*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Tilbakeblikk på den siste travuken

Vi har tatt et kjapt tilbakeblikk på årets andre uke på travfronten.

14.01.08 14:08

Ukens

...utstyrsendring
Cato Antonsen utstyrte Fox Ås med blindemaske i Drammen mandag. Det gjorde at hesten løste meget raskt fra start, og overrasket mange med å stikke til tet. På oppløpet svarte ekvipasjen sikkert opp angripende Hot Mail.

...jevneste målpassering
Det måtte målfoto til for å skille Alf Tibur og Sequioa i et V5-løp i Drammen. Eirik Høitomt satt i lederryggen med Sequioa, og tok opp i siste sving. Dermed kjørte Lars Anvar Kolle unna med Alf Tibur. Sistnevnte holdt unna med minst mulig margin.

...nedtur
Going Kronos og Lutfi Kolgjini fikk kjøre i moderat tempo i Prix de Belgique, og hesten så fin ut lenge. På oppløpet var han uten sting, og dalte til syvende. Dermed venter veterinærsjekk for stjernetraveren.

...comeback
Kapable Red Mile har slitt mye med skader. På Forus tirsdag var han tilbake etter pause, og vant enkelt direkte.
Kristian Lunde har slitt med andre problemer enn Red Mile. Torsdag var han tilbake i løpsbanen i Bergen.

...sammenklapping
Vestpol Faxen var favoritt på Forus tirsdag. På siste langside mistet han stilen og ga seg helt.

...punktering
Opal Viking var ute i Prix de Belgique søndag. Allerede i første sving punkterte det ene sulkyhjulet. Det er tredje gang at et hjul på sulkyen til trener Nils Enqvist punkterer. Han må nok forsøke å få orden på gummien før hesten eventuelt skal starte i Prix d'Amerique.

...skrell
Løten Nilla og Leif Johnsen skrellet skikkelig i det første V5-løpet på Biri fredag. Ekvipasjen raderte ut de fleste bongene, og verdien var 1.522 kroner allerede etter første avdeling.

...uløselige trippel
I torsdagens siste løp i Bergen vant Waterhead Girl foran Leo One og Digital Charcoal. Den trippelen var det ingen som klarte, og det ble dermed jackpot i supertrippelløpet.

...omsetning
I supertrippelløpet på Biri fredag var det jackpot etter at ingen klarte trippelen i Bergen torsdag. Dermed ble spillerne som vanlig ekstra spillesugne. Rett før start i løpet var omsetningen 460.000 kroner. Etter at det ble to omstarter i løpet endte til slutt omsetningen på 516.987 kroner. Kanskje bør Andre H. Stensen og Egil Brenden slippe bot for å ha forårsaket omstart.

...gjesteoppsitt
Rune Wiig meldte forfall til løpene i Bergen. Dermed overtok Jan Ove Olsen oppsittet på storfavoritten Lillruben. De tok en helt overlegen seier, og Olsen hadde nok lite i mot at Wiig ble hjemme i Rogaland.

...stallkonkurranse
Eliteløpet i Bergen torsdag kan nesten kalles stall Wassberg's løp. Seks av de syv hestene trenes av den dominerende Bergenschampionen.

...mest forbedrede
Stjernelyn kom ut etter pause, og debuterte i regi Kjell Teigen i lørdagens V75-løp på Leangen. Hesten gjorde et meget sterkt løp, og det er liten tvil om at "mirakelmann" Teigen har truffet de riktige punktene med sine nåler.
Quatro G.T. kom ut etter lang pause, og raden var ikke egnet til å skremme noen. I regi Trond "buller'n" Anderssen var hesten klart forbedret, og tok en enkel seier på Biri fredag.

...piggeste i mål
var muligens Royal Guy i V75-løpet på Leangen lørdag. Hesten satt bom fast, og virket å ha alt igjen. Med åpning hadde han nok blåst inn til seier. Litt synd at det ikke ble åpning. Kusken Simen Bremseth Jessen er en glad gutt, som ofte byr på herlige seiersgester.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag