra, avslutter Tvedt.

Chanto Jet skal ut i prøveløp på travparken i kveld. Cocktail Jet-sønnen som viste fint talent, men fikk en alvorlig seneskade under 4-årssesongen.

Kilde: rikstoto.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.