Tet og slutt

Ulf Ohlsson kjører vår banker på Bergsåker denne tirsdagen.
Ulf Ohlsson kjører vår banker på Bergsåker denne tirsdagen. (Hesteguiden.com)

Det er Bergsåker som står for lunsjen i Sverige denne tirsdagen. Vi byr på en banker som vi føler sterkt for, og garderer de tre andre løpene bredt.

Sportspills meny tirsdag:
V5 Leangen: Syk innledning av Odd Arne
Oddstips: Vålerenga får stryk

Vi kom ikke i mål under jackpotomgangen fra Färjestad på mandag. Orderly som var MYE forbedret i finalen glippet vi på. Vi serverte dog Emmy Jovalley (15,8%) som et herlig objekt i V64-2. Just Me (18,6%) tok ned dagens nest tyngste favoritt i innledningen, og også den serverte vi bra info på. Fra Bergsåker i lunsjen denne tirsdagen så byr vi på nye vinner fra vårt naboland! Moelven (V4-1) er for oss dagens banker. Mer om dagens meny finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Bergen Travpark torsdag 15. januar så ble det IGJEN servert meget sterke tips. Jerkeld Frøkna (2.valg) + Alsaker Torres (2.valg) innfridde som våre godbiter, og totalt sett så ble det igjen spilt inn over 100 000 på Bergen for andre gang i år (Vi gjorde også det på årets første kjøring 6. januar). Hadde du spilt forslaget vårt på Nettavisen med en innleveringspris på 960, ja, da kunne du ha hentet ut 4 285,-. Du tar vel rygg på oss fra "GULLGRUVEN" i Bergen neste gang (Neste kjøring er 22. januar)?

Har du ellers fått med deg følgende?:

Det trenger ikke å være dyrt å spille på hest, og tjene penger. Vi i Nettavisen har forslag i alle prisklasser på Eksperten, og gevinstene kommer også for dem som ikke satser mer enn feks en femtilapp. Sjekk ut følgende:

Bergen 6. januar : Utbetaling Kr.7 291 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.729,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 458,-.

Leangen 12. januar : Utbetaling Kr.6 626 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunnet hente ut Kr.662,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 325,-.

Mantorp 12. januar : Utbetaling Kr.3 630 (V64) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.363,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.726,-.

Momarken 13. januar : Utbetaling Kr.6 750 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.675,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 350,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bergsåker:

V4: 12.20

DD: 12.37

Løp ellers denne tirsdagen:V5 på Leangen med start 13.37. V65 på Forus med start kl.18.30. V64 på Axevalla med start kl.19.08. Her er det JACKPOT i V64-spillet med hele 1 521 512 ekstra i sekserpotten.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Våre objekter til Bergsåker:

V4-1 : 6 Moelven – Fyker fort til tet her, og da burde dette løpet være kjørt selv om den faktisk er noe tøft ute i grunnlaget nå. Nå sist så kunne den ikke stå imot en formtoppet Tomtegubben i snøværet, men den gjør uansett et bra løp med tanke på at det var bra fart på forestillingen. Vi kan ikke spekulere imot denne favoritten, og det er kun galopp imot slik vi ser det. Banker!

V4-2 : 9 Headspinner – Kom ut etter pause nå sist, og den leverte et herlig formbeskjed direkte. Feiler fra et trangt fjerdespor, og den taper en god del. Havner opp i litt dårlige rygger underveis, men den leverer et LUFTIG oppløp, og vi gav den to pluss i kanten. Viser 17,3/1900m etter galoppen. Bør passes i dette ikke så altfor tøffe feltet, og på vår rank så står den knepent først som en mulig godbit.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 9 Global Millionaire – Kom ut etter pause sist, og den gjør et BRA løp direkte. Feiler fra start, men viser 15,5/1900m i opphenting, og selv om den fikk litt syre tilslutt så var det en bra prestasjon. Blir denne tirsdagen kraftig kuskeplusset med Ulf Ohlsson, og den skal bli spennende å følge. Prøves som en skrell i et løp hvor det finnes flere vinnerkandidater.

V4-4 : 6 Ella Ruda – Har et helt riktig løp foran seg her, og den må prøves. Har gjort OK løp på slutten, og den er i en veldig fin form. Holdt ikke helt hjem sist, men var da med på en del kjøring. Fra tet, og en litt roligere innledning her så blir den ikke enkel å fange. Vår ide.