Thomas regjerer på Visby

Kalmar-trener Thomas Jonsson har regjert på Visby i 2014. 
Kalmar-trener Thomas Jonsson har regjert på Visby i 2014.  Foto: Ck

Kalmar-trener Thomas Jonsson har dominert stort på Visbytravet i 2014 og under torsdagens V4-løp har han igjen feite vinnersjanser.

Tipsene har satt enormt bra den siste tiden. Sjekk ut dette:

Søndagen så satt samtlige av Nettavisens galoppeksperter sine systemspill til den store jackpotomgangen på Täby galoppbane. Totalt ble det over 100 000 kroner innspilt på Täby.

Under V75-omgangen på Färjestad lørdag så spilte vi inn 750 000, og serverte førstevalg som : Global Patriot (7.valg), Gylden Balder (4.valg), og MagicCarpetRide (4.valg).

Fra Momarken tirsdag så ble det igjen servert knallsterke tips, og her lanserte vi førstevalg som : 7 Sweet Commander (5.valg) + 7 Elmer (3.valg).siste info bongene våre på EKSPERTEN så banket vi Bring Me Staro (3.valg), og totalt sett så fikk fem av disse seks riktige. Totalen fra Momarken ble litt over 90 000 innspilt. Siden lørdag så har nå våre forslag spilt inn FANTASTISKE 1 050 000, og vi håper at du har vært med på noen av oppturene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


På mandag så ble det strålende treff for Mats Perssons V4-tips til Romme.Hans herlige banker (2.valget W.S. Malte) innfridde i V4-1 og de som fulgte hans mellomste V4-forslag ( innl.pris kr 336) her på Nettavisen kunne inkasserer meget pene 5 448 kroner. I DD-spillet innfridde Mats luring 5 Twigs U. Canfly i DD-2 og de som fulgte hans minste DD-forslag ( innl.pris kr 200) kunne glede seg over herlige 41,45 i DD-odds og 2072 kroner tilbake.

Under onsdagens jackpotomgang på Bjerke så ble det seks rette for to av Rolf Lerums systemspill på Eksperten og meget pene 34 080 kroner tilbake på begge.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det betyr at Nettavisen har spilt inn over 1,1 million kroner siden sist lørdag og da får vi håpe at tipsformen sitter i denne svært så hektiske torsdagen.

Torsdag er det atter stor aktivitet på trav- og galoppfronten her hjemme. Hele fire stevner skal avvikles og det hele starter på Gotland med V4-trav fra Visby Travbane. Deretter overtar Bjerke med lunsjtrav. Til kvelden er det atter V65 fra Øvrevoll galoppbane, og i tillegg er det dobbel V5 fra Bergen travpark.

På Visby har Kalmar-trener Thomas Jonsson regjert gjennom hele 2014 og også torsdag har Thomas solide vinnersjanser. Og i alle de tre V4-løpene Thomas Jonsson kusker, krysser vi for ham.

Kan ta årets ellevte seier
Vi spiller bankerfritt, men på det minste V4-forslaget bankerspiller vi 7 Arn Hammering i V4-3/DD-2. Fireåringen til Jonsson har vunnet 10 ganger på 16 forsøk i år og gått fra klarhet til klarhet. Vi velger imidlertid å ta med meget kapable 4 Simb General Lee på de to største V4-forslagene. Henrik Hoffmanss beste stallhest har vunnet tre ganger på ti starter i år og står neppe særlig tilbake for vår favoritt. Fjerdespor volte er dog et minus, men vi er ikke fremmed for at hesten kan utfordre Arn Hammering i kampen om seieren.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Uoversiktlig i V4-1
Såkalt 15 bakom bilen i V4-1 og det er et svært så uoversiktlig løp der monteslageren 13 Edwin Sjøhammar blir stor favoritt. Nja, sier vi til det og i et løp der det er langt mellom de store profilene, jakter vi storfisken og betaler for alle 15 på det største V4-forslaget.