Gå til sidens hovedinnhold

Thomas og Vladimir

Leangen-amatøren Thomas Mjøen og hans Vladimir blir klare favoritter i V4-1 på Bergsåker tirsdag. Vi har siste nytt fra Thomas.

Nettavisens sportspillsredaksjon som kjent ikke så begeistret for favoritter i verken trav eller i fotball, og vi liker å spille itt outsiderbetont. Det hjalp oss lite til lørdagens V75-løp på Bergen travpark og vi endte opp med svært dårlig betalte seksere og femmere. Men lørdag kveld tok vi vårt monn igjen og vel så det under jackpotomgangen i V65-spillet på Drammen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tipsansvarlig Kurt Leirvåg skjønte at det var penger i gjære og la derfor ut et andelsspill i fire andeler til 1500 kroner andelenRikstotos andelstorg Eksperten og solgte det kjapt ut. De fire andelskjøperne kan i kveld glede seg over at drøye 90 000 kroner kom inn på konto til hver av dem. Seks rette ga pene 328 657 kroner og plusser man på 25 femmere ble det 361 0077 kroner tilbake. Nettavisen er stadig med i kampen om de store pengene. Og noen ganger det vel unt at de som satser litt ekstra får avkastning.

Men det var flere andre lag som virkelig var nære. Et andelslag i seks andeler a kr 500, røk kun på sjettevalget 6 Vetla Stjerna i V65-3. Andelskupongen hadde markert for fire hester i dette løpet, mens Leirvåg selv hadde rangert Vetla Stjerna som femtevalg på systemoppsettet. Totalt var det åtte andelslag utenom systemet som fikk en eller flere femmere i Drammen lørdag kveld og totalt spilte vi inn ca 380 000 kroner i Drammen lørdag kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi hadde los på store penger under Solvallas jackpotomgang i V64-spillet også søndag, men måtte til slutt nøye oss med femmere og firere på en rekke andelslag.

Innleveringsfrister Bergsåker
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Mandag er det nye flotte muligheter og allerede nå kan Leirvåg røpe at det vrimler av herlige spilleobjekter til Leangen i kveld. Før den tid skal vi ha både V4 fra Bergsåker, vi skal ha lunsj-V5 fra Momarken og vi til kvelds er det også V64 fra Halmstad.

Mjøen er på plass
Nettavisen ligger som kjent aldri på latsiden og undertegnede tok en telefon til den svært dyktige Leangen-amatøren Thomas Mjøen mandag morgen. Og den godeste Mjøen var på plass i frokostsalen på et hotell i Sundsvall og kunne fortelle at hest, oppasser og kusk hadde ankommet Sundsvall allerede søndag kveld. Hesten hadde tatt reisen på flott vis og Mjøen var selvsagt stor optimist. Vladimir imponerte kanskje ikke voldsomt i seiersløpet på Leangen sist mandag, men hadde hatt en tung treningsperiode bak seg da. Det løpet har garantert gjort godt og dagens motstand skremmer ikke. Vladimir blir trolig V4-omgangens største favoritt, men det viktigste for å fire rette er alltid å sette bankeren.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Holdt strålende sist
I V4-2 som holder svært bra klasse for å være et V4-løp, må vi varsle for femtevalget 5 Quite Charming. Svante Båth holder kanonform på stallen om dagen (sjekk seiersløpene til treåringene Leif på Romme fredag og Rolex på Solvalla søndag så vil du se) og fireårige Quite Charming var svært tapper fra dødens sist på Hagmyren. Stallmann Jimmy H Andersson får sjansen i dag og kommer hesten noenlunde på det underveis, er hesten en klar vinnerkandidat og i DD-spillet tester vi et helfrekt bankerspill.