Til lunsj med en overlegen totning

Foto: hesteguiden.com

Vi går en spennende lunsj i møte på Bjerke torsdag, og våre soleklare banker for dagen heter Gårder Spiker'n.

Klikk her for å se våre V5-forslag

7 Gårder Spiker'n vinner normalt V5-2 i dag. Han har vunnet fire av fem løp, og trener veldig bra hjemme på Lena. Konkurransen er overkommelig. Han har vært god i en lokalkjøring, og stiller vel forberedt til oppgaven. Kun uhell kan stoppe hingsten, og vi garderer ikke den talentfulle krabaten i dag.

På Bjerke i går satte Nettavisen DD på en rekketil herlige 19 ganger pengene!

Endelig seier?
I V5-1 tipper vi 5 Treasure Meadow vinner. Han avsluttet fint sist, og satt stengt med krefter gangen før. Har en skreddersydd oppgave denne gangen, og vi har stor tro på at han fikset en etterlengtet seier med posisjonskusken Gunnar Austevoll som makker. Trolig er det 4 Brief Speed som er hardeste motstander. Åtteåringen har levert solide avslutninger i det siste, og står fint til.

3 Lis Dalimo skuffet sist, men tilbake i form er hun aktuell. 1 Arnies Connection står gunstig til, og treningsrapportene er positive. 7 Tabasco er kanskje den beste hesten, men formen virker rusten om dagen. 8 Bon Queur kan overraske om han kommer rett inn fra dårlig spor.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Åpent
Jevnt blandt flere i tredje avdelingen, men vinnertipset går til ble 3 Elling Spur. Den fine fireåringen til Jan Roar Mjølnerød er på jakt etter teten, og får han den tror vi han vinner. 6 American Sine er upålitelig, men fartsmessig er han muligens den beste i feltet. 5 Stone Alone er urutinert, men er i fin utvikling. 9 Secret Admirer trenger trolig løp, men vi glemmer ikke hans seiersløp fra juni i fjor.

Vi var lenge inne på å lansere 4 Red Card som en frekk banker i V5-4. Det gjorde vi sist, men galopp skrinla seiersplanene den dagen. Nå har hesten kommet i eie hos Trond "Knerten" Thorseth. Samme mann står også bak superhoppa Sweet Case, og kan kunsten å trene hest.

Vi tror Red Card vinner i dag, men Thorseth forteller at det skal kjøres en forsiktig opplegg med å ta opp fra start, og kjøre feilfritt. Han forteller videre at han skal ta dette løpet som en gjennomkjøring. På spørsmål om han uansett vinner sier Thorseth: - Jeg tror ikke han vinner. Han er mer enn god nok, men binder seg veldig. Jeg er redd det blir for langt fram, men en outsider er han, kommenterer Trond Thorseth. 1 Nordstjernen DK er aktuell med klaff fra innerspor sammen med et knippe outsidere i feltet.

I V5-finalen er 4 Crebas H. Laday ute i svært enkel konkurranse. Sist hadde hun bare råsterke Grain De Cafê foran seg i mål, og i dag er motstanden betydelig lettere. En mulig banker. Siden vi lanserer en normalt sikrere banker tidligere på dagen tar vi med oss ytterligere tre hester i dette løpet. 10 Claudio trener veldig bra på rettstrekket på utsiden av Årjäng i Sverige, og prøveløpet var dessuten av positivt merke. 1 Speedy Toros holder usikker form, men kan dukke opp i striden sammen med 2 Louise Avenue fra fin utgangsposisjon.

Lukrativ kveld for Nettavisenspillerne!
Ja, vår tipsekspert Håkon Einar Hansen kom med et rått DD-spill til løpene på Bjerke i går med banker på tredjevalget K.L.M. Prelong , og nok en gang gjorde våre lesere et realt innhugg i DD-kassa (for 14 dager siden forsynte de seg grovt med Vesle Rappa...) ! Det minste forslaget på 100 kroner satt nemlig klokkerent på en rekke, og de av våre lesere som kjøpte det kunne inkassere meget pene 1874 kroner!

Ekspertforslag
Til V5-løpene på Bjerke i dag har vi satt opp tre spilleforslag på h.h.v. 96, 384 og 1120 kroner som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her.

Kjøp en bong og se V5-løpene fra Bjerke på Nrk2 fra kl 13.30-14.30 i dag