Theresa blir ikke fastlåst i kveld

Theresa D. og Bo Westergaard får tillit som Nettavisens V5-banker på Bjerke onsdag kveld.
Theresa D. og Bo Westergaard får tillit som Nettavisens V5-banker på Bjerke onsdag kveld.

Bjerke byr på bonuspott i V76 onsdag, men også på et flott V5-spill. Bankeren satt bom fast sist onsdag, men i kveld kommer revansjen.

Sportspills meny onsdag
V76 Bjerke: Bonuspott med to bankere
V4 Axevalla: Her blir det penger
VM på ski: Krogh jakter medalje
Tippekupong: kommer
Oddstips:
Bournemouth i motflyt

Det er en flott Bjerkekveld som venter denne onsdagen, Bonuspotten på snaue en million skal fordeles på alle som får sju rette, og det ligger fine penger i luften. I denne artikkelen skal det dog handle om kveldens V5-omgang, der vi tyr til en banker som også er en av våre to V76-bankere.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Får sin revansje i kveld
 Vi bankerspilte 2 Theresa D. sist onsdag. Men fra spor en ble hoppa overflydd av Kendrick's Pride. Det ble hennes bane den dagen, for fra tet stoppet Kendrick's Pride mot mål og Theresa D. ble sittende bom fast. Denne onsdagen er spor en byttet ut med spor to, og da er det mye bedre forutsetninger. Motstandsmessig er det litt ned fra sist onsdag og det skal være en flott vinnersjanse, uavhengig av løpsopplegg. 2 Theresa D. blir både vår V5-banker i V5-2 og en av våre to V76-bankere onsdag. 
Rangering V5-2: A: 2 B: 1-3-7-12 C: 6-9-10-5-11-4-8

V5-1 - Varmblodshopper. 2140 meter voltestart.
V76-4/V5-1 kan ved første øyekast se litt åpen ut, men vi synes Bo Westergaards to strekhester skiller seg litt ut.

2 Princess Of Love debuterer for stall Westergaard med gode rapporter i ryggen. Hoppa har levert gode innsatser i Sverige, og Westergaard-stallen er flink til å forbedre hester. Det kan være så at Bo Westergaard kjører seg tidlig til tet og at løpet da kan være kjørt.

Stallvenninna 5 Delirious gjorde et flott inntrykk i debuten for Bo Westergaard, og fulgte fint på stortalentet Quite Pepper til andre for tre uker siden. Med det løpet i kroppen og et flott startspor, tror vi hun er kapabel til å utfordre Princess Of Love i kampen om seieren.

I V5-spillet betaler vi også for 1 Lady Michell (kan få det sydd opp herfra), 9 After Burner (spennende nykommer med bra meritter fra Sverige, 4 U.S. Love Me (bra i seiersløpet sist på Bjerke) og 11 S.J'S Victoria (svak sist, men god i startene forut).
Rank V76-4/V5-1: 2 B: 5-1-9 C: 4-11-10-6-7-13-15-14-12-8

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V5-3 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Eliteløp for kaldblodshester med maks 600 startpoeng og det betyr får hester med dokumentert form.

1 Torpa J. kan muligens forsvare sitt innerspor og i et slikt løp, kan det være helt løpsavgjørende. Torpa J. har ikke vist gnistrende form i det siste, men slike hester forsvarer seg gjerne veldig godt fra tet. I et vrient DD-spill tester vi et bankerspill.

3 Stjernejerven hadde en helt mislykket sesong i fjor og kun 28 500 kroner innkjørt på 14 starter. Heidi Moen har fått fart på Bjørlifaks igjen, og kanskje har hun fått fart på Stjernejerven også. Da er hesten mer enn god nok til å vinne et slikt løp. 6 A.B. Lom'n står sjanseartet til, men vi blir ikke kjempeoverrasket om hesten når føringen. da øker vinnersjansene også.

7 Briskeby Rauen går mest på det jevne om dagen, men det er formløse hester imot her. 9 Tuxi Titan er heller ikke i den formen har hadde en periode i fjor, men varslet litt fremgang sist. 11-åringen får plass på våre to minste V5-forslag.

På det største V5-forslaget betaler vi også for sprinteren 5 Juni Blixten og 4 Tord Viking som duger på gamle meritter.
Rank V76-6/v5-3/DD-1: A 1 B. 3-6-7-9 C: 5-4-12-8-2-11-10

V5-4 - Varmblodshopper. 2100 meter autostart.

1 Moseby Lady står til for tet eller lederrygg og da setter vi hoppa først. Sprudlet ikke når åpningen kom bak Zenit Sun på Biri sist, men på en god dag, er hun god nok til å vinne dette.

Variable 3 Sagitta er kanskje den som sitter i tet om Dalen velger å slippe teten bak 1 Moseby Lady. Sagitta er kanskje best på sprint, men i form takler hun både 2100 og 2600 meter. 11 Fay er uten tvil beste hesten, men innfridde ikke i regi Frode Hamre. Nå har Bo Westergaard overtatt treneransvaret, men sporet er vrient. Løpets klare outsider. Stallvenninna 7 Kijafa står vondt til spormessig, men er uansett en klar seierskandidat.

På de to største V5-forslagene betaler jeg for alle tolv startende i en spillemessig strålende V5-4.
Rank V5-4: A: 1 B: 3-11-7-9-12 C: 6-2-8-5-4-10 

V5-5 - Varmblodshester. 2600 meter autostart.
Bo Westergaard kan få en flott onsdag på Bjerke og i V5-5 blir han stor favoritt med seiersmaskinen 5 Jacarroo. Trolig er det tidlig tet og tet hele veien. Men hester er som kjent av kjøtt og blod, og all den tid jeg valgte å spille Theresa D. banker også i V5-spillet, tar jeg med en hest til i V5-5.

6 Sonador er en tøffing, og vallaken gjorde et strongt løp til andre i V75 nest sist på Biri. Sist på Bjerke galopperte hesten fra start og da var den dagen ødelagt. Det er kanskje langsøkt at Sonador skal kunne plukke ned Jaccarroo dersom denne sitter i tet, men helt umulig er det ikke siden distansen er 2600 meter.
Rangering V5-5: A: 5 B: 6-8-1-4 C: 2-7-3