Til Boden-lukene med et sjokk

Raz MacKenzie sammen med sin trener Roger Nilsson.
Raz MacKenzie sammen med sin trener Roger Nilsson. Foto: Thore Larsson

Boden-trener Roger Nilsson har hatt en strålende høst. I ettermiddag kusker han Nettavisens helfrekke V4-banker i Boden.

Sportspills meny mandag:
V64 Kalmar: Veijo styrer jackpotbutikken
V65 Leangen: Er ikke så opplagt for pensjonisten
Oddstips 1: Fulham må klatre mer
Oddstips 2: Oldham er i elendig form

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Mats Persson og Børje Andersson.

Tre dager gjenstår av desember gjenstår, og Nettavisen kan se tilbake på en rekke flotte gevinster i desember og fra 5. desember har vi landet gevinster for nesten 3 millioner kroner. Sist uke ble det litt stang ut, men så sent som lørdag ble det over 220 000 kroner innspilt i V75 på Eksperten på lagene som het "Siste info". På de andelslagene ble omgangens eneste førstevalg (8 She's My Dream bankerspilt). Ingen klarte sju rette lørdag og det innebærer jackpot til kommende lørdags V75 på Biri. 2 569 036 ekstra i sjuerpotten er det å jakte på der.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Før den tid skal bonuspotten fordeles i V76-spillet fra Bjerke kommende onsdag (hele 1 226 219 fordeles på alle med 7 rette). Mandag er det storveis jackpot i V64-spillet fra Kalmar og der venter hele SEK 1.766.935 ekstra i sekserpotten og i tillegg er det en strålende V65-omgang på Leangen.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Før den tid skal vi til Boden og der venter både V4 og V5 mandag ettermiddag. Våre svenske traveksperter klemmer til med et helfrekt bankerspill i V4-spillet. Boden-trener Roger Nilsson har levert varene så det holder i 2014 og vunnet hele 29 løp. I fjor vant han 13. Stallhestene går som toget og per 29/12 er det blitt 30 seire på stallhestene. mot kun 12 i fjor.

V75-kjendisen Raz Mackenzie har vært reklamehesten, men også velkjente Åsakjappen (tidligere stasjonert på Bergen travpark) finnes nå i Nilssons varetekt og har innledet med to strake i hans regi. I ettermiddag gir Mats Persson og Børje Andersson herr Nilsson full tillit bak pausehesten 12 Cross Section i V4-3/DD-2. I morgentimene mandag er faktisk hesten nede som et 5. valg i spillet og det gjør naturligvis bankerspiller meget spennende i en ellers svært utfordrende V4-omgang. 

Spiken
12 Cross Section (V4-3/DD-2) återkommer efter en tävlingspaus. Det är en häst med hög kapacitet för klassen och känslan är att han ska vara så förberedd att han kan vinna direkt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen
7 Miss Defar (V4-2/DD-1) har hamnat en bit ut på vingen, men i gengäld är det en häst med form som till skillnad från flera andra trivs på vinterbana.

V5-Spiken
14 Farm Major (V5-3) vann överlägset senast efter tidig ledning. Nu är det andra förutsättningar med dubbla tillägg, men han känns ändå som något bättre än de han ställs emot och bör runda allt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen
2 H.E.C.Theofaks (V5-1) har bra fart för klassen men något svårt att sköta sig och undvika galopp. I ett felfritt lopp tror vi säkert att han är med och gör upp om segern.