Tilbake til hverdagen

Foto: hesteguiden.com

Etter en fantastisk Derby-søndag på Jägersro er det tilbake til hverdagen i Sverige mandag. Sjekk våre V65-tips til Østersund.

Det er altså Jarlsberg travbane som byr på lunsjtrav denne mandagen, før Leangen overtar med dobbel V5 mandag kveld. I tillegg kan vi norske spillere som vanlig delta i det svenske V65-spillet som vanlig er på mandager. Østersund er vertskap for dette mandag og vi har tips til samtlige kjøringer. I Østersund finner vi vår banker i V65-6.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

1 Across The Bridge vant sikkert sist fra tet. Det blir samme oppskrift denne gangen for Cantab Hall–sønnen som er klart best i den posisjonen. Ser ingen som kan hente en lengde på Bergh-traveren fra start og når det verste motbudet 9 Oppoppopp står i bakspor så var ikke vi i tvil hvem vår hovedbanker for kvelden er. Når det i tillegg triller bra på for Bergh-stallen i øyeblikket, ser det veldig bra ut for vår banker.
Vår rangering V65-6/DD-2: A: 1 B: 9 C: 10-2-3-5-8 D: 4-6-12-11-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V65-1 - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
4 Hot Tub er Sveriges beste montehest, men han har også tatt mange seiere foran sulky opp gjennom årene. Sugarcane Hanover–sønnen som er en hedershest er inne i sin siste sesong da han er blitt tolv år gammel. På kontoen står det velvoksne 8,3 mill SEK. Dette løpet kan Marcus Øhman bekrefte er en oppkjøring foran SM i monte, men når han så startlisten synes han det så overkommelig ut. Normalt skal Hot Tub bare vinne et slikt løp som dette selv om han på sine eldre dager er klart best under sal. Motstanden skremmer ingen.

Vi velger uansett å låse løpet på to hester og vil også krysse for 2 Brianson som er i fryktelig fin form for tiden. Nå er sprintdistanse ingen fordel for sistnevnte, men han kommer muligens ut med helstengt hodelag slik han er på alerten allerede fra start. Går til mål så det suser denne krabaten og med kun syv hester i feltet blir det neppe langt frem.
Vår rangering V65-1: A: 4 B: 2-7 C: 3-6-1-5

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V65-2 - Kaldblodshester. 1640 meter voltestart.
2 Algot Ålj er interessant i dette løpet siden det er snakk om sprint. De verste konkurrentene står på 20m tillegg eller i bakspor. Blir kuskeforsterket til Ulf Ohlsson denne mandagen og Lome Elden–sønnen er meget kjapp fra start. Fra tet er han en seriøs seierskandidat.

10 Juni Kongen gjør gode løp hele tiden så han fortjener snart en seier. Sist leverte han en sterk siste 800m via sporene, men var sjanseløs mot vinneren. Har tatt syv andreplasser i år denne flotte 4-åringen, men noen antivinner er det ikke snakk om. 13 Bokli Pil har fin form og sist så galopperte han bort en fin plassering på oppløpet. 20m tillegg på en kjapp sprint er neppe en optimal oppgave for Bokli Balder–sønnen.

4 Trippa Undan er i sitt livs form. Glem det siste løpet for da ble det mye strul på veien, men hun satt fast med krefter over mål. Litt klaff denne gangen med posisjonene ender hun i toppen.
Vår rangering V65-2: A: 2 B: 10-13-4 C: 14-5-1-6-11-7 D: 12-15-3-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V65-3 - Varmblodshester. Fireårsløp. 2140 meter autostart.
9 No Limit King fikk et for tøft løpsopplegg sist og det ebbet ut. Gangen før satt Conway Hall–sønnen fast med krefter igjen mot tøff motstand. Fra fremspor hadde han vært bankeraktuell da han forsvarer seg meget bra fra tet. Regnes med vinnersjanse selv om han er meldt litt opp i klassen.

8 Benice Boko vant sist etter en meget kjapp sisterunde. Etter rapportene gikk hun skoløs rundt om for første gang i karrieren. Dårlig spor, men er strøket inn ett spor og det er kun åtte hester i feltet så det blir neppe posisjonsproblemer. Kapasitet for seier. 4 Liberty Face er en kapasitetstraver som har gjort tre starter for Per Linderoth uten å imponere noe spesielt. Nå skal han normalt bare bli forbedret med løp i kroppen og på sitt beste er han god for denne klassen.

5 Windess har gått på det jevne i det siste, men vi skal huske på at hun har møtt gode hester den siste tiden så hun møter litt lettere selskap denne gangen. Bør krysses.
Vår rangering V65-3: A: 9 B: 8-4-5 C: 6-3 D: 2-1

V65-4 - Varmblodshester. 2640 meter voltestart.
1 Doyoufeellucky fungerte fint sist selv om det ikke ble noe premie. Han stod fryktelig tøft inne i akkurat det løpet. Denne gangen er forutsetningene riktige for Banker Hall–sønnen som har trukket et perfekt spor over en distanse han liker. Skulle han forsvare sporet er mye av grunnlaget for seier lagt. Står i fare for å bli overflydd og da blir det hele litt sjanseartet, men de andre strekhestene ønsker rygg slik vi leser det.

9 Onroad er herdet i tøffe selskap og var bra sist når han ledet fra start til mål. Andre forutsetninger denne gangen med tillegg, men litt klaff underveis ender han i toppen. 13 Another Thing gjør gode løp hele tiden, men er ikke en som rader opp seirer. Perfekt spor så med litt klaff på veien er han aktuell for seier da han står distansen bedre enn de fleste. 3 Bengt Eme er kjapp fra start og i følge Øhman så er han i mye bedre form enn det raden indikerer. Får stå som en liten luring når Ulf Ohlsson setter seg i sulkyen.
Vår rangering V65-4:A: 1 B: 9-13-3-14 C: 12-15-10-6-4-8-11 D: 2-5-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V65-5/DD-1 - Kaldblodshester. Dubbelcupen. 2640 meter voltestart.
4 Jærvsø Ninja har stor kapasitet og har fått løp i kroppen etter pause. Er normalt mye forbedret til denne starten og når hun blir utstyrt med Bo Ekløf i sulkyen så er det helt klart hun er interessant. Teten synes innen rekkevidde og da er det bare for Ekløf å holde et jevnt hardt tempo. Spennende.

6 Lill Par er i rivende utviking som 6-åring, men dette er en tøff oppgave når han skal hente 20m tillegg på hopper som har mer grunnlag enn ham selv. Den klart tøffeste oppgaven i hans karriere. 7 Vinn Kosing var bra sist og gangen før så galopperte han seg bort, men det var ikke fordi han var trøtt. Feilfritt så kjemper Vinning Kos–sønnen helt i toppen.

2 Sjefin var øm i en hov sist, men det skal være under kontroll. Slik Sjefen–datteren har vært i sine siste løp så er det helt klart hun må regnes over 2640m for det er neppe kreftene det står på. Åpent bak disse.
Vår rangering V65-5/DD-1: A: 4 B: 6-7-2 C: 11-13-5-8-12-9-15 D: 3-10-14