Tirsdagskveld med Funck

Anders Funck har flere svært gode vinnersjanser på Visby tirsdag kveld.
Anders Funck har flere svært gode vinnersjanser på Visby tirsdag kveld. Foto: Jk

Amatørkusken Anders Funck er sentral når Visby byr opp til V64-fest på Gotland tirsdag kveld.

Sportspills meny tirsdag kveld:
V65 Momarken: Det ser helgrønt ut for Lyn Rappa
VM-tips: Tyskland til finale

Visby travbane på Gotland har de svenske (og de norske) travøynene rettet mot seg tirsdag kveld når banen har sin nest største travdag i år og byr på V64. Onsdag om drøye fjorten dager er den aller største, da er det V86 på øyen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Undertegnede har svært god kontakt med Visbys største travtrener og sist uke lanserte vi samlebonger i V4-spillet og det ble en formidabel suksess og ca 50 000 kroner innkjørt. Jeg hadde en gjennomgang sammen med svært påleste Henrik Hoffmann tirsdag ettermiddag. På bakgrunn av den samtalen spiller jeg bankerfritt i kveld, da det er svært stort skille på hestene i løpene.

Når det gjelder Anders Funck så la han opp som trener på Visby i fjor og driver nå med annen virksomhet. Men 48 år gamle Funck kusker fortsatt på Visby og på kun 32 kjørte løp har han vunnet seks ganger. I kveld har han vinnersjanser bak 6 Delaine Boko I V65-3, bak vår banker på det minste V64-forslaget i V64-4, 1 I.A. Lee og bak formhesten 13 Romeo Amok i V64-6

Dobbeltbanker i V64-2 og V64-6
I V64-2 er det kun fem hester igjen ettersom 3 Herby Laday er strøket. 4 Ohh Etell og 6 Garnet Tooma er begge tilreisende hester og skal normalt være et hakk over resten. 6 Garnet Tooma er den meget sannsynlige tethesten, men også 4 Ohh Etell kan åpne. 5 Tears Of Love skuffet i sitt siste løp på Visby og ga seg enkelt fra tet. Det er eventuelt den tredje hesten i dette løpet.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Kan få kamp
I V64-6 blir hedershesten 14 Zapdos Håjt og Thomas Jonsson omgangens største V64-favoritt etter en rekke sterke løp på Visby de siste månedene. Men sist onsdag var hesten sjanseløs til å hente 20 meter tillegg på Henrik Hoffmann-trente Ari Ben. Det løpet ble tøft for Zapdos Håjt og det kan sitte i beina. Vi er heller ikke helt overbevist om at 2100 meter er et pluss. Derfor tar vi med tøffingen og formhesten 13 Romeo Amok på samtlige spilleforslag. Den hesten tåler å gjøre mye selv og var tøff i seiersløpet når han tok gode Knugen Palema som hadde fått dirigere i tet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Jonsson har mer på lager
I V64-1 vil alt spill havne på de tilreisende gjestene 7 Ground Proximity og 11 Chapeau Bas. De skal begge hente 20 meter på et par bra strekhester og 1 Juilly må være spennende her. jeg var i kontakt med trener og kusk Thomas Jonsson tirsdag formiddag og han hadde tro på sin hest, spesielt om hun forsvarere sitt innerspor. Vi markerer på samtlige spilleforslag.