Gå til sidens hovedinnhold

Tilbake som en vinner?

Ja, med løp i kroppen, og på en distanse som er midt i blinken, tror vi Ålsbrun seiersdefilerer på ny i for ham et billig løp.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Vår banker for dagen innledet veldig lovende for kaldblodsspesialist Geir Flåten med to strake triumfer, men i forbindelse med fjorårets Kriterie-kvalifisering var det full kollaps (tett i halsen) for 8 Ålsbrun, som kommer ut i V5-2 i dag .

Spikeld-sønnen kom så tilbake etter lang pause i et relativt tøft V75-løp i Drammen i den siste starten, og ved den anledningen får 4-åringen godkjent minus for innsatsen til sjette på 31.0 full vei. Løp i kroppen bør dog ha gjort godt på den storvokste krabaten, og sprint er den optimale distansen for den fartsfylte Økem-traveren.

Hovedopponenten 1 Polar Høvding gikk et kanonløp i V75`en på Momarken i den siste starten, men en kjapp sprint tror vi blir for oppjaget for den usikre 4-åringen.

Innfrir sitt favorittstempel?
Ja, sjansene for at 6 Relax Jet i den tredje avdelingen endelig skal få smake seierns sødme skal være svært gode, og i en feilfri utgave er det normalt ingen som rører den sterke Coktail Jet-sønnen her. 5-åringen har gått flotte løp i ny regi, men når Kolnes-traveren har galoppert i syv av åtte starter i sin karriere tyr vi til noen garderinger på vårt største spilleforslag.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Tre relativt åpne løp
Ja, som vanlig når det gjelder lunsjtrav så støter vi på noen vanskelige løp å løse, og i dagens rebus er det mest nærliggende å tro at det kan smelle litt i de to siste avdelingene, noe vi tar høyde for på våre spilleforslag. I innledningen syntes vi duoen 3 Lingus Vang og 11 Navigator skiller seg litt ut, og felles for dem begge er at de nå støter på klart enklere motstand enn hva som har vært tilfelle nå på slutten.

Klart best på kapasitet er 5 Be Dominant Deive i den fjerde avdelingen, og på sitt beste leder Pine Chip-datteren et slikt løp rundt om. Innsatsen til tredje sist var oppløftende, men vi vil gjerne se at Hammersborg-traveren presterer jevnt gode resultater over litt tid før vi skriker for høyt.

Det kan ligge an til fryktelig kjøring fra start i finalen, noe som kan gjøre sitt til at løpet kan åpne seg veldig opp. Tom Horpestad ladder nok for tet med favoritten 3 Zuvara Boko, men vi har tidligere registrert at det er en posisjon 4-årshoppa kan bli i piggeste laget fra (og da kan det fort bli stive bein til slutt).

Ekspertforslag
Til lunsjløpene på Bjerke har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 90, 288 og 864 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 13.30-14.30 i dag!

Endringer i V75-spillet!
Fra og med 2010 gjør Rikstoto et par endringer vedrørende V75-spillet som det er verdt å merke seg. Det vil fra og med i år bli en overgang fra Jokerpott til Jackpot-omganger, og den nedre grensen for utbetaling på fem og seks rette heves.

Konseptet med Jokerpott, hvor utbetalinger på under 10 kroner går tilbake i denne potten, er snart historie. Fra og med helgens V75-omgang på Leangen vil Rikstoto satse på Jackpot-omganger.

Den siste Joker
- Fra og med lørdagens V75-omgang vil fire millioner kroner fra øreavrundingsfondet, spillernes egne penger, legges i det som i realiteten blir en Jokerpott. Disse fire millionene vil ligge i potten frem til en alenbong stikker av med syv rette, den siste Jokerpott med andre ord. Det betyr at en eventuell alenebong kan sitte igjen med over åtte millioner kroner lørdag, forteller Haakon Smerud, salgs- og markedsdirektør i Rikstoto.

Tilpasning til Sverige
Nytt av året er det også at man hever den nedre utbetalingsgrensen for fem og seks rette fra 10 til 15 kroner.

- Dette er et ledd i tilpasningen til det svenske markedet, hvor de også opererer med Jackpot-omganger og en nedre utbetalingsgrense på 15 kroner for fem og seks rette, utdyper Smerud.

Kommentarer til denne saken