Thai-kveld på Bjerke

(Hesteguiden.com)

Vi synes Thai Broadway er den sikreste vinneren under Bjerkes doble V5-omgang tirsdag. Sjekk våre travtips.

Sportspills meny tirsdag:
Oddstips 1: Ingen grunn til å stole på Leeds
Oddstips 2: Wigan takker av tidlig

Det er en ny lang travkveld som venter på Bjerke tirsdag kveld. Hele femten løp skal kjøres og i kveld er det treåringen det handler om i Kriterirekvalifisering. 10 av kveldens femten løp inngår i to separate V5-omganger. det ble som ventet svært lettløst mandag og de som fulgte vårt mellomste og største forslag i V5A-spillet kunne innkassere pent pluss. Det blir samlebonger også tirsdag, all den tid det er få vinnerkandidater i de fleste løpene.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

I V5A-spillet ser vi ingen grunn til å gardere stortalentet 9 Thai Broadway i V5-3A, til tross for bakspor. Broadway Hall-sønnen møtet svært moderat motstand og vinner normalt dette selv fra dødens. Den Trond Anderssen-trente treåringen innfridde veldig lett i V75 sist og selv om han trolig er sjanseløs mot Support Justice i selve finalen, er han blant de beste i årgangen. Soleklar banker i V5A-spillet.
Rangering V5-3A: A: 9 B: 1-6 C: 2-8-3 D: 5-4-7

Jan Olov Persson fikk kun kvalifisert en av tre starthester til finalen (Hoppekriteriet) mandag. Det var til gjengjeld en god Faks Tindra M. Og de to øvrige starthestene han hadde mandag, var heller ikke veldig betrodd på forhånd. Men i kveld seler han ut det som før kveldens kvalifiseringsløp til den åpne klassen i Kriteriet, nemlig 1 B.W. Modde som dukker opp i V5-3B. Førstespor bak bilen betyr normalt at hesten leder dette fra start til mål. Gjorde et flott seiersløp i det svenske Kriteriet og møter betydelig enklere motstand her, ikke minst siden folkehesten Bergen Grundsvold Loke både har usikker form og bakspor.
Rangering V5-3B: A: 1 B: 9-2-6 C: 10-5-8-7 D: 4-3

V5-1A - Kval til Hoppe-Kriteriet. Varmblods. 2100 meter autostart.
Det er kun de to første som går til selve finalen i disse forsøksheatene til Hoppe-Kriteriet for varmblods. 6 Golden Feline var tidlig fremme i vår og har allerede tjent 130 000 kroner, men utviklingen har ikke gått helt vei de siste månedene. Var riktignok litt forbedret igjen sist, men vi stoler ikke helt på hoppa om dagen og velger å spekulere.

Fra et flott førstespor er 1 Justacredit L. vår første gardering. Hoppa har vært på trippelen i alle sine tre første løp og står nydelig til. 8 N.Y. Peace Talks er har hatt mye uflaks på slutten. Avsluttet strålende på Jarlsberg tredje sist og har vist at hun duger mot de beste. Åttendespor trekker selvsagt ned, men hun er god nok.

5 Juvenate L. er under utvikling og sammen med 9 G.M. Fairytale (viste kapasitet i vår) er begge aktuelle på gardering.
Rangering V5-1A: 6 B: 1-8-5-9 C: 3-4-2 D: 7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-2A - Kval til Hoppe-Kriteriet. Varmblods. 2100 meter autostart.
Normalt en topp sjanse for 3 Beyonce B.R., men Westergaard-hoppa har ikke vist imponerende stridsmoral i sine to siste løp. Nå er motstanden noe enklere i kveld, men vi stoler ikke helt på denne dama.

Eirik Høitomt er optimist med 7 Global Open som ikke har hatt marginene med seg på slutten. Hoppas eneste seier på seks forsøk kom på imponerende vis tidligere i vår. Løser det seg fra spor sju, er hun seiersaktuell. Folkehesten Forus, 4 Jegerinnen, har vist seg variabel så langt. På sitt beste kan hun være god nok. 9 Thai Sober og 8 Rebella Juliane er heller ikke sjanseløse.
Rangering V5-2A: A: 3 B: 7-4 C: 9-8-2-6 D: 5-1

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-4A - Kval til Kriteriet. Varmblods. 2100 meter autostart.
Kun seks hester gjenstår i denne kvalifiseringen til den åpne klassen i Kriteriet ettersom både 3 Init Towinit og Tagliabue Endurance er strøket. Dermed er spor åtte for 8 Amir B. blitt mye bedre og Harviken-hesten må ha en flott sjanse til å ta hjem dette løpet.

Vi ser kun 5 Justandover L. i mot. Westergaard-hoppa var meget god da hun vant fra dødens på Sørlandet nest sist og klarer Bo Westergaard å komme seg foran, tror vi han kan gi favoritten kamp. 7 Bandit B.R. er en fin type som Jomar Blekkan har ambisjoner, men trenger nok mer rutine foreløpig.
Rangering V5-4A: A: 8 B: 5 C: 7-2-1-4

V5-4A - Kval til Kriteriet. Varmblods. 2100 meter autostart.
3 Flying Photo ligger an til å bli V5A-spillets største favoritt og klokken 11 tirsdag formiddag er hesten markert på 94 prosent. Det synes vi er helt vilt, vi setter meget kapable 2 Red Adair Superb først. Goop-hesten galopperte fra seg en klar seier på Jarlsberg nest sist og fulgte opp med en vanntett seier på Färjestad sist. Vi tror det er gode muligheter for at Bjørn Goop inntar føringen og da blir ikke hesten lett å slå.

3 Flying Photo blir naturligvis andrevalget, men det kan bli dødens her. 1 Big Boss Man E.P hadde vi veldig god tro på i hestens siste start på Jarlsberg, og vel i tet så det lyst ut. Men da GV Gundersen trykket på gasspedalen med Support Justice, var det game over. Skal ha vært tett i halsen den dagen og imponerte stort nest sist på Forus. Svarer sikkert ut tet dersom Westergaard vil, men er trolig bedre med ryggløp.

Vi må også betale for meget løfterike 5 Becky's Rainman som gjorde et kanonløp i kvalifiseringen til Märtha-løpet på Biri.
Rangering V5-4A: A: 2 B: 3-1-5 C: 8-9-4-7 D: 6

V5-1B - Kval til Kriteriet. 2100 meter autostart.
Han har ikke fått noe særlig uttelling, 2 Aqua Challenger, men fra et utmerket startspor og med gode treningsrapporter i ryggen, synes vi Anderssen-traveren er spennende her.

1 Jacuzzi O. kommer til å bli tung favoritt, men vi synes ikk Wiig-traveren overbeviser. fikk absolutt maks sist til tross for et perfekt løp og vi er usikker på hvor bra denne egentlig er. 7 Gardens Fairytale er en to fine treåringer Tom Horpestad sender ut i Kriteriekval. Skuffet mye sist, men var god i løpene forut.

8 Marco D'Estino er betydelig bedre enn raden og i et skummelt løp krysser vi. 3 Restless Explosion har innledet brukbart, men heller ikke mer.
Rangering V5-1B: A: 2 B: 1-7-8-3 C: 5-4

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-2B - Kval til Kriteriet. 2100 meter autostart.
Med toppform og strålende utvikling på slutten blir 3 New Chocolate vår klare favoritt her. Super News-sønnen avsluttet strålende til tredje i Märtha-løpet på Biri og fulgte opp med en ny solid prestasjon i Sørlandets treårscup sist. Fra et flott startspor sitter fort Odd Arne Sagholen bak vinneren her.

7 Thai Investment var den store slageren i vår, men har ikke fungert i sine tre siste starter. Kommer således til start her med usikker form. 2 Black Dream hadde vi god tro på tredje sist og da tok hesten en turbetont seier. Waaler-traveren har foreløpig manglet det lille ekstra. 1 High Photo har foreløpig ikke møtt årgangstoppene, men har rukket å avsløre fint talent. Førstespor trekker opp.
Rangering V5-2B: A: 3 B: 7-2-1 C: 6-8-4 D: 5

V5-4B/DD-1 - Kval til Kriteriet. 2100 meter autostart.
3 Tangen Odin har utviklet seg flott den siste tiden. Etter et råsterkt seiersløp på Jarlsberg tredje sist, var Tjomsland-traveren solid i både kvalifisering og finale i det svenske kriteriet. Fra et ypperlig startspor setter vi hesten først på bekostning av favoritten Norheim Svenn.

Nevnte 10 Norheim Svenn ble strøket sist, men har vært imponerende god på slutten. Bakspor trekker ned, men han kan selvsagt vinne. 7 Timian Scott blir kun markert på 6 prosent. Det er svært lite i forhold til kapasiteten og da markerer vi. heller ikke 1 Gikling Lomeo blir mye krysset. Vi betaler også for denne.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 3 B: 10-7-1 C: 2-4-9-8 D: 6-5

V5-5B/DD-2- Kval til Kriteriet. 2100 meter autostart.
6 Myr Faksen holdt på å detonere en kjempebombe i det svenske Krieteriet og var ikke langt bak storfavoritten B.W. Modde i mål da. Til nesten førti ganger pengene var Åsajerven-sønnen helt på linje i mål. Topp vinnersjanse i denne kvalifiseringen.

2 Nordby Ask har fått sving på sakene i regi Geir Flåten. Imponerte i V75 sist og utfordrer. Det gjør også 5 Åstas Viking som kommer fra Leif Witasp i Sverige. Witasp har hatt en kanonsesong på stallen i år (nesten 5 mill SEK i år) og hesten var firer i det svenske kriteriet. Vi synes denne trioen skiller seg litt ut.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 6 B: 2-5 C: 10-9-4-8-7-3 D: 1