Til himmels igjen

Coprah og Elione Chaves er en av outsiderne i storløpet Polar Mile Cup på Øvrevoll torsdag.
Coprah og Elione Chaves er en av outsiderne i storløpet Polar Mile Cup på Øvrevoll torsdag.

Sist torsdag ble det supergevinst på Øvrevoll. Kristi Himmelfartsdag er det atter supre galoppløp på landets eneste galoppbane.

Sportspills meny torsdag:
V4 Bergsåker:Ny lunsjfest på gang?
V64 Jägersro:Jeppe og tidlig spillstopp
Oddstips 1:Tromsø slår tilbake
Oddstips 2:Kamerun på sjelden visitt
Midtukekupong:Slik får vi 12 rette
V65 Klosterskogen: (publiseres ca kl 12)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen leverte fremragende tips gjennom store deler av 2013, og har brukt litt "tid" med å komme i gang i 2014. Ikke så rart det etter at det har vært flere måneders galopppause på vinteren.

Søndag 18. mai var imidlertid Nettavisens galoppeksperter tilbake i "vinnersirkelen". Under V4-spillet på Täby galoppbane søndag ble det fulltreff for fem andelslag på Eksperten og pene 5 872 kroner tilbake på hvert av dem. Den oppturen fortsatte på Jägerso galoppbane forrige onsdag da det mellomste V4-forslaget (innl.pris kr 300) satt klokkerent og betalte tilbake pene 1 260 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Men sist torsdag på Øvrevoll sa det virkelig pang. Et av systemspillene som ble levert på Eksperten den dagen (fire andeler á kr 1000), gikk inn med en samlet premie på 212.374 kroner. Onsdag var de nevnte herrer i siget igjen på Täby galoppbane. I V5-spillet ble det flott avkastning for duoen minste V5-forslag her på Nettavisen. Forslaget på 160 kroner gikk inn med fem rette til meget pene 1 204 kroner i utbetaling.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Denne torsdagskvelden er det Klosterskogen som kjører V65 her hjemme, mens Øvrevoll til gjengjeld byr på både V5 og V4 og det er spill fra Sverige (men ikke spill fra Sverige til V65 Klosterskogen). Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen er som alltid meget godt forberedt og spiller bankerfritt i både V5 og V4.

Vurderinger til Täby av Birger og Morten

Innleveringsfrister Øvrevoll torsdag:
V5 kl 19.05
V4 (starter i V5-4): 20.15

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Torsdag er det altså ikke V65 på Øvrevoll. i stedet blir publikum servert en spennende V5 og en utfordrende V4. De to store løpene, Polar Mile Cup (V5-4/V4-1)og Eivind Lyches Minneløp (V5-5/V4-2), får henholdsvis 9 Avon Pearl og 13 Calcaterre som relativt klare favoritter. Avon Pearl vant i Dubai i vinter og tok seg også av Pramms Memorial for et par uker siden. Vi tror seiersmuligheten er god, men 7 Jubilance og 2 Coprah er sterke utfordrere.Dessuten har Niels Petersen en trio som man ikke skal kimse av.

Calcaterre er favoritt i et løp hvor vinneren i fem år på rad har gitt godt over ti i vinnerodds. Distansen 1980 meter på gresset er uvant kost for alle, og det er rom for overraskelser.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

I klassen for luringer fremhever vi 2 Giovanni Nobile i V5-5 og 9 Golden Globe  i V4-4. Førstnevnte har ofte avsluttet bra og bør fikse økningen i distanse. Sistnevnte er en treåring, som ikke var så langt bak gode hester i fjor.

Da ønsker vi lykke til og avlegg gjerne et besøk. Nå er Øvrevoll på sitt aller fineste.