*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Thai Tanic tredje i årsdebuten

Bjerke 13.5.2007 Foto: hesteguiden.com

Den norske supertraveren måtte strekke våpen på Åby i kveld.

12.02.09 21:33

Thai Tanic var spilt til favoritt i et V65-løp med 45.000 svenske kronor til vinneren. Bjørn Goop tok da også enkelt teten med Viking Kronos-sønnen fra start, og åpnet på 12.8 de første 500 meterne. Etter å ha dempet til 15.8 på tusenmeteren kom Åke Svanstedt frem utvendig med Adams Hall. Det var tidlig klart at sistnevnte ville vinne, og etter en meget kjapp avslutning vant Garland Lobell-avkommet på fine 13.2/1640a - også han i årsdebut.

Thai Tanic som er den eneste norskfødte traver med rekord under 10.0 ble sliten, men 8-åringen holdt godkjent til tredje på 13.7. Også lederryggens Photo Sea tok seg forbi vår tidligere stjernetraver som nærmer seg 10 millioner innkjørt.

Thai Tanic som er eid i Telemark hadde sin beste sesong i 2006 da han vant de to millionoppgjørene Olympiatravet på Åby samt Jubileumspokalen på Solvalla. Det året ble han også annen i Elitloppet på rekordtiden 09.9. Den startraske ungheststjernen er klart god nok til å hevde seg i eliteløpene dersom han holder seg skadefri.

På lørdag skal vår kanskje aller beste traver for tiden, Mikkelborg-hoppa Maid For Tag ut i svensk V75 på Solvalla. Hun blir favoritt i kamp om 125.000 i Stoeliten fra sitt femtespor, mens norskfødte 12 Olganina får det verre fra en håpløs utgangsposisjon.

Se løpene
Svenske travløp kan du se gratis på det svenske spilleselskapet atg`s hjemmeside http://classic.atg.se/index.jsp.

Klikk på eftersända lopp i venstremargen.

Thai Tanics løp vises ved å trykke på V65 1. avdeling.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag