Etter en glitrende innbringende helg for Nettavisen der vi spilte inn over 600 000 kroner (over 500 000 kroner bare på lørdagen) fortsatte suksessen på mandag. Nettavisens nye svenske travekspert Patrik Fernlund markerte seg direkte med strålende tips. Under mandagens lunsj-V5 på Färjestad fanget to av hans andelslag fem rette og utbetalingen ble storfine 24 031 kroner.

På Klosterskogen innfridde Leirvågs store objekt 8 Opus One F.H. i V65/V5-1 og de som fulgte Leirvågs mellomstore V5-forslag (innl.pris kroner 432 kunne kvittere ut pene 3735 kroner). I tillegg ble DD ranket på en krone og de som satset 100 kroner kunne kvittere ut 642 kroner. I selve V65-spillet ble det klaff for det største V65-forslaget her på Nettavisen, i tillegg til at 13 andelslag på Eksperten fikk seks rette og totalt ble det ca 80 000 kroner innspilt på Klosterskogen mandag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tirsdag ble det brukbar uttelling på Forus da fire andelslag på Eksperten fikk seks rette og hver seg en utbetaling på ca 7500 kroner. Totalt ble det ca 50 000 kroner innspilt og dermed har Nettavisen spilt inn ca 750 000 kroner siden fredag.

Onsdagen er som vanlig svært nordisk når det gjelder spill på hest. Vi starter i Malmø og på Jägersro galoppbane der det er V4 og sesongavslutning for Jägersros del i dag. Deretter går turen til Odense og internasjonal ettermiddagsV5 der, før Bjerke travbane som alltid avslutter onsdagene med V65.

På Bjerke i kveld er det rom for at det kan dukke opp noen overraskende vinnere i flere av løpene, og vi blir litt overrasket hvis det blir favorittpreget denne gangen. Vi satser på at en seiersvant frøken er tilbake på vinnersporet i kveld, og som vanlig har undertegnede og Sportspill lagt ut en rekke andelslag på Eksperten til dagens løp. Der vil vi prøve å fylle opp lommebøkene til Jul, og samtlige spill på Eksperten denne onsdagen, finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Startsiden avgjør
I et varmblodsløp i den femte avdelingen vil mye bli avgjort ned startsiden, og dersom 1 Mohita forsvarer sitt innerspor, tror vi løpet er kjørt. Vi tror hun skal ha en fair sjanse til å nå teten (både 6 French Pride og 7 Hot Babe står litt langt ute), og da bankerspiller vi. Ikke tapt løp i tet, og vi tror på en topp vinnersjanse.

Hun imponerte i fire strake seiersløp, før hun gikk på en smell i den siste starten, men der fikk hun et tøft opplegg underveis. Da kunne hun ikke bli bedre enn femte på 17.0 full vei, men nå har hun fått ladet batteriene litt. Hun utstyres trolig med drahette for første gang i kveld, og det vil gi en ekstra veksel til slutt.

Vår rangering V65-5: A: 1 B: 7-6-11-2-4 C: 9-12-5-10-8-3

V65-1, 2140 meter voltestart
Et varmblodsløp i relativt høyt grunnlag innlder denne V65-rebusen, og vi finner fem vinnerkandidater. Det er dog trolig klar fordel hestene på strek, og fremst setter vi tetløpende 5 Whata Buz. Han har vunnet ti løp i år (og tjent 230 000 kroner), og han gikk et sterkt løp til tredje på 16.5 på en sprint etter galopp sist.

Han er ikke så hissig som tidligere, og da kan han lede rundt om i kveld, selv om det er snakk om full distanse. Solide løp i tøff konkurranse på den andre siden av kjølen har 3 Energitj gått nå på slutten (fjerde på sterke 13.6 full vei i et V75-løp i den siste starten), og 5-åringen må tilmåles solide vinnersjanser i kveld.

Litt lurt til står 1 Rocky Dun Dee (sikret et fint løp i fra dette sporet), og Love You-sønnen somm virker til å ha en stigende formkurve (positiv til tredje på 16.9 full vei sist), bør vurderes tidlig. Fra tillegg er både 8 Underpaid Hanvoer og 12 Pine News aktuelle, men det blir tøft å hente tillegg på gode strekhester.

Vår rangering V65-1: A: 5 B: 3-1-12-8 C: 10-4-7-9-11-2-6

V65-2, 2100 meter autostart
Et flott 3-årsløp for varmblodshester har vi å se frem til V65-2, og vi spiller litt tøft i dette løpet. Vi dropper trioen 2 Peel And Stick (opp en klasse), 6 C.C. Queen (møter gode hingster i kveld) og 8 Cæsar B.R. (står kinkig til), vel vitende opp at de er en hel del spilt, men vi tror våre fire utvalgte i løpet, er bedre enn dem.

Det ble galopp for 3 Montdore i den siste starten, men han imponerte fra tet ved triumfen på 15.0 full vei i den nest siste starten. Det kan ligge an til tet igjen i kveld, og da kan han lede rundt om på ny. Herdet i tøffe årgangsløp før i år har 9 Mymanyouare blitt, og han så veldig fin ut ved triumfen på 16.1 full vei sist.

Neppe noe dårligere med løp i kroppen etter litt pause, og han er lite spilt, med kun 8% av innsatsene på seg i kveld. Fin form er det på 4 Minnie Madness (sølv på fine 15.4 full vei sist), og hun må regnes tidlig. Fine løp i tøff konkurranse i Sverige har 5 Liberty V.H. gått i det siste, og hun er spennende i kveld.

Vår rangering V65-2: A: 3 B: 9-4-5 C: 8-6-2-1-7

V65-3, 2600 meter autostart
Et stayerløp for kaldblodshester støter vi på i V65-3, og vinnerkandidatene er mange i dette løpet. Vi har jaktet 4 Aaby Elda tidligere i høst, og vi kan ikke slippe 6-årshoppa enda. Hun har hatt mye stang ut (havnet i "dødens" i flere løp), og med litt bedre klaff i kveld, tror vi hun kan gå helt til topps denne gangen.

Hun fikk tredje fra "dødens" på 30.7 over aktuell distanse i et løp hvor gode Stensvik Iver var en vinner i den nest siste starten, og hun er lite spilt med kun 6% av innsatsene på seg i kveld. Tilbake etter en mindre pause kommer 10 Valle Ann, og med tilsvarende innsatser som før litt hvile, er hun seiersaktuell.

Hun taklet distansen i den nest siste starten (sølv på 29.9), og hun må selvasgt regnes tidlig. Det ble galopp for 8 Komnes Viktor sist, men vi tror formen på 7-åringen er fin. Det er mange om beinet her, og hester som 5 Stram Vaier, 6 Bjørvang Prinsen, 11 H.G. Jerv og 12 Valle Fryd er alle gode nok med klaff.

Vår rangering V65-3: A: 4 B: 10-8-11-12-6-5 C: 2-1-3-7-9

V65-4, 1640 meter voltestart
Et sprintløp for kaldblodshester venter oss i V65-4, og storfavoritt blir 8 Eigelands Jokeren. Han utvikler seg stadig, og i den siste starten var han overlegen på 30.6 full vei. I en feilfri utgave dreier det seg trolig om en topp vinnersjanse på ny, men vi synes ikke dagens forutsetninger er optimale.

Innerspor i andre rekke på en kjapp sprint er sjanseartet, og da velger vi å gardere. Teten er innen rekkevidde for 7 Alsaker Fantom, og hvis formen på ham etter litt pause er inntakt, kan han lede rundt om. Han vant et sprintløp på 28.7 i den tredje siste starten, og treneren pleier å ha hestene i form når de starter.

Arvid Bye presenterte en opplagt Nettare Sas i Drammen på lørdag, og i dette løpet kommer han til start med 12 Nordbo Vinter. 8-åringen har mye rart for seg, men fartsressursene er fine (han kan stelle i stand et sjokk i kveld). Fin fart er det på 9 Krum Odina, men også hun er litt humørbetont (kan vinne på en god dag).

Vår rangering V65-4: A: 8 B: 7-12-9 C: 4-5-1-6-2-10-11

V65-6, 2100 meter autostart
I et nytt kaldblodsløp i finalen støter vi på en ny storfavoritt, og da snakker vi om seiersmaskinen 8 Holterjerven. 5-åringen har hatt en ny strålende sesong (vunnet åtte løp, og tjent over 250 000 kroner), og i kveld jakter han den femte strake triumfen. Den kan meget vel komme, og vi bankerspiller på lillebongen.

Vi har ikke veldig gode argumenter som taler i mot storfavoritten (det går litt på magefølelesen om at han kan gå på en smell i kveld), annet enn at sesongen har vært lang for Åsajerven-sønnen, og at han mistet litt form på denne tiden i fjor. Han skuffet veldig i et par løp i desember i fjor, før han gikk i vintertrening.

Herdet i tøffe lag er 5 Lex Lodney, og han kommer trolig ut skoløs for første gang i kveld. Det er spennende, og han hentet 20 meter tillegg på storfavoritten fjerde sist (fjerde på 25.2 full vei). Det begynner å nærme seg tiden hvor 3 Finnskog Sjefen fant toppformen i fjor, og ny kusk Kai Johansen er spennende i kveld.

Vår rangering V65-6: A: 8 B: 5-3 C: 1-6-4-11-2-10-7-9