*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Tet og slutt for lunsjbankeren

Leangen15072019_Mats E Djuse vant løp 2. med Etosha Boko_foto_Ned Alley_Hesteguiden.com.

Mats E. Djuse er aktuell i fredagens lunsjomgang. foto_Ned Alley_Hesteguiden.com.

Bankeren satt bom fast som fulltanket sist! Frekkis senker favoritten fra tet? Du tar vel rygg på oss i jakten på en flying start denne weekenden?

10.07.20 06:56

Gedigen V4-suksess! Kr.1 872 ble til Kr.55 130 søndag 5. juli!
Det ble nok en utfordrende V64-omgang på galoppen i Gøteborg søndag. Kun en spiller klarte seks rette i V64 og seks rette betalte ut hele 326 240. Vrient ble det også i V4-spillet, men her ble det kjempeklaff for våre galoppeksperter. 8. valget 13 Last Reference var krysset på kun tre hester på det største V4-forslaget i V4-4 (innl.pris kr 1 872). To andelslag på Eksperten med fire andeler a kr 500 satt klokkerent og V4-utbetalingen landet på solide 55 130 kr.

Ny supertreff! Kr.980 ble til Kr.15 181 onsdag 8. juli!
Våre galoppeksperter lanserte 4 In Vero We Trust som banker i V4-4 under onsdagens V4-omgang på Bro Park og denne innfride til fulle. Og med et 10. valg i V4-1, et 9. valg i V4-2 og et 5. valg i V4-3, ble det flotte 15 181 kr i utbetaling for 4 rette. V4-forslaget på Nettavisen med innl.pris kr 980 satt klokkerent og totalt ble det klaff for 10 andelslag på Eksperten.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Dannero står for dagens V65-lunsj med start klokken 12.45. Et par av løpene er veldig åpne, og vi blir ikke overrasket om dette kan gi bra betalt. Dagens beste banker kommer ut i V65-4, og der tror vi MYE på tet og slutt for 1 Atlas Kronos.

Ta rygg på følgende:

V65-1 : 10 Fender – Kommer ut etter et lengre avbrekk, og gjør en svært spennende start i regi Niclas Torstemo. Vi så denne i prøveløpet på Hagmyren sist, og der jogget den en 28-tid med krefter igjen. Fender er svært grunnkapabel, og en hest som normalt vil gjøre det skarpt i tiden fremover om den bare får holde seg hel. Settes frekt først i et løp hvor det skiller litt på de beste målt opp mot de nest beste.

V65-2 : 4 Guli Best – Kom ut etter pause sist, og havnet etter hvert i tredje innvendig. Fikk aldri helt fritt frem, og selv om det ikke var mye krefter igjen så var den positiv. Nå har den fått det løpet i kroppen etter pause, det blir skorykk foran for første gang i karrieren, og mot en svært overkommelig gjeng er vi på vakt. Må med på alt!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 5 Everest Sisu – Avgjorde sikkert fra dødens sist, og var god til seier mot en overkommelig gjeng. Er en hest under utvikling, og takler den bare sporet på en OK måte så må sjansene være gode. Vi er dog ikke glade i å banke denne kusken eller å banke hester som står i det trange femtesporet. Vi nøyer oss derfor med å si at det er en motivert favoritt, men ingen banker.

V65-4 : 1 Atlas Kronos – Ble sittende bom fast med vinnerkrefter sist, og gjorde altså det på en GOD tid. Mats E. Djuse har hatt et fantastisk år med over 6 millioner innkjørt, og får nå sjansen bak denne. Er OK fra start, og vår feeling er at Mats greier å svare ut de andre. Fra tet tror vi ikke denne taper, og kan ikke gjøre annet enn å tro hardt på Atlas Kronos i fredagens V65-lunsj.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 3 Bowling El Mar – Har gjort to løp etter den kom inn på stallen til Daniel Wäjersten, og knep altså seieren sist. Kan muligens kjøre seg tidlig til tet nå, og fra den posisjonen har den en stor sjanse. Motivert favoritt.

V65-6 : 6 Guli Björn – Er en fin 5-åring som har fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og skal normalt bare bli bedre og bedre fremover. Fikk maks på en knallgod tid sist, og tapte da kun for svært gode hester som Lome Storm/Mjölner Apollo. Nå er Guli Björn billigere ute, det kan bli tet, og den må helt klart tas på alvor i et løp som dette. SPILLES!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag