Tilbake til hverdagen

Foto: Kanal75.se

Etter en glitrende Solvalla-helg, er det bokstavelig talt tilbake til hverdagen mandag når Visby arrangerer V4.

Etter en glitrende Solvalla-helg, er det likevel ingen blåmandag for travsporten. Både Norsk Rikstoto og ATG gjør endringer i sin produktmeny fra og med denne mandagen. I Norge blir det heretter slutt på dobbel V5 på hverdagene og det innføres V65 og enkel V5 mandager, tirsdager og torsdager. I Sverige blir det heretter V64 også på hverdager og fra og med denne ukens fredag får vi nordmenn også spille til V64-løpene i Sverige på kveldstid.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Ellers er det nok å henge fingrene i mandag. Vi starter med en svært spennende V4-omgang fra Visby, før Klosterskogen overtar stafettpinnen med lunsjtrav. Til kvelden overtar Leangen med V65 og V5, mens det er Färjestad som får gleden av å debutere med V64 på en mandag.

Innleveringsfrister Visby
V4 kl 12.20
DD kl 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Det er mildt sagt noe lavere sportslig kvalitet på mandagens V4-løp på Visby, kontra de enorme prestasjonene vi har fått sett på Solvalla denne helgen, men spillemessig er det til gjengjeld hyperinteressant og med tre 15-hesters felt og et løp med tolv hester, kan det bli riktig fine lunsjpenger i dag.

Tet og slutt?
Vi går på bankeren direkte, og setter hele lunsjbudsjettet på 4 International i V4-1. På Visby er det viktigere enn på de fleste andre svenske baner å komme seg foran og det vi har sett av International så skal tetsjansene være gode i V4-1. Dyktige Daniel Olsson tar turen til Gotland i dag, og det svekker ikke hestens muligheter. International har fått et to løp i kroppen nå etter seks måneders pause, og leverte en flott avslutning fra køen sist. Motstanden skremmer ikke og da lar vi det stå til. Vi satser på at International leder fra start til mål i V4-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vinner sitt første løp?
I V4-3/DD-2 må vi varsle for 6 Gelt, som står i springspor og har sine tøffeste konkurrenter på tillegg. Gelt har foreløpig ikke vunnet løp, men dagens oppgave er meget fin på forhånd. Sammen med formkusk Claes Sjøstrøm kan dette bære rett til tet og vi må teste Gelt i DD-spillet idag. Blir kun et andrevalg i spillet og dermed er det fine oddser på gang om Gelt innfrir.