Tøffingen til Tvedt fikser tusenlappene

Herman Tvedt, og Crystal Occagnes har et spennende løp foran seg i V65-finalen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Herman Tvedt, og Crystal Occagnes har et spennende løp foran seg i V65-finalen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Flere sjokk, flere frekke objekter, en banker som normalt sett ikke taper, og vips så er vi med i kampen om store kroner fra Bergen! Du tar vel rygg?

Til helgen så er det NOK Å GLEDE SEG TIL, og det desiderte høydepunktet kommer lørdag hvor Norsk Rikstoto putter inn penger i V75-potten slik at den vil være dobbelt så stor som vanlig. I tillegg så kommer nesten 800 000 fra søndagens jackpot inn i syverpotten. Dermed så ligger det hele 18 millioner i potten denne lørdagen, og de pengene skal betales ut. Vi kommer selvfølgelig tilbake med tips til denne SUPEROMGANGEN på Leangen. Du kan allerede i dag kjøpe deg en V75-andel, og de kjøper du her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Forus dagen etter, den 5.Oktober, ja, da er det JACKPOT i V65-spillet med 509 083 ekstra i sekserpotten. Som man skjønner så er dette en spesiell helg hvor det er MYE å glede seg til.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi som er interessert i god travsport, og et godt spill har mye å glede oss til denne torsdagen. Før vi går over til løpene på Bergen så vil vi minne om V64-omgangen fra Åby som starter 19.08. Våre tips finner du her. Når det gjelder løpene i Bergen så er det bare å glede seg. Her venter en jevn, og svært utfordrende meny som vi har brukt lang tid på.

Innleveringsfrister Bergen:

V65: kl.18.30

V5: kl.19.41

DD: kl.20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Her er vår tekst før løpene fra Bergen i kveld:

V65-1 : 8 Apollo Hornline – Svein Ove Wassberg har altså vraket Zarbaro Boko, og når da den blir en stor favoritt her, ja, da kan i hvert fall ikke vi gjøre annet enn å spekulere. Når det gjelder Apollo Hornline som er Svein Ove Wassberg sitt valg i løpet så var den veldig uheldig sist. Havner i dårlige rygger, og runden igjen så sitter den sist innvendig. Leverer så en enorm 800m før den får melkesyre siste 50m. At den fikk melkesyre skyldes jo at den gikk for fullt i 800m, og slikt setter alltid sine spor. Er normalt sett veldig tøff, og den tåler å bli brukt underveis. Så lenge vi er usikker på reaksjonen til Zarbaro Boko etter det steintøffe løpet sist så må vi bare spekulere, og det gjør vi altså med en ide som vi likte skarpt sist. SE OPP!

V65-2 : 4 Novize – Gikk et helt OK løp sist etter pause, og den virket ikke helt tom i målgangen. Det løpet har nok gjort veldig bra, og den kan ventes klart forbedret denne torsdagen. Har nå et sjeldent fint løp foran seg, og fra en posisjon betydelig lengre fremme i feltet kontra sist så burde den være med på foto. OBS! 9 Reggae Le Marc – Vant et bløffløp sist hvor den la inn en sisterunde i 14 fart. Har vært ute mot gode hester før det, og dette er en traver som Ove forventer seg en god del av i tiden som kommer. Har trukket et ypperlig smygspor, og med litt tempo på forestillingen så kan den senke alt. PS. 2 Cash Point – Var sensasjonelt bra sist, og nå går de fleste ALL IN. Det man imidlertid skal tenke på er at Cash Point pleier å være variabel, og dessuten så slet den med aksjonen sist. Vi velger derfor å gardere den store favoritten på torsdag.

V65-3 : 14 Stjerne Jerkla – Blir ikke spilt i dette løpet, og det blir helt feil. Kommer nå ut etter pause, og Thomas Tuft har vært fornøyd med sin springer i jobbene. Her ser vi ikke bort ifra at den godeste Thomas klinker til ute ved gjerdet, og han kan fakta sitte tidlig i tet med Stjerne Jerkla. Er nemlig lynrask ut, og et bedre spor kunne han ikke få når han først havnet bak, bak. Er den hesten i feltet med størst fart, og mot en mildt sagt overkommelig motstand så må den bare lanseres som et sjokk! 2 Lonvar H. – Er klart best når den er med der foran direkte, og her har den et riktig løp foran seg. Røpet dessuten en fin fremgang nå sist etter pause. Tidlig tet nå, og muligens ryggen til Stjerne Jerkla = Da kan også Lonvar H. vinne dette. Helfrekk a-gruppe, og dette er et løp som vi gleder oss til.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 13 Zoella Coeur – Et helskummelt løp er i vente, og her er det svært åpent. Draget vårt kom ut i ny regi sist, og det var gode rapporter på den. Feiler da i tetkampen, og den blir disket. Ser veldig fin ut en bit bak feltet, og den så «KLAR» ut. Nå går den fort litt i glemmeboken, men motstanden skremmer ingen. Distansen tror vi er et pluss, og den fortjener å få en mulighet her. OBS! 8 Restless Fortuna – Ble sittende bom fast sist, og den så ordentlig fin ut for dagen. Gangen før så avslutter den i 12 fart i kulissene, og dette er en hoppe i sitt livs form. Fra et perfekt spor så kan den fort få seg en fin posisjon der foran direkte, og den må med på alt av bonger på torsdag. PS. 11 Wayward – Blir garantert mye spilt i sin Bergens-debut. Den var også positiv i sitt siste løp på Østlandet, men den fungerte dårlig aksjonsmessig. Er i våre øyne mer trippel enn seiersaktuell. Vi vil nemlig se denne henge sammen i aksjonen sin!

V65-5 : 6 Gosengutt – Selv om ikke Ronny Halvorsen er verdens enkleste å sveive inn så gjør vi her et forsøk med en hest som er i en fantastisk form. Den ble plukket ned oppunder mål fjerde sist. Stod da likt med Sophus KG som den her står 20m foran. Fulgte opp tredje sist med å bli sittende bom fast i mål, og den hadde vunnet det løpet med luker. Stod også da likt med Sophus KG. Så var det monte nest sist, før den gikk helt enormt mellom galoppene nå sist. Var i det løpet 60-80m bedre enn for eksempel Vertigo Håkon. Har rett og slett et sjeldent fint løp foran seg nå, og skal denne hesten bli ropt opp engang så kan det skje her. OBS!

V65-6 : 1 Crystal Occagnes – I en bankerfattig omgang så falt vi nedpå kapasitet-traveren til Stall Tvedt. Crystal Occagnes er MILEVIS bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og den har matchet betydelig bedre hester enn dette på Østlandet. Kom nå sist ut etter en lengre pause, og den var meget bra direkte. Satt tidlig i tet via en luftig 12 åpning, og det var en ubrukt hest som kom til mål. Er lynrask ut den rette veien på volte, og bommer ikke Herman starten her, ja, så fyker den til tet. Burde ha en FLOTT mulighet til å taue dette løpet hele veien. Banker! PS. For dem som garderer vår banker så er 10 Waikiki Man aktuell. Hentet faktisk 100m på Crystal Occagnes nest sist etter galopp, og den leverte et rått løp da. Nå sist så var den ute på en oppjaget sprint, men den var uansett ikke like god. Kan utfordre på en maks dag. 12 The Flying Jet – Er med garanti en av de aller beste i dette feltet. Glem ikke at den på Bjerke i April før i år ble treer bak hester som Lionel/Osceola… Holder dog svært usikker form, men det kan være en artig hest å ta med om vår banker garderes.