Ti strake i Norge - ikke vunnet i Sverige

Norske Ragazzo jakter sin første seier i Sverige onsdag.
Norske Ragazzo jakter sin første seier i Sverige onsdag.

Norske Ragazzo har aldri tapt i Norge, men ikke vunnet på fire forsøk i Sverige. Onsdag jakter hesten sin første seier på Täby galoppbane i Stockholm.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

En flott trav- og galoppdag står foran oss med galopp som inkluderer både V4 og V5 fra Täby galoppbane i Sverige. Deretter venter ettermiddags-V5 fra Billund og til kvelden er det storstilt millionjackpot i V65-spillet fra Bjerke travbane. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har levert fremragende tips gjennom hele 2014 og melder om en ny utfordrende V4-omgang fra Täby galoppbane til tross for få hester i noen av løpene. I V5-spillet velger gutta å spille bankerfritt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Fra Täby denne onsdagen så kan våre galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen by på følgende:

I V4-spillet har meget gode 1 Zen Zansai Zaid en stor sjanse i V4-1. Med formtall 91 og på likevekt skal han vinne om han går opp til formen fra siste start og vi bankerspiller på alle spilleforslag. De øvrige løpene i V4 er svært åpne.

En luring kan 4 Cool Luke i V4-2/DD-1 være . Har møtt bedre hester enn dette de siste gangene, og den skal virkelig passes nå.

1 Ragazzo (V5-2) og 6 Monfalcone (V5-4) reiser til Täby onsdag med gode sjanser. Ragazzo, med ti strake seire på Øvrevoll og ubeseiret i Norge, har ikke vunnet på fire forsøk i Sverige, og derfor garderer vi på de litt større bongene, men bankerspiller på det minste V5-forslaget.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.