Gå til sidens hovedinnhold

Tetvinner i lunsjen?

Tetglade Persören har fått ladet batteriene litt, og i et billig lunsjløp på Årjäng for hans del i dag, tror vi han leder rundt om.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, mens tips og spilleforslag er utarbeidet av vår svenske ekspert Roger Sundvissson.

Spill til lunsjløpene på hhv Årjäng i Sverige og på Bjerke her hjemme innleder denne uken hos Norsk Rikstoto, før det kan spilles til en V64-omgang til Skellefteå på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang på Leangen her på berget på kvelden.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I lunsjen på Årjäng tror vi sterkt på nestfavoritten i V4-3, og da snakker vi om 7 Persören. Han har varit borta ett tag, men står bra för klassen i loppet och har tränat starkt inför comebacken med 1.18,5 över full väg. Han är snabb från start och effektiv i spets, och här luktar det ledningen från start till mål för andrahandaren.

Innleveringsfrister Årjäng
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Trio-draget
8 Arbbolas i V4-4 har visat den bästa farten i ett lågklassigt kallblodslopp. Han visade fin form trots galopper i ny regi senast och bara han sköter sig känns uppgiften klart överkomlig.

Annonse:Grøstad tror en av dagens største favoritter i lunsjen på Bjerke i dag er i fare, sjekk hvorfor!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken