Tidenes superpott i V75

Gylden Balder kan fort være nøkkelen mot 92 millioner i V75-spillet. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Gylden Balder kan fort være nøkkelen mot 92 millioner i V75-spillet. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi har en helt eventyrlig jackpot-omgang i V75-spillet på lørdag. 27 millioner ligger altså ekstra i potten, og er du alene, ja, da kan du hente 92 millioner..

Tidenes V75-lørdag er i vente, og vi kan ikke huske å ha vært med på noe så voldsomt tidligere. 100 millioner ligger altså i den totale premiepotten, og er du alene om å ha syv riktige så venter det SVIMLENDE 92 millioner. Potten er blitt så diger pga at det er dobbel jackpot med 27 millioner ekstra fra sist helg. MERK TIDLIG SPILLSTOPP : V75-kupongen må være levert før kl 14.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Løpene kjøres på Färjestad, og her er det UNIONSKAMP mellom Norge/Sverige. Det sportslige høydepunktet for oss nordmenn skjer i V75-6 hvor vi får se Månprinsen AM som rader opp i en imponerende stil, men som nå får kamp fra noen av våre kanoner! Tekno Odin, Gylden Balder, og Lome Brage tar nemlig turen.Hele 300 000 venter til vinneren.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi går gjennom løpene på Färjestad så vil vi også minne på at Forus Travbane kjører løp denne lørdagen, og vi ligger selvfølgelig ikke på latsiden. En solid jobb blir lagt ned med V65-løpene som starter kl.18.15. Fyldige tips kommer i løpet av lørdag formiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Färjestad:

V4 : 12.45

V75 : 14.30

V5 : 15.15

DD : 16.23

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Her er vår millionhjelp til deg denne lørdagen:

V75-1 : 10 Riff Kronos – Var EKSTREMT tapper i nederlaget nest sist, og da var den ute i steintøffe omgivelser. Viser 12,3 den siste runden, og det gjorde den fra dødens. Nå sist etter pause så falt den tungt som en 1,2 oddser. Ble dog passivt kjørt, og det kunne virke som om Veijo hadde dette løpet i tankene. Avslutningen var nemlig helt fantastisk, og vi har 09,4 s 500m / 11,2 s 1000m med full spenst over mål. Den så rett og slett finere ut enn noen gang. Med tempo på forestillingen lørdag så blir den ekstremt vrien å stå imot. Har kun 7-8% av innsatsene på seg fredag (Atg), og en slik mulighet kan ikke vi la gå i fra oss. 2 Jeppas Maxi – Har radet opp i en imponerende stil, men nest sist så mister den fakta aksjonen tilslutt. Fungerte bedre i Jubileumspokalen nå sist, og den gikk fullt godkjent i kulissene da. Gikk en sisterunde i 11 fart, men møtte på for gode hester. Henger aksjonen sammen på lørdag så dukker den normalt sett opp helt der foran.

11 Denver – Blir helt sikkert ikke mye spilt, men dette er i våre øyne en kanon, og den kan overraske med de riktige ryggene på veien. Har sett LYSENDE ut de siste to gangene, og den kan nok ned på 12 tallet på en normal dag. Har kun 3% av innsatsene på seg fredag (Atg), og det er selvfølgelig aldeles for lite. Vi snakker her om en av de beste i sitt grunnlag her hjemme i Norge. 5 Viking Va Bene – Vant årets Derby, og det gjorde den fra tet. Aksjonsmessig er vi enda ikke fornøyd, og GV Gundersen innrømmet også det i intervjuet etter løpene at den nok kun var 90%. Da mener vi GV var snill. Kan bombe til tet, og lede lenge om den henger i sammen, men det er vi slett ikke sikker på at den gjør. Få stå som en liten outsider.

Vår rangering - V75-1 : A : 10-2 B : 11-5-3 C : 4-12-7-1-8-9-6

V75-2 : 1 Coldtown – Er VELDIG bra for klassen, og med skreddersydde betingelser foran seg på lørdag så velger vi å gå all in. Er nemlig brennkvikk på de første meterne, og det ville overraske oss om ikke det er Jorma Kontio og Coldtown som sitter foran her. Kom ut etter pause nå sist, og måten den bare BOMBET rundt feltet på var svært imponerende. Legger inn 10,8 s 1000m / 08,6 s 500, og den var helt overlegen. Har vunnet 7 av 9 løp, og når den for eksempel tapte tredje sist, ja, da var den helt heroisk i nederlaget. Forsvarte da sitt innerspor, og passerte på 08,8/11,7/10,9. Ble da plukket ned av Jeppas Maxi, og en slik hest finnes ikke med i dette feltet. Forsvarer man sporet her som vi forventer, ja, da skal dette løpet være kjørt. BANKER!

11 Red Rapide – Er en tøffing som stortsett alltid leverer. Dette er en traver som Flemming Jensen holder høyere enn Supreme Star som han likevel tapte knepent for sist. Da kom imidlertid Red Rapide ut etter pause, og den var trossalt trapper. Trenger tempo på løpet, men får den det, ja, da er han ihvertfall en av dem som er nærmest vår banker i mål. 9 Seyffenstein – Er MILEVIS bedre enn raden, og den kan være en supersmell for dem som garderer vår banker. Den gikk nemlig helt enormt etter galopp nest sist, mens den nå sist ble sittende fast. Står perfekt til i en startrask rygg, og dette kan fort bli riktig… 2 Supreme Star – Holdt unna for Red Rapide på slitne bein sist, og den fungerte heller ikke helt optimalt. Blir MYE spilt pga en vakker rad, men her er den neppe mer enn trippelaktuell. 10 Oscar Ribb – Er en traver som vi liker skarpt, og den var GOD til seier nå sist. Får den bare litt flyt så er den en HET trippel-kandidat.

Vår rangering - V75-2 : A : 1 B : 11-9 C : 2-10-4-12-6-3-8 D : 5

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-3 : 3 Seabiscuit – Dette er nok et av de dårligste gulldivisjonsløp som er blitt kjørt i Sverige på lange tider, og kvaliteten er ikke som ønsket. Draget vårt har funnet en het strålende form, og den så ENORM ut når den avgjorde lekende lett nedover oppløpet nest sist. Nå sist så var Jorma Kontio uheldig da han kom bort i en foranliggende hest, og vips så kom galoppen. Er kjapp i fra start, og utgangsposisjonen ble perfekt. Burde ha en BRA mulighet! 5 On Track Piraten – Har et helt riktig løp foran seg nå, og selv om formen ikke har vært helt på topp på slutten så er den selvskreven fra slike betingelser, og mot en slik type motstand. Er kjapp ut, og det er slett ikke utenkelig at Johnny Takter her velger å klinke til direkte. Har uansett en fin mulighet, og den skal med. Disse tre hestene skiller seg noe ut.

1 Porthos Amok – Rader ikke opp for å si det mildt, men den går jevne fine løp. I Jubileumspokalen nå sist så kom den til mål med krefter igjen, og da skal man tenke på at det var meget bra hester imot. Får her Bjørn Goop opp bak seg igjen, og fra en perfekt utgangsposisjon så skal ikke denne dømmes bort.

Vår rangering -V75-3 : A : 3 B : 5-1 C : 4-8-6-7-2

V75-4 : 11 Global Patriot – Dette er en av lørdagens STORE nøtter, og her kan alle minus to hester vinne med maks klaff. Draget vårt kan fort vise seg å være et av lørdagens aller mest spennende, og den blir garantert ikke mye betrodd (6% på Atg – Fredag). Global Patriot var en hest som vi lot oss imponere av litt tidligere i år, og den ble også ofte bunnspilt i totoen. Radet opp, men etter pause nest sist så ble det galopp. Stod da i et trangt spor i volten, og den var borte direkte. Nå sist så tok Magnus Jakobsson i den ute i sporene i den første svingen, og da feilet den. Så det har vært grunner til at disse galoppene på slutten har kommet. I løpet nå sist så viser den uansett sterke 12,0/1000m etter galoppen, og den gjør i bunn og grunn et meget sterkt løp etter feiltrinnet. Klaffer det med rygger på veien så kan den en høy 12-tid på distansen, og her må alt som er av varsellamper settes på full styrke! 8 Twilight Magic – Har utviklet seg mye etter at jeg så den på Bjerke femte sist. Den har de siste tre gangene vunnet fra rygg, dødens, og fra rygg leder. Den viser en herlig innstilling, og med Jorma opp nå kontra Anders Pedersen så er i hvert fall Dansken på vår bong!

9 Imset – Er ikke så verst, men man skal huske på at den fikk inn 100K når den vant sist. Dessuten så ble vi ikke veldig imponert over den da. Står i en fin rygg fra start, og den er selvfølgelig verdt en gardering. 12 Anthologie – Har gjort jevne fine løp den siste tiden uten å vise det lille ekstra. Virker mer sterk enn speedig, og den er nok avhengig av overpace for å rekke frem. 2 Speedy Gon Sali – Er den beste av de Norske, og her blir det fort tet/rygg leder. Gjorde det bra sist, og tiden ble heller ikke så verst. Har sine begrensinger, men på en sprint så er den god nok mot en relativt overkommelig gjeng. 6 Robin Hood Bi – Denne vil nok bli MYE spilt, men vi er faktisk litt usikker. Travet nemlig elendig tilslutt sist, og det så ikke bra ut. Må fungere om den skal vinne V75, og dette er en traver som vi vil se i varmingen før den blir flyttet lengre opp på vår rank.

Vår rangering -V75-4 : A : 11 B : 8-9 C : 12-2-6-7-4-5-1 D : 3-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-5 : 3 Magiccarpetride – Er som vanlig undervurdert, men dette er fakta en traver som man må ta på alvor lørdag. Tidligere i år så var denne ute i Silverfinalen på Solvalla (24.05), og der spurtet den knallsterkt til tredje på 11,8/2140ma. På Halmstad tredje sist så avslutter den bunnsolid i et løp som kanonen BBS Sugarlight vant. Gikk da 09 s 700m. Nå sist så viser den 11,0 s 1000m, og selv om den var noe tung etter pausen så er innsatsen klart godkjent. Kan ventes ytterligere ett hakk opp denne lørdagen, og i fra et perfekt spor så står den først på vår rank.

1 KLM Buymethemoon – Gjør sine beste løp i Sverige, og når den her har fått drømmebetingelser så er den selvskreven på bongen. Var uheldig nest sist, og da ble den sjenert til galopp ca 900m fra mål. Nå så avslutter den skikkelig bra, og vi har 08,2 s 500m. Er lynkjapp i vei, og den er helt sikkert med og kjører om teten her. 4 Underpaid Hanover – Har gjort to bra løp etter pause, men på lørdag så er det fort den store favoritten som må gjøre grovjobben selv, og da er den sårbar. Kan selvfølgelig vinne, men når den trolig må gjøre det i fra dødens, ja, da blir den etter vår smak litt overspilt. Ellers vrimler det av aktuelle kandidater, og garderinger er nødvendig på de litt større bongene.

Vår rangering -V75-5 : A : 3-1-4 B : 6-9-2 C : 5-12-11 D : 7-8

V75-6 : 5 Gylden Balder – Dette blir vår FREKKE IDE i årets Unionskamp-løp med hele 300K i førstepremie. Gylden Balder var riktignok ikke mer enn hva den måtte være nå sist, men da kjørte også Kai Johansen et ikke spesielt godt løp, og han må ta litt av det tapet på sin kappe. I NM gangen før så tror vi bestemt at Gylden Balder vinner om Kai bare hadde turt å svare Tekno Odin når den kom flyvende. Kommer denne lørdagen ut for første gang for sin nye trener, og det er selvfølgelig et aldri så lite usikkerhetsmoment. Vil trolig få et fint løp i andre til fjerde utvendig her, og med litt kjøring der foran så er det Gylden Balder som har de beste kortene på hånden tilslutt. STOR OBS HEST! 3 Tekno Odin – Jogget 22,0/2100ma etter pause tredje sist, mens den var under pari nest sist. Det man da skal vite er at den dagen så ble det eksperimentert med balansen og dette slo ikke heldig ut. Nå sist så ble det feil, og Tjomsland satset derfor innvendig i siste sving. Har full spenst over mål, og den gikk et BETYDELIG bedre løp enn mange tror. Før den vant det tilsvarende løpet på 21,2/2140ma i fjor så gikk den 22,7 på Bjerke. I år gikk den 22,8… Vi har GOD tro på Tekno Odin denne lørdagen, og den skal selvfølgelig i a-gruppen. At det er GOD odds i Tekno Odin denne lørdagen tar vi imot med takk.

1 Månprinsen AM – Er hele Sverige sin nye kjæledegge, og den rader opp i en imponerende stil. Greier dog ikke å svare 3-6-7, og 8 denne lørdagen. Dermed så vil det hele bli veldig sjansebetont. Møter her en såpass bra gjeng at det ikke skal bli lett å runde dem fra en eventuelt sisteplass. Må kjøres på sjanse, men løser det seg så er den nok med på foto. 6 Lome Brage – Har vi fakta ingen spesielt god feeling for på lørdag. Det er greit at den har imponert i Norge de siste gangene, og den slo Tekno Odin nest sist. Er dog betydelig mer sårbar på denne distansen, og må den for eksempel åpne 21 f 1000m i tet, ja, da vil den få det tilslutt. Er selvfølgelig en garderingshest, men ikke noe mer enn det. 8 Hallsta Lotus – Har sett kolossalt bra ut på slutten, og den er så god nå at den fakta kan detonere en aldri så liten bombe. Var klin overlegen i Finland nest sist, og det sprudlet virkelig av den i yankervogn da. Nå sist i SM så feiler den som helpigg i angrep ut mot oppløpet, og den hadde helt sikkert kjempet om seieren mot Månprinsen AM uten denne galoppen. Kom inn på stallen med tre sko på beina etter dette løpet, og det er mulig at det var grunnen til galoppen.

Vår rangering -V75-6 : A : 5-3 B : 1-6-8 C : 7-2-9 D : 4-10

V75-7 : 7 Uroy – Står riktig inne i dette løpet, og den kan overraske med flyt på veien. Den var meget tapper i nederlaget nå sist, og løpet som den gjør nest sist er nok helt sikkert et av karrierens aller beste. Har altså vært knallbra de siste to gangene uten at det har klaffet helt. Nå er Bjørn Goop tilbake i vognen, og den må tas på alvor i en jevn/spennende finale. 11 Poker Kronos – Har sett MEKTIG ut de siste gangene, og den utvikler seg for tiden veldig bra. Man skal dog være klar over et par ting her. Den har tjent MYE penger i løpet av svært kort tid, og sist den var ute på volte (02.08), ja, da var den innom en kort galopp fra start… Så ikke helt enkel ut med den startmetoden, men kommer den seg bare ut i fra start så er den nok med i fremste rekke.

10 Prince Di Poggio – Er garantert en av de hestene i feltet som har størst fordel av distansen. Har de siste to gangene gått siste 2000m i dødens, og den har imponert stort. Er tøffere ute nå, men har såpass mye inne, og er så bra på distansen at den skal passes. 12 On Hold – Leverte en strålende avslutning nå sist, og her er det stigende form pågang. Imponerte også veldig på Solvalla femte sist med å vinne lett på et imponerende sett. Står nydelig inne grunnlagsmessig nå, og det kan nesten virke som om man har ventet på denne oppgaven. 4 The Next One – For dem som jakter på hele potten denne lørdagen så kan dette være noe. Har de siste to gangene vært VELDIG tøft ute, men den har gjort bra løp, og den har kommet til mål med krefter igjen. Nå sist så gikk den 09,9 s 800m, mens den nest sist gikk 11,9 s 1000m. Smyg, og luker i rett tid = Da kan bomben smelle brutalt.

Vår rangering -V75-7 : A : 7 B : 11-10-12 C : 4-15-8-13-5-6-3-9-14-1