Theresa blir halmstrået

Theresa D. (her med sin trener Bo Westergaard i sulkyen) Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Theresa D. (her med sin trener Bo Westergaard i sulkyen) Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Lørdagens V5-omgang på Leangen er alt annet enn lettløst og gode bankerkandidater er helt fraværende. Da støtter vi oss på Eirik Høitomt i V5-3 med Theresa D.

Sportspills meny lørdag:
V75 Leangen: Vi jakter ny milliongevinst på Leangen
V4 Bergsåker: Nye toppopbjekter på gang
Oddsdobbel 1: Cardiff endelig på rett vei
Oddsdobbel 2: Bastia leverer varene på hjemmebane
VM skiskyting: Johannes jakter medalje
Oddssingel: Skogvoktere til flott odds
Tippetips: Villa vil til Wembley
Fotball: Helgens TV-sendte kamper

Leangen byr opp til en fantastisk jackpotomgang i V75-spillet lørdag, men det skal også avvikles en uhyre spennende V5-omgang der det lukter gode penger lang vei.

Theresa for tredje gang
12 Theresa D.
blir en av omgangens største V75-favoritter, og jeg har bankerspilt hesten i to strake V76-løp på Bjerke. Nest sist ble hoppa sittende bom fast bak ledende Kendrick's Pride, mens hun sist kjørte seg til tet og vant såre enkelt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Begge de løpene har vært sprintløp, lørdag er det 2140 meter og det er 20 meter tillegg. Det trenger ikke bety noe, og det er selvsagt også et pluss med Eirik Høitomt som kusk. I V75-spillet har jeg valgt å gardere med to hester, men i V5-spillet er det faktisk helt umulig å finne en bedre banker da både V5-1 og V5-2 er meget krysskrevende.
Rangering V5-3: A: 12 B: 1-8-6-13 C: 10-5-15-9-14-3-4-2-7

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V5-1 - Kaldblodshester. 2140 meter autostart.
Et hyperspennende objekt dukker opp allerede i V5-1 og fristelsen ble for stor. 10 Sæter Fia utstyres med Eirik Høitomt og det lukter det mulig seier av. Hoppa har levert gode løp i lang tid, men stadig vært innom tapsødeleggende galopper. Lørdag kan det være dags.

11 Eie Buster er nok beste hesten, men pause og ellevtespor er ikke gull. 9 Nossum Anna har fått en velfortjent pause, men leverte fine løp før pausen. Disse tre får plass på mitt minste V5-forslag.

På de større forslagene betaler jeg også for 3 Vang Eilif (helt utafor sist, men god i løpene forut), 4 Don Rigo (stadig på vei opp i form, men full vei trekker litt ned) og 1 Sprov Hiljar (vant sist, men betydelig tøffere imot her).
Rangering V5-1: A: 10 B: 11-10-3-4 C: 1-12-7-8-6-5-2

V5-2 - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
Svenskegjesten 5 Staro Itsy Bitsy blir trolig stor favoritt i V5-2, men ga seg uforskammet lett fra tet i Østersund sist, til tross for at Ulf Ohlssom gjorde alt rett med tempobedømming underveis. Selv om motstanden kanskje er enklere her, liker jeg ikke hester som kaster inn håndkleet så lett og da velger jeg å gardere litt.

1 Be A Mixt Chili B. trodde jeg hardt på sist, men hoppa viste enda en gang at tet ikke er hennes favorittposisjon. Nå blir det ryggløp og distansen spiller neppe noen størrerolle. 6 Life Goes On vant med over 20 meter sist, men ble fratatt seieren på grunn av ureglementær kjøring av Arne Nilsen, når han fant luken i den siste svingen. Av de bedre her og klart kryssaktuell. 3 Sugar Sandman dukker opp i ny regi og får sammen med 2 Mr. Mutty Mich Match (fikk seieren i gave sist) de to siste kryssene på mine V5-forslag.
Rangering V5-2: A: 5 B: 1-6-3-2 C: 9-12-11-10-4-7-8

V5-4 - Kaldblodshester. Hoppeløp. 2140 meter voltestart.
Et ganske åpent hoppeløp, men det spørs om ikke noeb av hoppene på lengste tillegg rett og slett er for god.

10 Soløy Sandra settes knepent først. Bodø-hoppa har ved flere tidlige anledninger vist at hun duger godt i disse hoppeløpene og Soløy Sandra kommer sørover med dokumentert form.

11 Tao Elda vant sist det var V75 på Leangen, men det var et løp med kun sju startende hester. 40 meter tillegg og mange hester å runde øker galopprisikoen, men motstanden er mer enn overkommelig. Det er den også for 12 Ty Li, som har møtt mye bedre hester enn dette på slutten.

Trolig er det disse tre som gjør opp, men jeg betaler også for 4 Tverdals Frøkna, som kan være god for en 28-tid fra strek og det kan holde. Men da må Tverdals Frøkna "komme seg avgårde" på et anstendig vis fra strek og miste forspranget sitt allerede fra start.
Rangering V75-2/V5-4: A: 10 B: 11-12-4 C: 7-5-1-8-14-13-2-6-9-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-5 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Etter en prestasjon godt helt på det jevne, er favoritten 6 Jaccaroo blitt strøket torsdag ettermiddag i V75-3, der jeg setter tetspesialisten 2 Cannavaro først i et ganske åpent løp. Cannavaro får trolig tet tidlig her og har vist seg meget seig fra den posisjonen. Og hvor mange ganger har vi ikke sett at strekhestene kan overraske i slike løp.

8 Sigma Vang gjorde kanskje karrierens beste løp sist på Bjerke og knakk ledende Turboline D.K. mot mål, men kunne ikke svare smygkjørte real Child de siste 100 metrene. 10 Chanto Photo står med fem strake seire og har måttet gjøre jobben i flere av de seiersløpene. Kan ta ta sin sjette strake her. Frode Hamre er tilbake i løpsbanen etter en velfortjent 14-dagers ferie i Thailand og kusker her 9 Contador N.L. som har utviklet seg flott de siste månedene.

Jeg står på disse fire hestene i V75 og på de to minste V5-forslagene, men velger å gardere ytterligere på det største V5-forslaget.
Rangering V75-3: A: 2 B: 8-10-9 C: 11-1-3-7-12-14-15-5-13-4