Tilbake som en vinner?

(Hesteguiden.com)

Vår V4-banker i Eskilstuna i Sverige i lunsjen har ikke startet på over 1 år, men treningsrapportene etter pause er solide!

Sportspills meny torsdag:
Lunsjtrav Bergen travpark: Blir det Panik i Bergen?

Oddstips: Tora er ikke rask nok

Torsdagen er det full fres i totoen, og det hele åpnes opp med lunsjtrav til både Eskilstuna i Sverige og på Bergen travpark her hjemme. Til kvelden tilbys det spill til en flott V65-omgang på Åby hos søta bror samt en dobbel V5-omgang til Klosterksogen i Skien er på berget, og vi har jobbet frem tips til alle baner.

I lunsjen på Eskilstuna tror vi en svært kapabel hoppe er tilbake som en vinner etter lang skadefravær (borte i over et år), og da snakker vi om 2 Save The Earth i V4-3 som er en seks år gammel Super Arnie–datter som har hatt den samme skaden som Yarah Boko har hatt (blødning på gaffelbåndet).

Før denne skaden gjorde hun seg bemerket i mange løp på Solvalla, og 7 seiere på 23 starter er fasiten før dagens oppgave. Per Lennartsson snakket fryktelig varmt om denne hoppa som den 19. November i 2011 ble fjerde i et knalltøft V75 løp der hun kun hadde Mr Picolit,Beckman og Friction foran seg i mål, og de tre hestene der er vel noe av de verste hestene Sverige har å tilby pr. dags. dato.

Save The Earth var faktisk spilt til lavere odds enn de to sistnevnte hestene i det løpet, og rapportene fra stallen er at hun har tatt prøveløpet på en fin måte samt at de var meget fornøyde med et nylig banejobb. Utstyrsmessig blir det åpent hodelag ,sko og mulig en såkalt yankee-sulky. Selv om hun ikke har startet på over et år skal hun vinne dette løpet på klassen, og vi garderer ikke.

Innleveringsfrister Eskilstuna
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

I lunsjen i Sverige i går fikk vi V4 uten at det ble den helt store utbetalingen, men de som fulgte vårt DD-forslag på 100 kroner kunne innakassere småpene 650 kroner! Det er nye sjanser i dag, og da sier vi lykke til med spillet!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
10 Greve E i V4-1 vinner løp når som helst, og vi tror sjansen for at det kan bli seier i dag er meget bra. I den siste starten galopperte han helt umotivert i tet, men kom meget sterkt tilbake til tredjeplass. Magnus Jakobsson kan fortelle om en 5-åring som holder meget bra form, og han er forsiktig optimist med Makhtoub Jet–sønnen. Det som er spennende er at Jakobsson ønsker å kjøre skoløs rundt om dersom banen tillater det, og det er innteresant.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.