Gå til sidens hovedinnhold

Thai Tanic til Jarlsberg lørdag

Det ligger an til flott sport når vestfoldarenaen innbyr til V75 til helgen.

Den norskfødte 09-traveren Thai Tanic har ikke fått den sesongen man håpet på, men nå er Goop-traveren på tur igjen. At de norske eierne starter Viking Kronos-sønnen i Norge er meget gledelig, og hardest kamp får de fra en annen telemarking, nemlig Espen Gundersen. Eieren av Hestesport-Centeret stiller med to hester i French Design og jyplingen Gentle Tilly. Begge disse kjøres vanligvis av Hans Petter Tholfsen, men denne gang får landschampion Eirik Høitomt sjansen bak hyperkjappe French Design i kamp om 100.000 kroner.

Høyest førstepremie er det i DNT`s høstfinale for de norskfødte treåringene. Diablo Va Bene og Ramona Express skal forsøke å hente tillegg på bl.a. Sugar Fine Photo og Expensive Royal.

I Nils Østbys Minneløp kommer Bork Odin ut etter missen i Kriteriet. Selv fra 60 meter tillegg blir Romtveit-hesten vond å slå dersom travet fungerer igjen.

Tangen Per måtte strykes fra V75 i Bergen forleden, men nå er stortalentet friskmeldt. Selv fra bakspor på tillegg er Teigen-traveren hesten å slå i V75-2.

I V75-innledningen venter 100.000 vinneren av stayerløpet der Odd Sen Toft står fint til i springspor på 20 meter tillegg. Jeppe Juel kommer fra Danmark med Laughing Stock som også han trakk et flott spor på strek. Dansken har også med seg to hester utenfor V75-rammen.

I et sprintløp for hester med under 100.000 i grunnlag har ubeseirede Paris Texas trukket et vondt åttendespor bak bilen.

Fullstendige startlister finner du her.