Tetvinnere og millionjackpot

Lome Hero er i fin utvikling, og en av flere som kan vinne i V64-6/DD-2. Foto: hesteguiden.com
Lome Hero er i fin utvikling, og en av flere som kan vinne i V64-6/DD-2. Foto: hesteguiden.com

Romme inviterer til ettermiddagstrav og en million ekstra svenskekroner i sekserpotten. Og i dag er det for alvor store penger i luften.

Undertegnede har såvidt klart å lande etter at fem av Nettavisens kunder kunne dele 162 960 kroner etter å ha levert mitt største V5-andelslag på Eksperten i Bergen på torsdag. Lenge så det ut til å kunne bli fullklaff også i Boden, men dessverre fant årsdebuterende Nova Tøll veien til mål litt for lang slik at jeg sprakk på dobbelbankeren der. 

Klikk her for å se Nettavisens andelslag på Eksperten.

Som i Boden torsdag er det en jackpotomgang vi skal forholde oss til i dag, og den virker alt annet enn enkel. Jeg falt til slutt ned på 1 B.W.T.Boobs som banker i V64-4, i den tro at Jorma Kontio prikker teten med den startraske hoppa. Hun viste bra form som annen sist da kusken avventet for lenge med å angripe til at hun kunne bli bedre enn toer.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under. Artikkelen fortsetter nedenfor.


Teten kan fort bli avgjørende også i V64-1 - et sprintløp. 2 Focus Håleryd hentet greit en lengde på 1 Fabulous Tooma da de møttes på Romme 28. februar. Ved den anledning var Fabulous Tooma klart piggest til slutt. Startraske Focus Håleryd har aldri startet på sprint tross 20 starter i karrieren, og slik 5-åringen framstår virker det å skulle være en soleklar fordel. Jeg bankerspiller 2 Focus Håleryd på det minste forslaget, men erkjenner at jeg er på temmelig tynn is om han ikke skulle få teten. 

Mer fra sportspill.no
Galoppen endelig i gang.

Omgangen er imidlertid så åpen i de øvrige løpene at man tvinges til å "gå tynt" noen steder, og med Alma Ata-tilstander på alle baner om dagen virker det mest komfortabelt å spille hestene som kan være med i tetkampen fra start.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under. Artikkelen fortsetter nedenfor.


Et par norske innslag finnes det også på Romme i dag. 4 Lome Hero ligger an til å bli favoritt i V64-6/DD-2, men han kan få tøff kamp av halvsøsknene 1 Närbyjenta og 9 Närby Kalabalik. Førstnevnte har møtt Lome Hero fra likestart to ganger i år, og står nå 20 meter foran, mens Närby Kalabalik var side om side med Doktor Jaros i sistnevntes seiersløp på Vincennes før han ble disket for urent trav. 11 Titan Tabac er også med i leken. Han galopperte i seierskampen mot gode Cali Maks sist.