Til topps med Chaves

En konsentrert Elione Chaves her på Rock Of Ridd.
En konsentrert Elione Chaves her på Rock Of Ridd.

Toppjockey Elione Chaves har hatt et strålende 2014. Onsdag rir han Nettavisens V4-banker på Jägersro galoppbane.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Vi har en herlig onsdag foran oss med svært spennende galoppløp fra Jägersro galoppbane i Malmø, der det både er V4 og V5. Til kvelden byr Bjerke på bonuspott, der hele 1 275 584 kroner skal fordeles på alle dem som fikser sju rette i en fantastisk utfordrende V76-omgang. 

Onsdag er det årets nest siste dag på Jägersro, fredag er det finale på Øvrevoll. Jo da, det går mot jul. Det koster 6 300 å heldekke V5 før strykninger, og med et par favoritter blir det neppe firesifret utbetaling. Men på V4 kan det bli riktig interessant. Et par klare favoritter, som slett ikke er nødt til å vinne.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Wido Neuroth sender tre toåringer til Malmø onsdag. 4 Bokan og 6 Khyber møter sterke 7 Lendas og 5 Stinger i ett av de beste toårsløpene i Skandinavia i 2014 i V4-1. Vi tror 9 Lady Mai i V4-2 og 12 Nelson jr i V4-4 har gode sjanser. Men førstnevnte er ute på litt lang distanse, og Nelson jr har tross alt bare ett sterkt løp bak seg. Vinner om det løpet gjentas, og hesten blir vår V4-banker onsdag.

I V5 kan det bli som nevnt bli enkelt.  5 Tyl i V5-1 og 2 Tiglath i V5-2 er begge klare vinnerkandidater.