*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Tinita Love tar seg av NM

Foto: hesteguiden.com

Ja, dersom våre analyser av løpet stemmer, tror vi Super News-datteren peker lang nese til gutta nok en gang.

24.07.09 12:36

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Vi står foran en flott travhelg på Biri ved Mjøsas bredder med sportslige godbiter på løpende bånd i tre dager til ende, og til lørdagens V75-spill ser det unektelig fryktelig spennende ut. Dagens hovedoppslag er NM for den åpne klassen, hvor vinneren kan kvittere ut 150.000 kroner.

Dersom du alene om å ha 7 rette på lørdag, vinner du 46 millinoer!

I hovedløpet i V75-6, hvor 12 skarpskodde travere skal ut å kjempe om kjempe over stayerdistansen, tror vi favoritten 7 Tinita Love er snakk om en klink vinner. Super News-datteren har levert variable resultater i hele år, men i de løpene hun har skuffet har det vært snakk om sprint. 6-årshoppa har aldri vært noen kløpper fra start, og på en oppjaget sprint tror vi rett å slett Hoppestad-traveren flyr seg stokk stiv.

Vi tror vår hovdbanker for dagen kommer klart bedre til sin rett over lengre distanser, og i dagens løp tror vi kusk Geir V. Gundersen kan gli rolig fremover å overta føringen i løpet på et relativt tidlig tidspunkt, og da skal i så fall seiersjansene være svært gode, for hoppa som ikke har tapt løp over dagens distanse i hele sitt liv.

Tar sin tredje strake?
Ja, vi har god tro på at 11 Gasman gjør nettopp det i den tredje avdelingen, på en arena som trolig passer Wiking`s Way-sønnen som hånd i hanske, all den tid han sliter litt med aksjonen. 6-åringen har vunnet sprettlett to ganger på rad etter lang pause, og vi er ikke fremmed for at Kaasa-traveren viser frem 14-tallet over dagens distanse under optimale forhold. Champion Høitomt vet å gjøre de rette trekken underveis, og vår første banker for dagen lar seg normalt ikke slå i en feilfri utgave.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nyhet!
Nettavisen tilbyr nå sine lesere å motta nyhetsbrev-gratis, til V65 og V75-omgangene, og dersom du vil ha dette direkte til din e-post, går du inn å registrerer deg her!

Dagens mest overspilte?
Fagpressen mener at 6 Backe X.O. er dagens spill i V75-2, når Vidar Hop nå setter seg opp bak den kapable Bokli Eld-sønnen. Vi er dog inne på at det slett ikke er noen fordel for 4-åringen at catchdriveren overtar etter sindige Ulrika Stenman, all den tid han etter vårt skjønn er av den veldige sensible sorten. Dette er ikke snakk om en hest man kan vrenge rundt i volta, og siden gi full gass med fra start (og Hop`n er som kjent litt hissig på grøten...). Stenman-traveren trenger litt tid på å legge seg til, og mot klart skjerpet motstand, tror vi det er snakk om en favoritt i fare.

Flott kapasitet er det på 10 Johan Herbjørn, og selv om det er snakk om første starten etter lang pause, bør 10-prosenteren i spillet vurderes tidlig. Elding-sønnen beseiret faktisk en av årgangstoppene, Særpefanten i fjor, og treneren har nok hatt siktet innstilt mot dagens oppgave i lang tid.

Vi syntes hestene på lengste tillegg står veldig tøft inne i stayerløpet i innledningen, og vi har klart mest tro på at vinneren er å finne på strek. 3 Rhapsodie Melody har gått strålende løp i hele år, og Look De Star-datteren fortjener virkelig nå å få en seier. Den kan fort komme her, fra optimale forutsetninger for hennes del, og som et foreløpig tredjevalg i spillet er det snakk om en frisk banker på det minste forslaget.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Øvrige vurderinger
V75-4: To hester skiller seg klart ut, i et V75-løp som ikke akkurat oser av kvalitet. 6 Turbo Prins er ingen stjerne, men det må han heller ikke være for å vinne et løp som dette. Drillo-sønnen går 29.0 full vei, og det bør rekke langt. Arne Nilsen kommer fra Trøndelag med en lovende 4-årshoppe i form av 11 Marmorjenta, og Elding-datteren er hovedopponenten til vår favoritt.

V75-5: Helt nydelig til i dette hoppeløpet, fra sitt springspor på 20 meter tillegg står 10 Kapoline, og i en feilfri utgave blir Elding-datteren vond å fange. Vi tror på tidlig tetkjenning, og etter de to siste innsatsene å dømme, skal formen være noe nær på topp. Tunge avslutninger har alltid 15 Laeskog Ronja, og dersom 7-årshoppa er på skuddhold 500 igjen, er hun den eneste vi kan se som kan utfordre favoritten til slutt.

V75-7: Et heftig sprintløp for kaldblodshester tett oppunder eliten avslutter dagens rebus, og dette er utvilsomt dagens spillenøtt. Vi tar av oss hatten for de som klarer å resonere seg frem til en vinner her, noe vi ikke er i nærheten av å klare, og vi spiller således samtlige startende på alle vår spilleforslag.

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Biri har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 112, 420. 700 og 1568 kroner som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Kjøp en bong og se V75-løpene fra Biri på NRK2 kl. 18.00-18.45!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag