Tilbake i vinnersirkelen?

Foto: hesteguiden.com

Vi har god tro på at vår DD-banker for dagen igjen får smake seierens sødme mot passende motstand.

Klikk her for å se våre DD-forslag.

Som 3 og 4-åring kjempet 8 Amor Even mot de beste i årgangen hele veien, og sanket sammen over 600.000 kroner. Høydepunktet var en flott tredjeplass i Derby, og uten en ulykksalig galopp kunne det fort ha endt med seier i det gjeveste løpet en 4-åring kan vinne. Etter en litt tung innledning på årets sesong ser det nå ut til å løsne for alvor for den speedige Pål Even-sønnen, og etter de to siste innsatsene å dømme kan vi ikke skjønne annet enn at 6-åringen skal ha en solid vinnersjanse mot ikke alt for skarp motstand i DD-1. I den siste starten ble en formtoppet Jubel Sture for god, men Gjerstad-traveren fullførte solid til sølv på fine 27.0 Dyktige Åsbjørn Tengsareid får sjansen bak Gjerstad-traveren ved denne anledningen, og veldig ofte gir et slikt bytte en positiv effekt på litt lure eldre hester.

Vinneren fra lengste tillegg?
I DD-2 står de antatt beste på 40 meter tillegg, og uten alt for mye hinder underveis skal duoen 9 Donello og 14 Direktøren ha et bra bud på den gjeveste sjekken. Førstnevnte sprudlet ikke første gangen ut i ny regi, men Lome Elden-sønnen som er matchet i til dels tøffe lag hele veien kan fort vise seg forbedret med et løp i kroppen. Sistnevnte har gjort to fine innsatser etter litt pause, og i en feilfri utgave er Sjefen-sønnen som ordnet en 50-oddser i DD-spillet for Nettavisen ved sin siste triumf på Travparken hyperaktuell på ny.

Tre outsidere finner vi i form av 2 Linneas Elfin (positiv på Bjerke onsdag), 7 Kap Spiken (spennende med Wiig) og 13 Zofran (kraftig på gang).

Vi dropper en del spilte 5 Portør Vinnto som unektelig står tøft inne i dette løpet.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to spilleforslag på hhv 100 og 400 kroner.

Kjøp en bong og se løpene på nrk.no nett-tvi kveld!