Teten som gjelder

Kloster 5.3.09
Kloster 5.3.09 Foto: hesteguiden.com

I en spennende V65-omgang på Bjerke blir som vanlig mye avgjort på startsiden.

Klikk her for vårt V65-forslag

Vår hovedbanker for dagen dukker opp i den tredje avdelingen og lyder navnet 3 Jobie Light.
5-åringen til sin suksessrike trener Tor Olaf Halle har vunnet 25% av løpene hittil i karrieren, og beviste toppform ved å utklasse konkurrentene sist. Faktum er at V75-vinneren har vært knusende overlegen ved alle sin fire seire, og i kveld er oppgaven meget tiltalende. Fra et flott spor med landschampion Høitomt i vogna skal den startraske vallaken ha en flott sjanse til å spore helt hjem. Når treneren også varsler at skoene trolig blir igjen i stallen denne gang synes vi det dreier seg om omgangens sikreste vinner.

Løp i kroppen gjør susen?
Vi startet med banker forrige onsdag, og Åsajerven viste seg tilliten verdig ved å vinne overlegent. Vi hopper i det igjen og lanserer 5 Atom Flisa som en alternativ banker i V65-innledningen. Den 4 år gamle Lome Elden-datteren vant helenkelt i sine to første opptredener i fjor, mens hun var indisponert med krysslammelse gangen etter.
I årsdebuten 3. mars ledet hun oppskriftsmessig, men ble sliten på det tunge baneunderlaget og måtte ta til takke med sølv. Det var etter over tre måneders pause, og vi tror den toppstammede damen er forbedret med det løpet i kroppen - isåfall leder det foreløpige tredjevalget helt hjem.

En annen som vi håper og tror har gått sterkt frem med en gjennomkjøring er andrevalget 4 Bardun i V65-4. Sammen med rutinerte Nils Olav Holm tror vi 10-åringen kan lede dette amatørløpet fra start til mål. Den startraske hesten trengte et løp for å komme i form også i fjor, og vant på rekordtiden 26.5 andre gangen ut. Vi tror det samme fort kan skje igjen. På det store systemet velger vi derfor å dekke opp Atom Flisa på en motbong med Bardun banker - da har vi to ben å stå på noe som alle vet er litt stødigere.

Friske igjen?
Omgangens to klart mest betrodde hester kommer ut i de to siste avdelingene. Det er liten tvil om at både 2 Grand Du Ling og svenskegjesten 4 Makhtoub Jet leder hele veien om formen er påplass. Begge hestene har dog slitt med sykdom på slutten, og derfor synes vi det er veldig interessant å spekulere - det er disse løpene som vi avgjøre utbetalingen denne onsdagskvelden.

Ryker begge kan det fort bli sekssifret for de som klarer rebusen.

Ekspertforslag
Vi har satt opp fire spilleforslag på hhv 120, 360, 600 og 1140 kroner.

Det største består av 600 kroners-bongen samt Bardun-motbongen på 540 kroner som du finner her.

Kjøp en bong og følg spenningen på Nrk2 kl. 19.30-20.00 i kveld!