Lerum med supertips på Sørlandet 3. oktober - tok kassa i både V65 og V4-spillet!
Tipsene til undertegnede var meget sterke denne mandagen på Sørlandet, og det ble fullklaff for den største V65-bongen til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750) samt den største V4-bongen til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Begge bongene var alene om å ha alle riktige, og det ble altså KASSA i begge spill. V65-bongen betalte ut saftige Kr.386 805, mens V4-bongen betalte ut enorme Kr.287 742,-.

Det var ikke veldig stor omsetning til Sørlandets travpark mandag og Nettavisen omsatte for ca kr 18 000 totalt i V65/V4. Tre andre V65-andelslag fikk tre femmere og totalt spilte Nettavisen inn hele 718 415 kr på Sørlandets travpark mandag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Harstad byr på en spennende V65-omgang i kveld, og det vrimler ikke akkurat med solide bankere i denne omgangen. Vi spiller bankerfritt, og skal til lukene med følgende:

V65-1 : 1 Tanic Plane – Har en perfekt oppgave foran seg i kveld, og den er spillbar. I sin siste start stod den likt med 5 Ghandi B.R., og var da hakk i hel på den over mål… Nå er altså Tanic Plane 20m billigere ute. Er dessuten meldt uten sko, og det for første gang siden man begynte med sko/vogn-info i Norge. Det kan fort løfte den ytterligere, og vi er inne på at den sporer dette rundt om. SPILLES!

V65-2 : 6 Kringlers Viktor – Er i toppform, og har feilfritt en stor sjanse å vinne dette. En oppjaget sprint er ikke helt optimalt, og det er hovedgrunnen til at vi ikke tør å gå ALL IN. Skal uansett stå soleklart først. 7 Myr Faksen kom ut etter pause i Sverige sist, og rygget gjennom feltet fra tredje innvendig. Møtte gode hester, men var uansett elendig etter denne pausen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 6 Drivlomen – Tina Lagesen uttaler til Trav og Galopp-Nytt at denne har hatt utfordringer med auto tidligere, men i vår database finnes det ikke noen løp med auto… Ergo starter den for første gang med AUTO i kveld. Det pleier avkom etter Lome Brage å like. Var veldig god sist, og var klink overlegen da. Leverer den som sist har den en fin sjanse, og den står først på vår rank.

V65-4 : 7 Shergar – Avgjorde uten å være helt på topp sist, men er nok fikset litt på til denne starten, og tilbake igjen på sitt beste. Er feltes beste hest, og det er snakk om en klar tipsener i et ellers jevnt løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 4 Sellanrå – Kommer ut etter en liten pause, og er bare formen sånn noenlunde så duger den godt i billige omgivelser som dette. Var knallgod på samme tid i fjor, og vant tre løp fra september til november. Kan feile fra start, men Tina Lagesen tar den helt sikkert rolig ut. Dukker opp på foto i en feilfri utgave, og vi setter den knepent først.

V65-6 : 1 One Touch – Elsker Harstad, og har vunnet fire av fem løp på den banen. Sist blåste den rundt feltet, og kom alene til mål. Er god fra start, og kusken vil nok prøve seg litt innledningsvis. Blir den bare ikke fast så duger den, og vi iler til med tipsnikken.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.