Tet fra start til mål

Foto: hesteguiden.com

Storfavorittene står i kø på Forus og vi garderer alle sammen. Vi tror 4 Independent O leder hele veien i V65-6.

Etter en uke fordypet i løpsvideoer kom Håkon E Hansen ut i full løpsform til kveldskjøringen Drammen i går. Resultatet var at de som spleiset på Hansens mandagsbonge (15 andeler a 200 kroner) kunne gå plystrende til utbetalingsluken der de delte 32 016 kroner. På Forus har vi gode resultater så langt i år. Under V75-kjøringen for ti dager siden fikk vi full klaff i V4 med en utbetaling på 5 574 på det lille forslaget (144 kroner i innlevering). 21. januar gikk fem av Frode Gjesdals andelslag på Eksperten inn med 7 099 kroner i utbetaling (andelspriser fra 200 til 500), mens en utbetaling på 13 006 var belønningen for de som leverte det største forslaget på Nettavisen 14. januar.

På Forus i kveld ser det i utgangspunktet ganske favorittpreget ut, men vi mener flere av favorittene er overspilt. Vanligvis er det vanskelig å få bort alle storfavorittene, og dette kan være en god dag å kjøpe seg inn i Jokersystemet vi setter opp på Eksperten (Gjesdals objektsystem).

Klikk her for å se vårt utvalg av andelslag på Eksperten.

11 Neslands Loke er stor favoritt i V65-1. Det som taler imot er først og fremst seks ukers pause. I sin siste start slo han sin argeste konurrent - 9 Vestpol Faxen - knepent, men sistnevnte har vist sviktende stridsmoral i det siste.

Vi bruker en dobbelbanker i V65-2 der 11 Iron Man jager revansj mot 10 Jack Man Royal. Disse har vist ganske mye mer enn konkurrentene, og har dessuten begge trukket gode spor.

6 Grude Balder er markert på 72 prosent (!) i V65-3, men har ikke vist nok til å forsvare et så tungt favorittskap.

11 Magnums Sebastian vinner V65-4 om han har dagen, men til tross for at han har utviklet seg i Tjomsland-regi viser han fortsatt litt av nykkene fra tidligere i karrieren. Svikter han kan det komme en ordentlig smell, og vi bruker sju hester på de to største spilleforslagene.

7 Silas Hovmand laget løpet for 5 Arran Stardust da sistnevnte vant 21. januar. De møtes igjen i V65-5, men også her kan det komme en overraskelse.

Bankeren ventet vi med til V65-6. 4 Independent O trakk seg noe fra tet i V75 sist, men maktet å ta tet fra det vanskelige innersporet. Når han nå står i det perfekte fjerdesporet skal spørsmålet om å få føringen kun være en formalitet, selv om raske 6 Safir kommer utenfra. Vi ser for oss at Svein Ove Wassberg får dirigere i front denne gang, og da tror vi hesten har mer enn nok saft i beina til å holde unna til slutt.