Gå til sidens hovedinnhold

Tidenes beste for Svein Ove

Fra sin base på Bergen travpark har Svein Ove Wassberg allerede vunnet over 100 løp og kjørt inn 5,3 millioner kroner. Torsdag blir det nytt Svein Ove-show på Bergen travpark.

En snau uke før jula setter inn for alvor, er det ingen grunn til å deppe for oss som liker trav- og galoppsport. Aktivitetsnivået holder seg oppe og vi nordmenn får blant spille til ekstra V65-omganger på Solvalla både mandag 21. desember og 2. juledag 26 desember og førstkommende lørdag venter det feite 30 millioner kroner til en eventuell alenevinner i V75-spillet på Bjerke. Hele julemenyen og åpningstider for Norsk Rikstoto finner du ved å klikke på her .

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Men allerede torsdag er det altså flust av vinnermuligheter. Det hele starter med V4 fra Bergsåker, før Drammen overtar med lunsjtrav her hjemme. Til kvelden er det Bergen travpark som er vertskap for V65-spillet her hjemme, mens en av Patriks desiderte favorittbaner Eskilstuna er vertskap for V64-spillet fra Sverige.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bergen travpark
V65 kl 18.30
V5 kl 19.41
DD kl 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Svein Ove Wassberg nådde målet sitt om 100 årsseire i 2012 og fremgangene har fortsatt med uforminsket styrke i 2014. Fjorårstallene for Svein Ove endte på 100 seire og drøye 4,2 mill innkjørt. Fjorten dager før 2013 er omme har Svein Ove vunnet 108 løp og i pengevei er det blitt råsterke 5,38 mill innkjørt. På Bergen travpark torsdag sitter en av landets aller beste kusker seg opp bak tre store favoritter i V65-spillet og en av de største V5-favorittene i tilllegg. utenom disse fire vinnersjansene er også Svein Ove hardt betrodd i ytterligere to løp. Undertegnede har som vanlig sjekket siste status fra Bergen travpark med Svein Ove i forkant av løpene.

Den tunge veien
8 Laddie's Rebellion er både slik jeg ser det og Svein Ove ser det, hans beste vinnersjanse i kveld. Fireåringen som har vunnet fire ganger på elleve starter i år, gjorde sin første start i Wassberg-regi sist torsdag og gjorde et knallsterkt løp utenpå vinnerhesten M. T. Helicona da og tapte med mule. Det var på sprint, i kveld er distansen 500 meter lenger og det er ikke noe minus. 2 Rawel The Great er den svært sannsynlige tethesten i dette løpet og da lukter det tempo. 4 Reventon kom flott tilbake etter galopp i sin siste start, men har ikke tidligere vist seg som den tøffeste gutten i klassen. Svein Ove Wassberg er klar på at han har den beste hesten og normalt tar Laddie's Rebellion ned denne gjengen og vi bankerspiller i V65-2.

Strålende sist - kun tredjevalg nå
Det er ikke lett å bli klok på spillernes vurderinger. På Bergen travpark 21. november ble undertegnede og mange med ham overrasket over at 7 B.B.S. Bigbeauty ledet fra start til mål over full vei. I kveld kommer hoppa ut over yndlingsdistansen sprint og kan fint få tet fra spor sju. Er hoppa slik hun var i seiersløpet sist, blir hun ikke lett å slå i dette løpet og vi setter B.B.S. Bigbeauty klart først i et ellers åpent løp.

Kommentarer til denne saken