Tinita og en frekkis

Foto: hesteguiden.com

Tinita Love gjør sitt første løp etter Oslo Grand Prix. Hun trakk et flott spor og blir en klar banker i V65-6. Portør Vinnar blir neppe favoritt, men han vinner uansett uten uhell på en perfekt distanse.

Klikk her for våre V65-forslag

Onsdagens sikreste vinner er utvilsomt 4 Tinita Love (V65-6). Superhoppa hadde fått premie om hun hadde blitt kjørt innvendig i OGP. Mot enkel motstand fra et perfekt startspor kan vi ikke skjønne annet enn at landets beste hest vinner med et gjesp. Hun erobrer teten direkte og må være syk om hun skal tape finalen.

Maler favoritten i stykker
Det finnes to andre bankerkandidater i kveld, men ingen av dem er til å stole på og galoppen er faretruende nær. Siden Hitchcock blir superfavoritt i V65-5 på sprint velger vi oss 4 Portør Vinnar i V6-2 som rundens banker nummer to. Troll Kos-sønnen er i kjempeslag. Han slo favoritten 1 Tangen Tinn med galopp over mellomdistanse nest sist, men måtte bite i gresset for Ariladden. På Jarlsberg fredag hadde han bare seiersmaskinen Jærvsø Svarten foran seg på stayerdistanse. At distansen er 2640 meter i kveld er til hans klare fordel. Vi tror han maler i stykker Tangen Tinn med sin styrke. En annen ting er at Portør Vinnar heller ikke pleier å tape særlig når han galopperer.

Øk vinnersjansene dine med systemspill

Kan ikke tape feilfritt
7 Hitchcock er også en soleklar bankerkandidat i femte avdeling. Han var rett og slett fantastisk i sin siste start da han vant på utrolige 1.12,5 på lette bein. Han kan ikke tape i kveld om han unngår galopp! Problemet er at han er veldig hissig og tidligere har vært veldig ustø. Skulle han feile i dag er det over for den superkapable fireåringen til Frode Hamre. 1 Sweet Gill er i toppform og står skreddersydd til. Han blir vårt klare andrevalg. 3 Angel Ås viser solid form om dagen. Ved favorittfall kan svensken trekke det lengste strået.

Annonse: Kr 66.178 innspilt på Forus sist tirsdag

Trekk i hatten
Det er mildt sagt uoversiktlig når man skal plukke ut de aktuelle hestene i V65-1. Tipset går til 1 Lightning Kronos. Står nydelig til, men er ikke til å stole på. Fra førstespor bør det bli feilfri avgang. Hun vant fra lederryggen i V75 nest sist på Sørlandet. 2 Lively F.H. holder sterk form. Greier hun å takle sporet kan hun vinne. 9 Ydra Briljant travet 14,6 på 2160 meter og voltestart på Færjestad sist til andreplass. Nå skal det sies at den svenske banen er veldig rask, men hoppa gjorde et fint løp til annen bak favoritten Remiluss som stod 20 meter foran. 7 Camilla Stone er en outsider. Hoppa har ikke startet siden september i fjor og vi har dessverre ikke fått greie på dagsformen. Hun har vunnet tre av fire løp over dagens distanse. 6 Undulat Hornliune er en kapabel dame fra stall Tjomsland. Eirik Høitomt har et veldig godt tak på syvåringen som bør løse feilfritt fra motsatt volte. 10 Duchess Of Wishes vant et løp og ble toer i et annet på Momarken i fjor. Prøveløpet var positivt og vi blir langt fra sjokkerte om hun vinner. 4 Magnifique S.E: tror vi galopperer fra fjerdespor, men uten galopp er hun avgjort god nok. Her ber vi uansett spillerne å gardere så mye som mulig. Her kan alt fra første til sistevalg vinne. Trekk i hatten.

Klikk her for Nettavisens eksperttips

5 Tusse Perla (V65-3) er en sprinter i toppform. Sist vant hun også på mellomdistanse på Færjestad. Sikter mot teten, men kan få svar av 2 Norheim Lett som trives i tet. Tusse Perla skal uansett ha en fin sjanse om hun unngår dødens. Nevnte Norheim Lett kan holde unna om han unngår press de første 1000 metrene. 9 Farkstrek har vunnet i lettere omgivelser på Leangen. Toppformen er imidlertid inne og trønderen skal strekes tidlig. 1 Polar Høvding er tøft ute og distansen er kort. Avsluttet sterkt sist og kan være en fidus om han kommer fremover tidsnok og unngår å bli sittende fast.

Milevis bedre enn raden
Om hoppeløpet for varmblods var åpent så er ikke kaldblodets oppgjør i V65-4 særlig lettere å finne ut av. 7 Ness Tjo Oda opptrer variabelt, men går hun som hun gjorde i Bergen torsdag tror vi hun vinner igjen. Hun er ikke stabil og vi garderer rikelig. 6 Jåra Stjerna er milevis bedre enn raden. Uten galopp tror vi hun kjemper i toppen. 9 Mijomi går alle distanser om hun får rygg. Hun har en veldig bra sluttspurt på lager og skal strekes. 2 Høiby Rutta får Høitomt i sulkyen. Et spennende kuskebytte, men vi er litt usikre på formen. på en god dag er hun garantert med i striden. 5 Indregaards Lilja fikk ikke noe enkelt løp sist. Trengte også løpet og kan være mye forbedret til kveldens løp. 13 Bjørøy Tulla er gjerne den beste hesten, men to tillegg synes å være drøy kost. Vi tør likevel ikke avskrive den høykapable damen. 3 Kapoline har hatt en mager uttelling på få starter i år. Tilbake i god, gammel fjorårsform kan hun være med i seiersstriden.

For V65-tips tast her. For Dagens Dobbel tast her.

Sportspill.no on Facebook